207

Neli

преди 2 години

Кандидата за ключово министерство - това на икономиката.......https://linkedin/in/bulgarian-association-circular-economy-and-biotech-baceb-a1b6131b0/detail/recent-activity/shares/

206

Анонимен

преди 2 години

Подигравка с България! Това е цирк. Браво на тези, които гласуваха за ИТН. Самоубийци

205

Анонимен

преди 2 години

Абе Ристьо дали не съжалява, че се обърна срещу Боко? Защото с него поне може да се преговаря. Тия от ИТН са като тaлибaни с картечница.

204

ГАРЕЛОВ!

преди 2 години

ГАРЕЛОВ СЕ ОЧЕРТАВА КАТО ГОВОРИТЕЛ НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО! Той нарича снизходително неспазването на Конституцията на Българиия просто нарушение на правилата. ГАРЕЛОВ е дал съвет на Слави Трифонов да обяви първия си проекто кабинет веднага след изборите - дори резултатите още не бяха окончателни. ГАРЕЛОВ действа като ГОВОРИТЕЛ на ИТН и на СОЛОМОН ПАСИ, както гальовно го нарича Мони. ГАРЕЛОВ обясни, че Космическите Цели, обявени тогава от Слави са идея на Мони. ПОЗОР ЗА ЖУРНАЛИСТИКАТА ИЛИ...?

203

Анонимен

преди 2 години

ПО-ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ ЗА МЕН СА: ОБЕКТ НА ИЗМАМАМА ЛИ Е ОБЩЕСТВОТО С ДОКТОРСКОТО ЗВАНИЕ НА ПЛАМЕН НИКОЛОВ; ЩЕ БЪДЕ ЛИ ПОТЪРСЕНА ОТГОВОРНОСТ НА МАНИПУЛИРАЛИТЕ ДЪРЖАВНИЯТ РЕГИСТЪР; ИМА ЛИ ДИПЛОМА ЗА ЗАВЪРШЕН СУ"КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ" ПЛАМЕН НИКОЛОВ??

202

Анонимен

преди 2 години

18,00 03.08.2021 ИЗЯВЛЕНИЕ НА ХАДЖИ ТОШКО : "НИЕ НЕ СМЕ КОАЛИЦИОННО ПРАВИТЕЛСТВО - ТАКА, ЧЕ КОАЛИЦИОННО СПОРАЗУМЕНИЕ НЯМА." Е, В ТАКЪВ СЛУЧАЙ - ЗАДНА ПРАШКА И АДИОС.

201

Калашников

преди 2 години

Искаме нови избори! тези ще ни довършат!!! Дотогава поне ще остане служебния кабинет. Или с мандата на Корнела да остане.

200

Анонимен

преди 2 години

Тия кво. Готвят се да сменят управление на мутри с управление на анонимни селяни, ли. Ми да издирят по айпи коментиращите в тоя сайт тука, ще намерят по-добри селяни за управленци. Няма шега, няма измама.

199

Анонимен

преди 2 години

Министър на образованието е 31 годишна докторка, стипендиантка на Бил Гейтс. Ще останем без учители много скоро!

198

Уточнение

преди 2 години

Пламен Илиев е плагиатствал от труд на доц. Н. Киселова. Последната не е повдигнала обвинение, но юристи за сравнявали текстовете и твърдят, че става въпрос за преписване, за интелектуална кражба. Барбадоското червено момче е със силни позиции, явно зад него стои и одиозните фигури на проф. Герджиков на проф. Близнашки. Тъмни са делата в ЮФ на СУ, много тъмни! А, Тошко? та той е един съвършен тоталитарист, дето е готов с тесличката на баба си коли какго кокошки, така и всеки изпречил му се пътя

197

НКК

преди 2 години

Вие от чалгаря какво искате. Освен да се пули, да се плези, да показва среден пръс, да пее "ще ти скъсам г**a , на задната седалки и още други простотии". Той от две думи изречение не може да свърже Вие искате Правителство с министри да състави.

196

Анонимен

преди 2 години

Диктатора Тошко сега се пени, че Пламен Николов щял да съди който казва, че е изплагиатствал пасажи от книгата си. Хахахахааааааааааааа Николов мълчи. Тошко като гестапо му взе думата.

195

как се изчегъртва

преди 2 години

Първо се намират шкафчетата ,после собствениците им отиват където им е мястото , после тези от екипите им ,,след това тези който водят информационната вйна срещу нормализирането остават без средства и без възможност за словесна подривна дейност. Един закон за лустрация да се приеме ,все още има защо .В момента едно от местата в което се приютиха поне за 4-ри години бивщи кадри на управляващите са във разни обюински администрации под владение на бившите управляващи ,Там са цели екипи.....

194

Анонимен

преди 2 години

Петър Илиев как ще изпусне по 50 000 лв на месец хонорара от БСП за консултации и ще остане не министерска заплата?

193

Анонимен

преди 2 години

Негово наркоманско величество, е благоволил да даде на народа министри, да му се свети името.

192

ПроСоТо

преди 2 години

аз съм шокиран от "избора" на министър на ОТБРАНАТА!!...Проверете каква информация,макар и оскъдна,има за тая жена!.....Нема военни,нема специалисти,нема генерали, или други от армията!..Има една "УПРАВИТЕЛКА" на неква ФИРМА с капитал..5000 лв!!!!!...Е тук вече,ако наистина го пробутат това "правителство",ще падне крадене,по-сериозно и от това на Тиквата!..Ах,Чалгарю,чалгарю!!!..Каква ЗЛА КАРМА си докара!..Зъл жив скелет си ти!..Ще съкратиш и без това кратките си дни..

191

Анонимен

преди 2 години

ИТН трябва да бъдат изметени и повече нямат работа на политическата сцена . Този на снимката с липсващото челце, не само не е философ, но и средния курс по математика едва ли е в състояние да осмисли.

190

КРАЯТ НА БСП

преди 2 години

Това ще бъде краят на БСП, ако подкрепи такъв анти-български кабинет. Икушени сте, че най-после някой обръща внимание на политиките, които наистина са важни. Не бъдете ***! Слави ще ви прелъсти и после ще ви изчегърта. Той е там не за да прокарва политики, които да направят България силна. Той е там, за да направи възможно българите да си дадат всичко и най-после и душите. БСП ще бъде ключът за прокарването на този кабинет - ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ НА СТЕРОИДИ! Бъдете разумни! Това са вълци!

189

Анонимен

преди 2 години

Силви Кирилов ми прилича на сергей станишев, да не са рода?

188

Анонимен

преди 2 години

АЛЕКСАНДЪР НИКОЛОВ- МИНИСТЪРЪТ НА ЕНЕРГЕТИКАТА КОЙТО УВЕЛИЧИ ТОКА ДВА/ТРИ ПЪТИ- БЪЛГАРИЯ ГОРИ, ХАОСЪТ Е ПЪЛЕН, ЦЕНИТЕ ХВЪРЧАТ, ДЕПУТАТИТЕ НЕ СИ НАМАЛИХА ЗАПЛАТИТЕ, НЕ УВЕЛИЧИХА И НАШИТЕ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ- ДА ДОЙДЕ ГЕРБ.