77

Анонимен

преди 2 години

Сега остава да въведат четиридневната шестчасова работна седмица и всичко ще е топ. Светът е коренно различен, а отношенията работодател-работник почти не са мръднали от 30те години на миналия век.

76

Анонимен

преди 2 години

Тея дето гледат овце не ходят в офиса бе :)

75

SHEFA

преди 2 години

А КАКВО ЩЕ СЕ ЯДЕ?-ЩЕ ГЛЕДАМЕ ОВЦЕ ОТ КОМПЮТЪРА-СТАВА:)

74

Тъпанар

преди 2 години

Да работиш от вкъщи си има плюсове и минуси. Да, спиш до по-късно, спестяваш времето и разходите за ходене на работа и за прибиране, можеш да си бачкаш по *** ако искаш. За сам човек е супер. Ама ако жена ми и тя бачка от къщи и децата са на онлайн обучение? Има и семейства, които живеят с родителите на единия. И ако и те бачкат от къщи?

73

SHEFA

преди 2 години

А НИЕ С ТИЕ ЗАПЛАТИ НЕ ТРЕБЕ И ДОБЪР ДЕН ДА ИДЕМ ДА ИМ КАЖЕМ.

72

Киро Рамбото

преди 2 години

То пък чудото голямо да работиш в офис - предимно интриги, завист и лицемерно поведение. Може и да се сприятелиш с някого, но шансът е малък и едва ли си струва всичко останало. Не ми е липсвал никой от бившите ми офиси и колективи.

71

Истината

преди 2 години

Работата от вкъщи премахва субективния фактор и никой няма да те оцени по външност, държание, симулиране на много работа и т.н. Избягват се конфликти и интриги в колектива. Много народ ще остане на улицата в България ако се случи това

70

Анонимен

преди 2 години

Значи големите корпорации ще имат по-малки битови сметки и от горе на всичко ще плащат по-малко. Голяма далавера ще е

69

Асан

преди 2 години

И аз съм съгласен да бачкам на дивана :)))

68

Анонимен

преди 2 години

Инвеститорите, които построиха бизнес сгради ще останат с пръст в устата. Да почват да строят само жилищни сгради.

67

И това ще премине

преди 2 години

Та ша ка в цялата ситуация е, че файнъли всеки от нас по някое време ще остане съвсем сам. И в този момент ще е все тая колко си велик, макар и систематично недооценяван, свръх фаворизиран, плют, гален, ***, креативен, талантлив, работил където и да е... Въпрос само и единствено на време.

66

Анонимен

преди 2 години

Ха, ха...

65

Анонимен

преди 2 години

Повечето които познавам предпочитат да си работят от офис, работно място, каквото и да е. Само тези, които са в работна среда с интриганти, злобни и клюкарести хора предпочитат да работят от вкъщи.

64

Анонимен

преди 2 години

И аз съм съгласен на 5% по-малко ако отпадне петъка като работен ден.

63

Леда

преди 2 години

Любим виц: Голяма глупост е тази работа от вкъщи. Семейството ми въобще не се радва.Спиридон, 41 годишен, патоанатом

62

Анонимен

преди 2 години

"Само хора с ниски социални умения се кефят да работят от вкъщи" - А ако колегите ти са разни интриганти, които само знаят да говорят за псоледния епизод на поредното бозаво риалити шоу, какво да правиш там? Никой не ти казва, каква пaплaч работи в офиса, преди да те наеме. Не ги избираш.

61

Анонимен

преди 2 години

Аз искам да си работя в офиса. Някой ще ми даде ли тройна заплата.?

60

Ивчо

преди 2 години

Отговарям, не точно по-ред :). Интересна дискусия ще стане, явно "днес"-а са вдигнали нивото. 50/ лелката от детската винаги ще е "офф-лайн". Има професии, които стават за дистанционна, и такива, които не. В статията се споменава. За добро или лошо - не знам. Говоря за моята - търговец (иззедник, гадняр, абе умрем да мразим). 51/ Жена ми е учителка, говоря за работата по домашните с детето вкъщи. И времето за общуване с него. 52/ Пафкам си на терасата, с книга в ръка. 56/ Точно за домашните гово

59

:) от 67

преди 2 години

Оооо, ето я и нея, гнусната завист. Като дете всички казваха едно - "Учи и се развивай". И го направих. Дори ми пляскаха, когато се дипломирах. Но сега обърнаха гръб и само завист. Е - лек ден на всички. Утре съм на работа чак от 10:30, но защото съм "роб от вкъщи", не ми се налага и да пътувам. Какво ли ще правя няколко часа? О да - каквото си искам!

58

Анонимен

преди 2 години

До И това ще премине - Не мсиля, че ще изкарам няккъв burn out, защото повече от 4 часа, сумирано, не съм работил за деня от години. Преди това беше зор. Но аз си го изкарах и си заслужавам позицията. Колкото до името ти, чакаме преминаването на този модел от 400 години вече. Каквото и да преминава, преминава често към по-добро, дори и да им пречки по пътя. ПРоблемът ти е, че искаш на другите да им е гадно. "Аз лии, неее, просто си говоря" - да, да - точно ти.