306

Анонимен

преди 2 години

До 332 --- Това, което пишеш за болниците са твоите страхове, които нямат нищо общо с действителността.

305

До 332

преди 2 години

Лъжеш. Няма такива хора в болниците.

304

Германец

преди 2 години

"Страх ги е да се ваксинират и изливат страха си като злоба към тези, които не ги е страх. Колко познато." -- Подобен феномен наблюдаваме при скритите хомосексуалисти. Нямат смелост да се аутнат и компенсират с врясъци срещу по-смелите си другари.

303

Анонимен

преди 2 години

До Германец //// Нашенецът не само не е мръднал на йота от 30 години, но хвърляйки поглед из родните форуми или коментари под статиите, стигам до заключението, че умственото затъване е най-опасният вирус, срещу който надали някой ден ще има подходяща ваксина.

302

Анонимен

преди 2 години

Чета и недоумявам, защо лъжете толкова? На хората им стана ясно, че това е игра за пари . Тук( в Щатите ), мерките против вируса падат по- бързо от листата на дърветата, през есента. За разлика от Европа , където започват да задължават някои за ваксини, тук такова чудо НЯМА.

301

Абе

преди 2 години

Като предпазва ваксината, защо Комрад Байдън се мота с две маски и три памперса?

300

Брей,

преди 2 години

големи напьни, голямо чудо. Като са толкова безопасни ''ваксините'' защо насила карат хората, но никой не иска. Няма дим без огьн както се казва. Сега гледах франзузите казват, че искат тяхната ваксина, която излиза септември месеца. Не вярват на Пфайзер, вьпреки, че е толкова безопасен.. Сьщо така, тези ваксини не са безплатни, поредната льжа. Хората ги плащат с техните даньци, без дори да ги питат искат или не!

299

ИМЕЙЛИТЕ НА ФАУЧИ

преди 2 години

ОБОНГО И БАЙДЪН СПОНСОРИРАТ ИЗОБРЕТЯВАНЕТО НА КОВИД В УХАН ПРЕЗ 2015 ГОДИНА СЪС СТОТИЦИ МИЛИОНИ ДОЛАРИ! РАЗСЛЕДВАНЕ КОГА?

298

Аре стига!

преди 2 години

Ваксина срещу ковид няма! И няма как да има преди 2024-та! Има си медицински стандарти!!

297

Анонимен

преди 2 години

Я пак прочетете в новината какво ще ви се случи като не се ваксинирате! Май сте си включили опорките без да четете.

296

Случаен минувач

преди 2 години

Целта е да бъдем сплашвани непрекъснато. На Нюрнбергския процес питали Гьоринг: Как успяхте да накарате целия немски народ да тръгне подир вас? Ами - казал той - то се оказа много лесно, сплашихме ги. Уплашен народ прави каквото му кажеш и не задава въпроси! Само че вече хората мислят и няма да допуснат нов фашизъм!

295

Анонимен

преди 2 години

Да,бе..А това ,че болниците са пълни с хора с неврологични проблеми,парализи и инсулти-млади хора съвсем здрави ,преди да се ваксинират.Нещо за тези случаи...

294

ИзматаНаХилядолетито

преди 2 години

как поробиха р0бете за 0 време, не е истина просто! а сега и Инфлационното Цунами идва да ги допомете!!

293

Анонимен

преди 2 години

Страх ги е да се ваксинират и изливат страха си като злоба към тези, които не ги е страх. Колко познато.

292

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен327! То преболедувалите няма да хвърлят лесно топа. Това е проблем само на ваксаните.

291

US Immigrant

преди 2 години

До Анонимен 309 & 310 /// Защо така мислите? Ние, имигрантите, нямаме ли право да отделяме малко време за развлечение ? Форумът, по-точно съжденията, на антиваксърите, са толкова забавни, че не мога да ги пропусна.

290

Анонимен

преди 2 години

Ама сериозно ли си мислят, че ще могат да изчакат 5-10 години, за да видели как действат ваксините? Дотогава три пъти ще хвърлите топа.

289

Анонимен

преди 2 години

колко трябва да си прозззззт за да си сложиш експериментална ваксина ,ама нека фирмите производители да правят милиони за сметка на хипохондриците,ето вдигнаха им и цените ,баце беше поръчал милиони ваксини,комисионната върви....

288

Анонимен

преди 2 години

До Реалист:) Споко преболедувахме го. Ти си бии една .... За успокоение.

287

Анонимен

преди 2 години

До Германец: ) Вече от двата акаунта ли си пишеш?Пии си хапчетата и си лягай.