97

не ми пука

преди 2 години

Да

96

Тъпанар

преди 2 години

До 95.До 89 - Изкара го, че да си със семейството си е лошо...Не моето момче, не си ме разбрал правилно. Семейството е страхотно и радостно нещо. Именно затова, когато си в къщи трябва да си изцяло отдаден на него. Може и да живееш в дом, в който имаш офиси за всички, освен спалните. Ако не - пожелавам ти да изкараш 1 г. с жена ти и децата, работейки всички. Може и да размислиш...

95

Анонимен

преди 2 години

Големите офиси с хиляди хора вътре приключиха, света няма да се върне назад, само за да може някакви кафенета и паркинги да си правят оборот.

94

Анонимен

преди 2 години

Еми кой иска да работи ? :)) Нали за това нещо има роби от Източна Европа :))) Когато ми кажат - "аз работя в офис", почвам да ги съжалявам, закотвени на едно място до края на живота си :)

93

не е толкова просто

преди 2 години

Американ не е така в сащ тези хора имат представители в парламента и камаритеняма да дадат лесно на хляба мекото повярвайдори в момента строят като луди нови офиси почти навсякъде само някой който не е живял в сащ може да мисли така, за европа е различно не бъркай нещата

92

Американ

преди 2 години

До офиси:Глупости бе: някои ще се адаптират - демек преместят където трябва или сменят бизнес модела, а по-смотаните ще фалират и други ще ги заместят.

91

офиси

преди 2 години

офис културата в сащ е от решаващо значение за много много бизнесималки кафеенета, сградите, паркингите, ресторантите, в тези бизнееси са ангажирани повече хора отколкото работят по самите офиси, затова и там съществува културата ако не си в офиса все едно те нямаако всичко мине онлайн заплатите наистина трябва да се намалят с повече от 5% защото 90% от тези бизнеси ще фалират и ще трябва да се преустроят, с кои пари мислитееза европа е различно там няма гост ситита всичко е много по комплекс

90

Ели

преди 2 години

Също IT, още си работя от вкъщи. Предпочитам така. Не разбирам обаче, защо трябва да се намалят заплатите. Сега се очаква да сме на разположение по-дълго време. Нямам нищо против другото лято да започна да ходя 1 път на седмица-две до офиса, ако настояват.

89

Who Cares

преди 2 години

На практика да работиш вкъщи е изгодно на работодателя. Не плаща никакви разходи за офис. В същото време сметките за ток, вода, компютър, ринтер, хартия, картридж и т.н. се плащат от работника. Да, уж можеш да приспаднеш нещичко от данъците. Обаче тогава рискуваш да ти кацнат данъчните да те проверяват. Трябва да си пълен *** или да се преструваш че работиш за да се съглсия да ти намалят и заплатата. Но свят широк, *** всякакви.

88

Анонимен

преди 2 години

До Край - Те 95% от българите и сега не могат да си позволят Париж.И кой по дяволите не хареса коментар номер 98? Какво лошо има? Или искате само бачкане, бачкане и още бачкане! Вие сте УЖАСНО скучни, глупави и задръстени! И да, аз съм по-добре от вас.

87

Анонимен

преди 2 години

До До 96Наскоро съм завършил DS, но преди това имам две други дипломи и общо 14 години в индустрията. Има много тайни за мен, но се съмнявам, че точно ТИ ги знаеш. И да, има нужда да изтъкна, защото разлиакта между родния алма матер и този в дурги държави е невъобразимо голяма. Моля те, кажи ми къде е този изкуствен интелект, дето ще го направи това, което твърдиш? Ще го проверя, ще преценя за себе си и ако си прав, то честито - научи ме на нещо ново.

86

До 96

преди 2 години

Щом наскоро си завършил ясно , че още си надъхан и мислещ, че всичко знаеш и можеш и няма тайни за теб. И не си единственият завършил чужд университет, няма нужда от изтъкване.

85

Край

преди 2 години

Това е бъдещето на 95% от хората. Ще работят от къщи, ще са на море в къщи, ще са в Париж от къщи. Ще клатушкат всички холивудски звезди в къщи. Ще карат богати/бентли/ферари в къщи. Ще изкачат Еверест в къщи.Виртуалната реалност става с един скафандър на главата и електроди по тялото. Евтино и практично и екологично и антисептично. Това ще е само няколко поколения после и от това няма да има нужда.

84

Анонимен

преди 2 години

Когато се получи 100% автоматизация на производство и рециклиране, няма да имаме нужда да работиме. Просто е. Лошото е, че е има период, вероятно от поне 20 години, в които ще е пълно с хора умрели от глад, но и през това ще преминем.

83

IT-спец

преди 2 години

аз лично бих искал да си бачкам само от вкъщи, сега по ковид откарах 1 година у дома, порках си биричка с лап топа в градината и си мезгах сухо месо и кашкавалче през лятото, жената неможеше да работи от вкъщи но пък аз имах достатъчно време и да пусна нещо да се готви, отделно да не споменавам че мой познат се измести на канарските острови и работи от там вече година и нещо..

82

Анонимен

преди 2 години

До 95 - Супер -отговори на коемнтар от преди 3-4 час ...Но нека ти кажа нещо, като човек наскоро завършил Data Science в технически университет в чужбина, работещ не само с финанси, но с кредитни рейтинги, алгоритми и имащ достп до 2000 съръвни GPU-та - Скоро няма дори да ДОКОСЕНМ, нужният интелект, за да "изгодниш" всички тези, които искаш. С автоматизирането на дейностите, само стават търсени. А и човек, който е стигнал до такова ниво, ще се справи винаги.

81

Анонимен

преди 2 години

До 89 - Изкара го, че да си със семейството си е лошо. Не всички идваме от разбити и проблемни семейства. Някои даже се обичаме.

80

До анонимен 67

преди 2 години

Още по-зле - финансист. Дето анализаторската дейност съвсем ще бъде автоматизирана,а след това и M&A..Пък и големите от Уолстриит си казаха, че ще върнат хората в офиса - ама явно в БГ има още по-мастити финансови спецове дето от 4-те си стени дърпат конците на световните пазари. Или финансист в случя значи някой конторлер на нещо си - дето пък съвсем лесно може да бъде автоматизирано да плюе репорти и да поства некви записи. Пази Боже сляпо да прогледне....

79

Долу МАСКИТЕ 1

преди 2 години

Всички с арабски маски да се МАХАТ от Магазините и парламента !!! Искам да попитам- вие на ТЪ.ПИ ли се правите или сте някакви Оли.гоф.рени, Пияници, нар.комани и педдрази( лесбиийки ) ???

78

Долу МАСКИТЕ 2

преди 2 години

Вие ПУСКАТЕ разни араби, не.г.ри и китайци да се ВЛИЗАТ в РЕСТОРАНТИ, ДИСКОТЕКИ и футболни СТАДИОНИ, БЕЗ маски, а в същото време искате българите да носят маска като влязат в магазин да си купят нещо ????Трябва да СПРАТ климатиците в Парламента, за да НЕ харчите ток и за да видим на кой му е студено и кои оли.гоф.рени ще носят маски при 40 градуса жега...Всички с арабски маски да се МАХАТ от Магазините и парламента !!!