159

Мор

преди 2 години

И новите предложения не струват! Особено тези на МЗ и МОН. В случая ситуацията е "От трън та на глог, че е по-висок"!...

158

БЕДНОТО ЕВРЕЙЧЕ

преди 2 години

НЕ СИ ДАВАМ КРАТУНКАТА ДА МИ Я БРЪСНЕ ВЕЛИКИЯТ БРЪСНАР ПЛАМЕН НИКОЛОВ!!!

157

Анонимен

преди 2 години

На плагиата Илиев(Пепи Барбадоса) Дневник са му изкопали с много усилия книгата. 40 до 80 страници буквално копирани или с по 1-2 сменени думи. В статията са снимали страници от двете книги и са открили и копиране 1:1 от статия в списание. Тошко какво каза преди 2-3 дни за тая дисертация? Илиев по закон е за 2г затвор и отнемане на академичните звания. *** оти Тъ пи Нас рани

156

Анонимен

преди 2 години

Проблемът с ромските съвсем спокойно досега се е решавал от управленията на Министерството на вътрешните работи по места. Незаконно е да се привилегироват въпросите на една етническа "група" пред други. Защото арменците няма да могат да питат Арменския поп, пардон, министър.

155

пияница мистик

преди 2 години

До 179 === Винаги съм съжалявал хората, които разчитат държавата и политиците да им оправят живота. Това са онзи огромен легион от работническата класа, които не предприемат никаква инициатива, а винаги се оставят друг да ги ръководи и взема решения, вместо тях, а те само да изпълняват. Имах навремето 2 познати пенсионерки. И те така разсъждаваха: Ами каквото даде държавата, все ще сме доволни. Та и ти така. Ако не си конструктор на своя живот и Господ няма да ти помогне.

154

пияница мистик

преди 2 години

"Ще го направим по начина, по който трябва да бъде по най-добрия начин. Ще възпроизведем новина" === Ахахахахахахахахаха....НОВИЯТ БАРЕКОВ :)))

153

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 180 ... Ами, какво да се намесвам ... При 10% избирателна активност ... Значи българите си харесват koчuнaтa ...

152

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЩом ти харесва koчинaта, няма да се намесвам ... Яж си пoмuята ... -------- Ами ако трябва да се намесиш, се намеси, чета навсякъде по сайтовете, че никак не са въодушевени от Слави, даже партиите не са въодушевени, а по-скоро предпазливи и негативно настроени, не знам защо.

151

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТе още не са започнали да управляват, как да знаем какво ще правят и дали са по мия?

150

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 176 ... Сигурно всяка година ходиш на Малдивите през лятото и в Берн през зимата, щот си европеец .. ???Лапай гирос за 3 евро парчето в тая koчuнa Гърция и се радвай, ако жена ти ти пуска ... Щото това ще запомниш от жалкия си живот .. Европеецо ...

149

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЯ си гледай работата , ние сме от 1500 години европейска държава, ти ли ще ми кажеш как "да ставаме европейска" , след като сме вероятно най-старата европейска държава?

148

Анонимен

преди 2 години

Кабинета ни харесва , хайде давайте и започвайте да управлявате, по делата ще се разбере ,а не по приказките по сайтовете!

147

Анонимен

преди 2 години

Сбогом Малдиви ... Сбогом Доминикана ... Никога няма да настигнем европейците с тая кинкалерия ... Протестът бе npeeбан u нaдyпeн зарди егото на Славуца и компания чалгарu ...

146

Печеля:

преди 2 години

"И видях мястото на беззаконието и му се зарадвах!"Той няма претенции към Белгия и Германия, но аз имам!

145

Последно:

преди 2 години

Отговор В - Мери Белгийска.

144

Според някой:

преди 2 години

Мери Белгийска била бременна и през 1936 година след първата си дъщеря, но пометнала, но после родила още три, което е почти невъзможно при жена дето е имала спонтанен аборт ...Залагам на Мери Белгийска.Сигурен ли си? Може да загубиш половин милион.

143

Ама сигурен ли си?

преди 2 години

Разгледай внимателно.... Ми според мълчанието на Страсбург относно негово нищожество Симеон 2, формата на черепа на Мери Белгийска, светлите очи на Мери Белгийска, нейното родословие свързано с Бавария, Белгия, титлата и на кралица на Италия и физиономията и излъчването бих казал 75 процента вероятност да е Мери Белгийска!

142

А сега въпроса за:

преди 2 години

Един милион долара:1. Коя е майката на Симеон 2:A) Джована Италианска Б) Елена Черногорска В) Мeри Белгийска Г) *** Браун Д) Някоя друга, но не ДжованаНе бързайте ... Аз се отказвам на половин милион!

141

Шнорхел Ф.остата

преди 2 години

Май тук един позна че ще бъде кабинет на мутренските адвокати . Айде, да са ни честити .

140

оф аман

преди 2 години

Пирамиди, фараони, църквата, корона вирус, друго?