17

Анонимен

преди 2 години

Пробвал съм го в чужбина. За парите, за един апартамент, си взех 160 квадртата къща с двор, гараж и навес за още две коли ... На 34 километра от града. Отначало ми беше яко, защото работата беше на входа на града, тооочно до магистралта. Стигах там за има няма 20 минути. Ама после смениха офиса в другия край на града и пътят ми стана от 20, на 50 минути. След 4 месеца продадох къщата.

16

IT

преди 2 години

При нас само "хората" с жени и деца искат в офиса...

15

Анонимен

преди 2 години

Офис мениджърките са най-прецакани. Ще трябва да се преквалифицират.

14

до гого

преди 2 години

"тия" "дето" немогат две думи да напишат да ми носят пицата по-бързо!

13

гого

преди 2 години

Тия дето могат да работят от в къщи и се кефят от това, съвсем скоро работата им ще бъде поета от други, които работят от в къщи, но къщите им са в Мумбай, Балангор, Киев, Лагос и подобниРаботодателите също се радват на работещи от в къщи, продадоха офисите, уволниха охраната, поддръжка и чистачи, спряха да плащат за транспортни разходи, отопление и електричество, Кеф

12

Анонимен

преди 2 години

Работата трябва да се забрани със закон! С толкова много работа вижте до къде я докарахме. Съсипахме планетата. Трябва спешно да се въведе нов тип цивилизация и нова система на съществуване. Без работа и без пари.

11

Апокалипто

преди 2 години

Дедо ми викаше "Работа ли е не ми я хвали"Кой нормален иска да си продаде живота за пари е,всичко е по принуда.В една нормална цивилизация машините щяха да бачкат пък ние да ги обслужваме от време на време,ама то капитализъм баце,елита иска роби да им мият краката и да им чешат големото его.

10

Анонимен

преди 2 години

Технологиите отдавна го позволяват. Трябваше да дойде този вирус, за да се сетиме, че в много индустрии може да се работи от къщи и офиси не са нужни. Няма връщане назад, колкото и да им се иска на чорбаджиите да ни наблюдават как работим.

9

Анонимен

преди 2 години

Ще са съгласни и още по ниски заплати ако изобщо не работят. Нали затова глобалистите предлагаха да въведат пожизнена издръжка за всеки пълнолетен гражданин. Всички да са на хранилката.

8

Анонимен

преди 2 години

Голяма част от хората и в България НЕ искат отново да са на работните си места.

7

Анонимен

преди 2 години

Положението е такова че ако им кажат че от утре са в офиса на следващия ден ще изпратят писар тест че имат ковид и няма да отидат в офиса.

6

Анонимен

преди 2 години

При нас е обратното искат надница без нищо да са направили ако не ги ръчкаш нищо нема да направят

5

Как бе

преди 2 години

Ако можеш да работиш от вкъщи чий ще търсиш в тъпия офис бре?

4

Анонимен

преди 2 години

Ние българите също не искаме да ходим в офисите.Няма смисъл от това да се ходи до офиса като същатаработа може да се свърши от вкъщи.

3

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости и тотални лъжи. Напротив, хората масово искат отново да са на работните си места. От dnes.bg пак накриво са хвърляли боба днес.

2

Анонимен

преди 2 години

Нормално е, имам колеги, които стават в 3:30 сутринта (по-скоро нощта) за да стигнат в 6 сутринта до офиса и на въпроса ми - защо толкова рано, отговора е, ме ако не тръгнат в 4 сутринта просто няма смисъл да тръгват изобщо.При нас такъв проблем няма - дори за хората пътуващи ежедневно от друго населено място.

1

Анонимен

преди 2 години

Нормално. То имаш по 500 долара транспорт и прочие, освен това губиш по 1-2 часа в път на ден.