18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18 Да, ама не. Повечето влзиат на 16-19 годишна възраст в академии или университети, след година-две почват със стажа и спокойно на 20-22 години везе са със стаж, образование и кариера. В хранителните магачини и 7/11-те дават по 35 лева на час, а Телса в Норвегия, стурват малко повече от VW средне клас. Според теб, човек с професия, макар и без много стаж в тая страна, дали не може да си позволи? Та те на по 17-8 (да, може), обикалят Европа, със спестени от лятна работа пари ...

17

Анонимен

преди 2 години

До 18, абсолютна глупост. Всеки работещ в Норвегия може да си позволи нова Тесла. *** пак блести с тъпотатта си. А ако беше седнал в Лада Калина кво щеше да стане? Американската технология е безопасна и спасява света. Руската технология.такова животно нека. Всичко сделано в Блатная е правено по крадени чертежи.

16

Анонимен

преди 2 години

Някое тъпо синче на татко си. Никой на тази възраст няма пари за Тесла, за която ще фирма да работи, дори в Норвегия. Няма съмнение какви са родителите на това безполезено ***, което можеше да убие десетки при малко по-различни обстоятелства, даже и колата да е на автопилот.

15

Анонимен

преди 2 години

До 15 - За съжаление няма смисъл от караници. Ние всички сме робина малцина и няма надежда за нас или деца ни. Скоро няма да ни позволява да шяват и жилища, не колкото, жилаща няма да притежаваме.

14

До 13

преди 2 години

Личи си от правописа ти, че взимаш всичко на селяните, май взимаш това, което им е в гащите... Приятен авто-стоп мацко, весело взимане със С класата си :)

13

Анонимен

преди 2 години

До 12 - Не "шофирм" Тесла, защото няма такава. Имам Mercedes C200. Телса, може би след 3 години. А и "моикрите ми селски сънища", такива като теб нямат работа, умират от глад, а такива като мен им визмат ВИСЧКО. А извън сънищата, работим именно, за д апостигнем това. Светът иисква лека чистка, основно от такива като теб и потомството ти.

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 10Аз за теб е да им ближеш подметката, надявайки се на някоя троха да изпадне...

11

До 8

преди 2 години

:) приятно шофиране на тесла и мокри сънища селски!

10

Асан

преди 2 години

Да спи г.ейтака фрашкан е с пари платил си е хотела :)))

9

Анонимен

преди 2 години

Автономните автомобили са за богати разглезени лигльовци.

8

Анонимен

преди 2 години

Ако беше заспал в някоя 20 годишнакола, щеше да е на салата ...

7

Анонимен

преди 2 години

До 2 - ААаа, значи каот имат една катастрофа на 3 милиона километра "Буууу изгуретиии Теслъъъ, долуууу Мъъъъск". Ама сега е реклама. ОК! Живей си в селската фантазия.

6

Алтер

преди 2 години

Каручката го е закарала до някъде, какво толкова се е случило. В Норвегия са нонстоп пияни.

5

Анонимен

преди 2 години

От кога на деде ми теслата с която работеше на строежа тръгна по пътищата. Бахмааму. и Теслата.

4

SHEFA

преди 2 години

ЕМИ ТОВА Е ВСЕ ЕДНО ДА СИ ВКЛЮЧИШ КОМПЮТЪРА ПИЯН-СЪЩОТО Е.ЗАДАВАШ ИНФОРМАЦИЯ И ТОЙ ДЕИСТВА САМ.ТОВА СЕ ВОДИ ИСКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ.

3

Дърводелец

преди 2 години

Изчезна ми теслата и няма с какво да дялкам гредите. Бихте ли проверили да не е моята тесла тая в Норвегия.

2

Анонимен

преди 2 години

Дрегера е показал, че автопилота, който е шофирал, не е употребил алкохол. Какъв е проблема?

1

!

преди 2 години

Евтина реклама, да дойде с тази Тесла да кара по пътя Кубрат-Тутракан, на втората дупка ще гушне някое дърво