14

До 1ви

преди 2 години

Комплексарът си ти, бебчо.

13

Анонимен

преди 2 години

Ето я цялата работа: "В света има общо 2755 милиардери, 86% от които са по-богати, отколкото преди година."Целият свят гори, милиони хора изгубиха работата си, изгоряха спестявания, имоти и какво ли не, а нашите момчета богатеят. Браво.

12

Lina

преди 2 години

Бернар Арно- баща на Антоан Арно - собственик на LV, Guerlain , Loreal и още доста луксозни марки . Интерсно- въпреки цялото залостване хората продължават да купуват помпозните маркови стоки на този помпозен лейбъл.Ковид - лукс. Явно не само тоалетната хартия се е търсила ударно, за да излезе на първо място този холдинг?

11

за

преди 2 години

малко да си счупя врата като 6тях да падна от леглото

10

те

преди 2 години

и без това са на загуба

9

Жана д'Арк

преди 2 години

Vive la France! Ехоо, гоУемите англосаксонски капиталистчета, какво стана? Французин ви измести и е най-богатия човек в света. За последно така са ви нoкаутиpали по време на стогодишната война.

8

Анонимен

преди 2 години

Аз пък да ви кажа хич не им искам парите и не им завиждам. Тези хора обикновенно са пълни с проблеми около и в себе си, пък нека да карат Бугати и да притежават света. Ако човек не мизерства е добре да разбере, че наистина не всичко в този живот е пари и те не могат да купят душа и мир в нея.

7

Шаши

преди 2 години

Не всичките, ама поне 200 от тях смазват и пускат машината за Ковид

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1 - И какво? Изкарвам си парите, защо да не си разточителствам? Всичките сте ми нкякави анрхо-социалистчета, ама като ви размахам столевка, все едно ви омагьосвам и забравяте бързо-бързо за глупостите си.

5

Анонимен

преди 2 години

Браво! Но дишат замърсен въздух и трябва чистка. Да останат само "избраните" и малко роби!!!

4

Анонимен

преди 2 години

Ето тези ненормалници, ако изпратим в Космоса, но завинаги, гаранция вируса ще изчезне.....

3

до 1

преди 2 години

Искаш ли да ти кажа кой ги помпа? Комплексирани млади момиченца, за които е по-важно да се снимат с бутилка Моет за фейсбуук/инстаграм. Или да си направят стори в инстаграм или влогче, че пазарували в Сефора.

2

Анонимен

преди 2 години

На Безос и на другите милиардери им се иска да има вечен локдаун и да изкупят всички малки и средни бизнеси на безценца.

1

94221

преди 2 години

И какво от това?За кого е важно?Комплексар.