139

И Аз Така...

преди 2 години

.... Говоря ПЕТ езика . Български, ромски, турски, руски и сръбски ...... Зимете *** за министър . Другите как ги земате ? Искам и аз . Тука гледам някои дето са в списъка само български и руски знаят ... и пак са се уредили . Аз не само ЗНАМ езици ами и ЧЕТА ... новини и РЕШАВАМ... кръстословици ... НЕ ПИЯ... вода от чешмата И НЕ ПУША след 3 вечерта ... ИДЕАЛЕН КАНДИДАТ съм.

138

Малко стана:

преди 2 години

Като Стани богат в САЩ дето на един свестен му задават последния въпрос: Кой се появява епизодично в един американски ситком? И там четири имена на четири президента на САЩ! Останал му жокер: Обади се на приятел. Той звъни на баща си и му казва: Тате обаждам се само да ти кажа, че току що спечелих един милион долара.Отговора беше Рейгън май!Въпроса тук е формулиран така:Кой е баща на Симеон 2:А) Борис 3 Б) Фердинанд 1 В) Адолф Хитлер Г) Бенито Мусолини - Маркирам отговор Б

137

Току що:

преди 2 години

Станах по-богат с половин милион долара.

136

Правилно четете:

преди 2 години

Борис 3 не е баща на Симеон 2, а му е полубрат!

135

Честно казано

преди 2 години

Не ми пука коя е майка му, но подозирам, че е свързана с английското кралско семейство и италианското, това което ме бърка е че Борис 3 не му е баща, а Фердинанд. Което значи, че типично колониални сте правили каквото си искате тук докато не дойдоха руснаците и после като си тръгнаха руснаците пак решихте да пробвате и пак...

134

Дори и...

преди 2 години

Да не била кралицата, а братовчедка и' е още по-весело става престолонаследник на три трона нали Елизабет!

133

И това

преди 2 години

Е най-голямата тайна на католическата църква православната църква Великобритания и аристокрацията на Европа която не само подозира, не само се досещаш, но и знае - нали така Елизабет?

132

Това което ви казвам

преди 2 години

Е че каквото пише за негово нищожество Симеон 2 не само е пълна лъжа що се отнася до семейното му дърво. И че лъжата продължава вече колко 90 години?

131

Задачка по генетика

преди 2 години

Симеон 2 и Борис 3 и двамата приличат на Фердинанд... Би трябвало Симеон 2 повече да Прилича на Борис 3 ама скелетната и черепна структура говори за еднакъв баща различни майки.И има една друга разлика .... 100 процента е син на Фердинанд, защото се разда русоляв като майка си и почернява в следствие! Докато Борис се ражда чернокос и остава чернокос.

130

Анонимен

преди 2 години

Гроздан Караджов-дългогодишен и последен комсомолски секретар на вузовският комитет на дкмс на софийския университет.След десети ноември обърна палачинката,с хотели в Синеморец и заводи за теракота по Разград..

129

Анонимен

преди 2 години

Пълен с марионетки, но най явната е тая на образованието. *** на "вирусолога" Гейтс.

128

Жожо Звяра

преди 2 години

Ще гласувам за партия, която ЗАБРАНИ на евмигрантите да гласуват и да определят бъдещето на страна, в която няма да живеят.

127

анонимен

преди 2 години

Не знам дали има някой,на който не му е ясно,че този кабинет е съставян на принципа "който се навие".Реален избор там нямало,просто са търсени хора готови да сложат главата в торбата.Никой нормален не би се вързал на приказките на гламавия чалгар,камо ли да управлява от името на неговата "партия".

126

Ааааа

преди 2 години

Аз съм бил един от малкото оцелели? Сигурно щото никой не ни преследва, не ни репресира - не знам дали си чул, обаче още се възстановява от лошия си късмет, който ме спаси от по-лошия ми късмет да съм мъртъв. И не съм мъртъв защото съм си свършил каквото ми е наречено на бъдника, не к'во ми писано. Онова копиленце с писъмцата от ефбет живичко ли е?Не е? Защото работодателя му си скри следите...Некой си е правил списък с хора за натопяване и омаскаряване. Все читави хора ... И работодателя му

125

Анонимен

преди 2 години

До Ха ха хаКато гледам , само БСП веднага дадоха подкрепа на ИТН , а не получват нищо насреща, това не е честно!

124

Ха ха ха

преди 2 години

Голяма борба пада със статуквото с помощта на БСП

123

Анонимен

преди 2 години

Дори Тошко не е толкова неостър че да нарушава Конституцията с небългарски въпроси.

122

Е Станиславе

преди 2 години

Вие бяхте тия дето започнахте да се ебавате със северозапада, вие ги почнахте едни под психологическа диктовка, и то неверни ... После некой като ви шибне няколко шамара целата злоба ... Като обиждаш да си знаеш, че в тая професия има по-добри от тебе а и подслушване, доноси, клюки опашки ... Да ти се чуди човек.... Допреди шест години изобщо ми не дремеше - а сега още по-малко."Господин Директореееее ....."

121

Всички

преди 2 години

Без докторат по философия - в Анадола.

120

БАСТА

преди 2 години

Време е предложилите противното на Конституцията Министерство по ромските въпроси да си взимат шапките и да си ходят.