326

Отново да го напиша

преди 2 години

Не понасям някви да се обясняват колко няма да се ваксинират. Правете каквото щете бе. Какво ни занимавате с мнението си? Ама как така си мислите вие не-вакснатите и против васкнатите, колко важно е вашето мнение и колко нямало и колко нам какво си нямало да правите. Ми не го правете и си трайте бе. Какво занимавате с вашето си мнение анти. Колко нормални са ви занимавали с тяхното си мнение про? Отврат просто. Толково егоцентризъм и егоизъм. Ми махайте се бе анти ваксъри и се РазКаРайТе.

325

мунчо

преди 2 години

Хайде сега, като им свършиха безплатните опитни мишки и платените стещу един бъргър участници в експеримента, тръгнаха да вадят бустанските плашила колко лошо било и опасно и т.н. плашите гаргите и неосъзнатите. вече сме се прежалили след година и половина репресии животът ни отмиля достатъчно да ни пука от измислените ви истории и плашила. който дойде насила да ни натрапва отровите, ще го вземем с нас на пътешествие към луната

324

Лежете

преди 2 години

Като мутафчииски лъжете

323

Анонимен

преди 2 години

До #355, ти пък, о, от къде разбра кой къде ходи? Тук( в Щатите), разделение по пол, раса, вероизповедание, цвят на кожата няма. Това го има само в твоята празна кратуна. Където съм ходил, абсолютно никъде не са ме питали, дали съм ваксиниран , или не съм. Излизах и извън Щатите , и на връщане никой за нищо нито ме пита, нито ми иска някакъв документ за ваксинация. Големи сте лъжци.

322

do 360

преди 2 години

Никаква смелост не се иска за ваксина. Ще ти трябва смелост, ако ти или някой твой близък се окаже в болница с тежък ковид...

321

КОВИДиата 2021

преди 2 години

Няма да се ваксинирам, но Приветствам всички, които имат желание и най-вече смелост, да се ваксинират!

320

Анонимен

преди 2 години

ударихте дъното стая пропаганда и още дълбаете.

319

ханонимни

преди 2 години

Америте са много велики. Направо върхът на . И оттам започва вонята.

318

До № 349

преди 2 години

Добре е когато давате отправки, но би било още по-добре, да изслушвате всичко до последната 42-ра секунда на записа.

317

1 рубла = 1 стотинка

преди 2 години

Белите американци се ваксинираха още пролетта и сега си ходят по ресторанти и почивки без проблем.

316

Вярвам Само На

преди 2 години

Дел Бигтри (Del Bigtree)!

315

US Immigrant

преди 2 години

Природата си знае работата. Прибира матряла, за да не се мултиплицира. Толкова за днес. Лека нощ България. Следобното пиене старитар.

314

Анонимен

преди 2 години

Каскет смачкан,Байдънясъл!Какви мерки падат,като цялата марксистка банда на Джо Байдън се движи с по две-три маски по муцуните и вече има цели каунтита,които ваксинират наред държавни служители?Всеки ден деменцията фъфли по телевизията как трябва да се спазват мерките!Няма рестрикции в няколко южни щати,които са твърдо зад Тръмп!

313

Случаен минувач

преди 2 години

До 348 Първо се научи да пишеш, че в едно изречение правиш по 5 грешки.

312

Анонимен

преди 2 години

Администрацията на Байдън в момента залива САЩ с Ковид умишлено!Милиони нелегални емигранти пресичат границата безпрепятствено и за тях няма тестове,ваксини или каквото и да е било.Според гранична полиция 25 процента от нахлуващите са болни от Ковид.Интересно,защо няма статия за това?

311

Случаен минувач

преди 2 години

До ИМЕЙЛИТЕ НА ФАУЧИ Ти виж каква среща и почерпка си спретват Бил Гейтс и представители на световните банкерски фамилии - Рокфелер, Ротшилд, Морган и още няколко, на 18 октомври 2019. И спокойно си говорят за бъдещата пандемия. Това е събитие 201 "event 201", https://youtube . com/watch?v=Vm1-DnxRiPM. Нещата са били ясни много преди ние да се усетим за каквото и да било!

310

До № 333

преди 2 години

Случаен минувач, да се надявам, че няма да ви бъде трудно да дадете някоя отправка към стенографските саписки на Нюрмбергския Процес, че да научим и ние, неуките, какво НИКОГА НЕ е казал партайгеносе Гьоринг.

309

Sci-fi

преди 2 години

Бреййй яко ваксърски пасквил тука. Ваксърите и те като *** наизпълзяли. От както политици ми налагат здравни мерки, съвсем не вярвам вече. И да не забравяме най-важната информация- от 2020г. МВФ, СБ и ЕЦБ дават заеми само срещу мерки срещу Ковид. Защо ли? Защо ли убиха президента на Хаити и веднага след смъртта му американските ваксини поеха натам? А президента на Танзания и той защо така умря след случая с папаята? И защо ли така ги "молят" хората с военни в Австралия и затвор в Колумбия?

308

Германец

преди 2 години

"умственото затъване е най-опасният вирус, срещу който надали някой ден ще има подходяща ваксина." -- на персонално ниво си прав, кауза пердута. На глобално си има ваксина, нещо с Дарвин май беше. Природата си има начин да се изчисти от слаботоковите токсини.

307

Анонимен

преди 2 години

Направо ми се докендза от тая статия. Аз съм ваксиниран още от февруари, про-ваксър съм и се скъсвам да коментирам троловете. Но до момента днес-а толерираше абсолютно всякакви антиваксърски мнения и статии до степен, която вече миришеше на тежко платена пропаганда. ДрОгарете ДЖОрналята - какво се случи, че от тежките антиваксърски affiliations минахте на "праведна" проваксерска пропаганда и то в най-уродливия американски вариант, на който всеки българин се смее? Спонсора ли сменихте?