187

Анонимен

преди 2 години

От предлагания от кадровиците Слави and Тошо само двама разбират нещо от министерствата, които ще водят. Останалите - по-лоши от тези на кабинета ББ-3. Тошко скачаше на ДБ, че му предлагал трима министри от служебния кабинет. Гледайки състава на това правителство, много по-добре би било Слави&Тошо да вземат всички министри от кабинета Янев и към тях да добавят двамата от проектокабинета.ИТН заслужава НС да приеме техния кабинет и след 2-3 месеца да му поискат оставката за несправяне с работата.

186

Payak

преди 2 години

Ристю де се покри. Ще подкрепя ли сега или ще има още ондурми. Добре е на тез хорица влизащи в кабинета някой да им каже, че времената се променят. Пандемия нерви след някой друг месец опростаменият народ така ще ги понесе с такава любов.

185

ДОБРЕ ДОШЛИ

преди 2 години

в страната, която някога е била на българите. Добре дошли в ГлобалЛенд. Да ви представя сервитьорите: See all above. Host: Mr. Stanislav TRIFONOV. Marketing Director: Mrs. Mustafa HERO, Owner: The Global Elite. Cheers!

184

Анонимен

преди 2 години

Този не е ли малко Ал Шнорхели?

183

Анонимен

преди 2 години

И аз да попитам: Защо няма министерство на чалгийте и веселието? Кондю не е ли подходящ?

182

Анонимен

преди 2 години

Министър на икономиката - Десислава Димитрова - Това да не е онази със силикона?

181

Стойчо Кацаров

преди 2 години

Че Силви Кирилов е над 70 години. Нали щяхме да чегъртаме пенсионерите

180

Анонимен

преди 2 години

Черешовото топче пукна. Дупка в морето направи. Няма да се договорят за кабинет с ДБ и ще има нова коалиция, а опозиция ще бъдат герб и ДБ. Орешарски 2 и най-накрая тия партии ще отидат на бунището на историята. Каква целувка на смърта!!!

179

ДОЛУ СЛАВИ!

преди 2 години

ДОЛУ ЕКЗЕКУТОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ! Започнатото от ГЕРБ ще бъде завършено от ИТН. Това не е нашият избор! Това е изборът на тези, които си мислят, че България им е колония. БЪЛГАРИТЕ НЯМА ДА БЪДАТ ВАКСИНИРАНИ, ЧИПИРАНИ И РАБОТЕЩИ КАТО МИНЬОРИ НА КРИПТОВАЛУТА СРЕЩУ БАЗИСЕН МИНИМАЛЕН ДОХОД. ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ. ЗОНА НА БОЖИЯТА ЗАКРИЛА И БОЖИЯТА БЛАГОДАТ. МАХНИ СЕ САТАНА, ЗАЕДНО С ТАТУИРОВКИТЕ НА ГЪРБА СИ! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

178

Учиндолския Оракъл

преди 2 години

Инсинуациите, че България се управлява от някаква кабеларка са абсолютна лъжа. Министър-председателя както и състава на кабинета му са избрани с мнозинство след откровена и публична дискусия в парламентарната група на ИТН. Лъжите, че кандидат- министрите са спуснати с парашут и са научили от вестниците за предлаганите им постове не отговарят на истината.

177

Кондьо

преди 2 години

Министърката по ромските въпроси ме интересува коя е?

176

ВЕЛИСЛАВА OT GAVI

преди 2 години

Какво общо има Велислава Петрова, в момента управляващ кадър на GAVI, с образованието в България - предложена е за Министър на Образованието. Който все ояе не знае - GAVI е Глобален Алианс за Ваксини, един от инструментите на Бил Гейтс и опорен лост на AGENDA 2020 (2030). Това е работния план на глоаблния елит да ви чипира. Какво общо има тази кукла с образованието? Планът на Слави да ни чипират? Да прекрати 1300 години държава? Тази жена беше преди предложена преди за здравен министър. ДОЛУ!!!!

175

Анонимен

преди 2 години

Партиите на подмяната спазариха кабинета. #Площадна #демокрация #в действие

174

Анонимен

преди 2 години

Честити ви човечета на Сорос. ДБ на Прокопиев са много доволни и ще подкрепят с две ръце.

173

Анонимен

преди 2 години

Дългият се оказа абсолютен шанаджия. Той затова мълчеше, защото някой правилно го е посъветвал да не си отваря плювалника, защото политиката не е вечерно шоу. Нормално е, да ги е подбрал такива шанаджии като него, но в комбинация и с мафиотски договорки идва малко в повече. Няма да мине номера, Славуца, този път не уцели да ге. Моли се, по-бързо да те забравят, че след такава излагация много попържни ще отнесеш

172

Анонимен

преди 2 години

Гербаджиите имат право на избор на палач, или тези, или служебните да станат редовни. Много ми хареса как Борисов обясняваше днес как барети карат гербаджийски кметове да си признаят далаверите. Те обаче пари не връщат, кръв повръщат. Браво Рашков! Точно така с ОПГ ГЕРБ!

171

Анонимен

преди 2 години

Партиите на подмяната ДБ, ИБСНИ, ИТН

170

Анонимен

преди 2 години

Добре, че Бойко няма нищо общо с този проект и не иска да има общо.

169

Всичко което може

преди 2 години

Да се каже за специалната природа на обучението ви е следното: През следващите пет години ще сте подложени на работно темпо, което няма аналог, защото не е правено досега. А сега ви оставям в квалифицираните ръце на старши сержант по практическа подготовка Дъки. И макар да ви е много смешно, уверявам ви, че много скоро няма да ви е...

168

Анонимен

преди 2 години

доста несериозно да сложиш на отбраната някакеа кака. Просто се вижда че не си уважаеаш армията. В какво е експерт тая Тодора, да бърка кафета на шефовете си до сега.