37

Ивчо

преди 2 години

Интересни коментари и още по-интересна статия. Лично за мен, работата от вкъщи е страхотна. Вместо служителя да си губи времето, когато няма работа (с псевдо социален живот), може да свърши нещо полезно у дома или за себе си. Например, да реши задачите по математика с детето. Или просто да си го вземе от детската, без да се моли на поредния комплексиран меринджей. Или да използва свободно време да научи нещо ново. Супер е!

36

Ми добре

преди 2 години

Еми.... Как беше: електронната цигара и безалкохолната бира са къс път към надуваемата кукла. Като добавим и хоум офиса стигаме и до ковчег ХХХХХХХХХХL.

35

Анонимен

преди 2 години

До гогоНе си забавен и ти знам висчките трикове. Колата ми не е нищо особено - C200 от преди 3 години. Проблемът е, че има 10 киломтра до града, както и да мина 10 светофара. Фирмата не е странна, просто не българска. Колата не я позлвам за служебни цели, така че еиднственото, което получавам е карта за градксия транспорт ... който отнема повече време. И да "трошенето" е фактор.

34

до 40

преди 2 години

Да, елитите точни си мислеха как ще спестят пари от наеми и прочие и ще пренасочат парите към раята... Ха Ха. Заплатите няма да станат по-високи, а ще станат по-ниски. Като не ти харесва по-ниската заплата ще намерят друг, а ти ще си стоиш вкъщи в новото нормално, безработен и под ключ.

33

Динко

преди 2 години

Скоро и полиците ще ви пазят от вкъщи, лекарите ще ви лекуват от вкъщи, ще ви ремонтират асансьора от вкъщи, въобще всичко от вкъщи. И без това доказаха с локдауните, че могат да ни натъпчат по домовете като овце в ясли - та да не се изненадаме някой ден като отвънка ни сложат по един катинар - нали толкова искаме от вкъщи.

32

Анонимен

преди 2 години

Напротив заплатите трабва да са по-високи, ако работят от вкъщи понеже работодателя спестява от офис консумативи наем.

31

Анонимен

преди 2 години

"Тия дето могат да работят от в къщи и се кефят от това, съвсем скоро работата им ще бъде поета от други, които работят от в къщи, но къщите им са в Мумбай, Балангор, Киев, Лагос" - Сигурен съм, че ако можеха, шефовете ми щяха да го направят преди 10 години, вместо да ми дават пет цифри, големи бонуси и да ми трая магариите.

30

гого

преди 2 години

До Анонимен 31Ха - ха... сериозно ли. За каква кола става въпрос? Ходи пеша, може и с велосиопед, полезно е. В краен случай на отиване може и с тролея, да прегледаш вестника сутринПС .. странна фирма, плаща тока и кафето, но не и колата, понеже иначе не би имало значение трошенето, нали...

29

Анонимен

преди 2 години

До Голям блян - Аре, поредния конспиратор. От 97-*** година ви слушам глупсотите.

28

Анонимен

преди 2 години

До ГОГО - А я ми кажи, от коя година е нормално, да имаш двама работещи по 8-10 часа родители, пътуващи по 1-2 часа отгоре, както и 3 деца, от сутрин до късен следобед на училище? Ами аз ще ти кажа - не поеве от 85 години. Не го пиши, все едно е естествено нещо, както е сънят и храненто.

27

Голям блян

преди 2 години

Вие ще "работите" от вкъщи, децата ви ще "учат" от вкъщи, ще започнете да се храните само от вкъщи и т.н.... докато един ден не се събудите [за това трябва и известна доза интелект] и не осъзнаете, че елитите са наложи успешно технократската доминация, която бленуват денонощно. Като дръпнат изцяло парите, вкарат дигиталната валута и унищожат способноста за независимост на всички... е тогава вече ще живеете в прекрасния нов свят, за който са изписани редица книжлета.

26

гого

преди 2 години

Тука само стари моми и ергени ли пишат?!?Някой дава ли си сметка и може ли да си представи как изглежда едно жилище със двама работещи от в къщи родители и двама, а защо не и трима дистанционно учещи ученици. Всичките с включени компютри, камери, слушалки и микрофони. И това се пропагандира като новото нормално?!?ОК, било криза, имало пандемия, ОК разбирам поради кризата.НО да приемем това за нормално, че и да му се радваме... НЕ мерси!

25

Анонимен

преди 2 години

"На колко от вас работодателят им плаща завишените разходи за електричество, ползването на интернет, кафе и напитки,"ХАХхаха - Серизоно ли? На мен ми ги плащат, но ако трябва да бъда искрен - сам щях да си ги платя и дори да платя и на фирмата същата сума, ако означава, да не става рано и да си троша колата.

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26 - Ок. Ще дъбем умници. Ще работи от офиса. Това със сигурност ще спре машините и боклукджийстовто.

23

гого

преди 2 години

Внушенията и индоктринацията колко е готино да се работи от в къщи текат с пълна сила. Гледам доста шарани са налапали въдицата. Че как иначе без внушения да мине и тази манипулация. Да превърнете домовете си и личното си пространство в част от офиса, при това съвършенно безплатно.На колко от вас работодателят им плаща завишените разходи за електричество, ползването на интернет, кафе и напитки, отопление през зимата вентилация през лятото. Всичко това ви е НАХЛУЗЕНО и то съвършено безплатно

22

Анонимен

преди 2 години

Не бъдете ***.Днес ще работите от къщи,утре ще ви заменят машини,а след това следва глад и ровене по кофите.Но и там има конкуренция.Естествено е един от десет да е мързелив,но стат ли пет гладът е неизбежен.Разбира се няма да умрете,ще ви хранят с синтетична каша,а покрив ще ви бъде небето.Да ви е сладко.

21

Анонимен

преди 2 години

"Пълни глупости и тотални лъжи. Напротив, хората масово искат отново да са на работните си места. От dnes.bg пак накриво са хвърляли боба днес." - Айде, бе! И защо да го искам? Ставам в 8:15, спокоийно и клтурно, а първата среща за деня, е на масата с кафето, така и така не обядвам, свършвам в 15:00 и съм готов. А преди - ставам в 06:20, тръгвам за работа в 7:00, да съм с 15 минути по рано, стресирам се, а накрая съм вкъщи чак 17:30. Аре, не мерси!

20

Анонимен

преди 2 години

За 99,9% от населението работата от вкъщи е невъзможна.

19

Анонимен

преди 2 години

Не искат, защото не им играят добре промивките на мочъчетата. Много компании разчитат на това, да индоктринират служителите си, така че да свикан със средата и да не искат да я сменят. Но така,като са дистанционно, често са готови да сменят работата от днес за утре, сообено ако и предложат по0малко натоварване, за същите пари.

18

Анонимен

преди 2 години

Хм. Те и сега половината ми колеги са стари ергени. Ако затворят офиса, тия хора няма повече да видят млада жена в живота си.