171

Николов

преди 2 години

Николов иска да каже, че до сред нощ е чакал да му подадат имената. Ами ще чака, ще чака и ще изпълнява

170

Анонимен

преди 2 години

От един Толупа та на друг.Шиши го направете министър председател.За заместник сложетеДъмбела от Люлин.Перата и Динко да поемат постове МВР и МО За.Министър без портфейл Сарайския милиардер Доган.Толупа е шеста глуха,засега.

169

Анонимен

преди 2 години

Усещам как ще удариме блек-джек.

168

Образовам:

преди 2 години

От началото на времето на света се водят няколко вечни войни лейтенант. Роби срещу роботърговци, местни племена срещу завоеватели, култура срещу невежество, интелигентност срещу простотия, изкуство срещу бездуховност и не сте в състояние лейтенант да извадите себе си от кашата дето сте позволила да ви забъркат. Добрия войник знае правилото - добър живот е ако успееш да останеш жив, ако успеете да доплувате успешно до родна база ще продължите обучението си!

167

Анонимен

преди 2 години

В ку-ку бенд няма ли достойни хора за министри.

166

Instructor Pyro

преди 2 години

Educate the leutenant!

165

Ха-ха-ха

преди 2 години

Николов или Трифонов.... Баси, как само лъжат... Преди 2 седмици го избрали, а до 12 снощи търсил министри... Ха-ха-ха

164

Анонимен

преди 2 години

Тоя народ докато не спре да ходи да гласува......Не виждате ли, че в България няма политици. Това е трагедия в момента.

163

Не е етичен човек

преди 2 години

Всеки който може да прецака седем други по свестни от него хора и да се пласира къде му е хрумнало, а то мястото му не е там. Не е етичен човек. Leutenant seek life elsewhere!

162

Анонимен

преди 2 години

Съставът на правителството е тотална трагедия. Това не може да е правителство на промяната, а порденото на подмяната!

161

Етиката определя:

преди 2 години

Правилно или неправилно решение не толкова закона. Това иска да каже Аристотел на платон, че закона на племето е само един Убунту - аз съм ти. И че този закон е по-силен от етиката, ама само той.

160

Етичен конфликт

преди 2 години

Нищо няма да става от мене ако не спазя етиката! Тя етиката ме държи жив бе! Да много е готина много ... обаче етика .... тва е лошо човек когато е професионалист осъзнава, че изгубиш ли етиката изгубваш професионалистта в себе си, а загубиш ли професионалистта в себе си губиш и артистизма в себе си. Художествената традиция е професионализма и без него го няма истинското изкуство дето изгухва като вулкан от време на време. А някой хора никога ...

159

Кой не скача

преди 2 години

Абе какво стана митинга на Орлов мост, концерта на чалгаря и "Кой не скача е червен"? Сега цунки и гушки с БСП и МаяМа дето и тя свети в ярко червено. Суверенът сега за кого би гласувал?

158

Че

преди 2 години

той шнорхела кого познава и кой него го познава та да реди той кабинет . Ха ха.

157

Емигрант

преди 2 години

Гласуваме напук за ИТН, виждаме че положението е зле. Другия път пак ще гласуваме за тех, просто за кефа да им е гадно на ония в България. Наздраве!

156

Анонимен

преди 2 години

За македонците в Космоса казаха ли нещо, то се говори само за изчегъртване и ония рошавия Тошко африкански се плюнчи и мисли, че е оригинален като турски дънки.

155

Въпрос

преди 2 години

Какво стана с това, че Пацо Шнорхела е известен от две седмици? Сега до последно подбирал министрите нощеска?! Това е обидно и подигравателно. ИТН сменят плочата всяка секунда, поне да си сверявават версиите, че почна да мирише. Дано тези дето гласуваха за плешивия сеирджия, сега им дойде акъла.

154

Анонимен

преди 2 години

Лошото е че му личи че не може да лъже. Виденовата зима идва.

153

Ама не разбирате:

преди 2 години

Ако преди десет години някой даже ми беше казал, че ще използвам креативната си страна за такива разговори с определени същества щях да кажа ти луд ли бе? Не сте наясно с трендовете както например Фил Хенсън - много свестен художник- та той работел едни финни прецизни работи точица по точица и получил нервно увреждане на ръката, която почнала да трепери. И някъв свестен доктор дето не го надрусал с леказрства до козирката му казал: Фил защо просто не прегърнеш това треперене, рисувай така!

152

Анонимен

преди 2 години

Кастинга за секретарки кога е?