105

ПОЗОРЕН СЛАВИ

преди 2 години

Да, Прокопиев е олигарх и се бори за опозицията и не подкрепя диктатурата, както ОЛИГАРСИТЕ СЪЗДАЛИ СЛАВИ. КОЙ ТИ ДАДЕ ПАРИТЕ ЗА ПАРТИЯТА БЕ УЧИНДОЛЕЦ , КОЙ ТИ ДАДЕ ПАРИТЕ ЗА ТЕЛЕВИЗИЯТА БЕ, КОЙ ТИ НАРЕДИ МИНИСТРИТЕ БЕ, ТАКА ЛИ СЕ ИЗДЪЛЖАВАШ БЕ УЧИНДОЛЕЦ?!?!?!

104

итн - ЛЪЖЦИ!!!!

преди 2 години

Партията на Слави лъже най-безцеремонно българския народ, тя прави правителство на мнозинството, на тайното задкулисно мнозинство, подиграва се най-вече на своите избиратели, и разчита на депутатите на ГЕРБ И ДПС. 156 сарайски депутата си има нелечимо болната от политичесдка шизофренияя марионетка. задачата им е да управляват така че да върнат ГЕРБ на бял кон. Това е мръдсен инфилтрат, зараза да останат партиите на протеста с 83 депутати без правителство и министри. Няма да стане вашата лъжцииии

103

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

Експертите по плагиатство, шнорхели, задкулисие, Банкя и Росенец, по интернет простотияя ОПРЕДЕЛЕНО ИМА КАКВО да покажат - Бай Ганьовщината си. Все пак и Бай *** е обичал да прави избори с бой и чалга. А гербестите *** тука как само подкрепят чалгопитаещите се. ПРАЗНОСЛАВИ АКТИВИРАН В НАЙ-ТЕЖКИЯ МОМЕНТ ЗА гроб И анкараПрочети още на: https://dnes.bg/politika/2021/08/04/toshko-iordanov-ne-vsichki-mostove-s-db-sa-izgoreni.499297#comment-newest

102

ПИШМАН ДЕМУКРАТ

преди 2 години

кАТО НЕ МОЖЕТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ - ХАЙДЕ НА ИЗБОРИ И ВСИЧКИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ДПС И ГЕРБ

101

ПИШМАН ДЕМУКРАТ

преди 2 години

ТО И АЗ НЕ СЪМ СТОКА НА ДЕМОКРАЦИЯТА, НО И ВИЕ ХРИСТО, МАЯ И ДВЕТЕ КОМПАНИИ САМО ИНСЦЕНИРОВКИ ПРАВИТЕ, А БСП ЗАДЪЛЖАВА ИТН ДА ДЕКЛАРИРА, ЧЕ ЩЕ ИМ ИЗПЪЛНИ ПРОГРАМАТА И ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯТ ОКОЛО КОЛЕДА

100

Анонимен

преди 2 години

Жалка картинка, наистина няма такава държава.

99

Мариета

преди 2 години

Айде бе, не участвате. Вие сте най-честните и почтените...Не на нас тия, моля ви.

98

ББ

преди 2 години

подкрепа г-н Иванов...скечове ...по време на чума!пози...да си върнем борисов бре слави!...ще те пратим при него...а сега Референдум...ама ни питай как искаме да живеем?не да ни налагаш...такова разочарование сте...нали нямаше да има тайни,задкулисие?вадете всичко на масата бре...Народа ни това очаква!

97

ББ

преди 2 години

да ви светна...понеже ни позабравиха всички и ни приеха като банкомати...Народа ни определя правилата и играчите...Народа ни съди предателите и ограбилите го...справка Историята ни...политическата класа не се справи...некомпетентни,алчни и зависими...обслужващи чужди интереси последните 30 г...и лични...Избори...ние ги плащаме...ще плащаме докато си платят...подценяващите ни и ограбващите ни...докато ви изтрием...докато ви вкараме в затвора за национално предателство...по Делата...Справедливо..

96

така

преди 2 години

ме предупредиха

95

Петър

преди 2 години

Пинакио няма думата така или иначе, въпреки че много му се иска и че тотално се е заблудил в тази посока.

94

каде е

преди 2 години

ки ро на ки ри я

93

обратоботката

преди 2 години

тои бе6е караминиукдйияпази се от гнева на тарпеливия=цитат

92

Някой

преди 2 години

Не участвал с "инсценировки"? Верваме ти Ристе, още си спомняме как се занесе до Росенец, и те посрещнаха 5-6 бодигарда по къси ***! Защо не си признаеш , че и от НСО знаеха за "абортажа", и Доган Ага знаеше! Що не отида аз с лодка, да видим как ще ме посрещне моторница поне на 1-2 километра от брега!

91

Веселин

преди 2 години

До Венелин ! Не само на теб , Венелине , ти харесват служебните министри ! Отвори Фейсбук , ще видиш процента на одобрението им ! Но яко объркват схемите на котараците , затова последните купиха учиндолския , с надеждата схемите да продължат ! Но малко надцениха бокича в умението му да onpocmaчва и тероризира стадото !Гафа с царския Николайчо го доказа и показа че няма вече толкова немислещи и неосведомени ,колкото им се искаше на котараците !

90

Анонимен

преди 2 години

Предвидих че нема да се разберат, но в БГ до последно нищо не се знае :))

89

Анонимен

преди 2 години

Ице, *** питай Прокопиев какво да правите сега.

88

Анонимен

преди 2 години

Христо Иванов отсече: Не дадохте постове на Прокопиев, затова ние ви се сърдим.

87

Анонимен

преди 2 години

Прав си Ицо.На следващите избори всички гласове за и.т.н. ще отидат за вас,защото хората си направиха изводите.Но сега просто нямаше друг начин,защото това беше единствения начин да се бутне буци,но само толкова.

86

до к.91

преди 2 години

За ИТН е почти сигурно, че играе комбина с Боце или за Боце. ДБ е на гребена на вълната и в никакъв случай не играе за "талибаните".