26

Анонимен

преди 5 месеца

Глоба и затвор за антиваксърите в България! Маса народ заблудиха и умориха!

25

Анонимен

преди 5 месеца

Влизам веднага в затвора и глобата ще платя, но отрова в организма не си слагам. Само ме е страх, докато спя да не ми набучат инжекцията на смъртта. Затова ще се бия до последно. Ако трябва Балкана ще хващам! Няма да се предам в ръчичките на сатанистите!

24

Майко мила.

преди 5 месеца

20% от всички хора на света (около 1.5 милиарда) съдържат бактерията Mycobacterium tuberculosis, и има вероятност да боледуват от туберкулоза! Манете го тоя Ковид. Това според мен е тест да видят колко хора ще се подадат! Аз искахар коронавирус точно в рамките на 2 дни още в октомври месец миналата година. Имах кашлица и малко температура. Родителите ми също го изкараха без никакви затруднения. 2019 грипа беше много по - страшен. 2 седмици не можах да стана от леглото, а сега КОРОНАВИРУС!

23

8 дни

преди 5 месеца

Е малко. Поне 6 месеца в строителни войски. Ако няма вече такива, да се създадат.

22

Чичо

преди 5 месеца

Браво на тях! Похвално! Крайно време е същия подход се приложи и у нас!

21

Анонимен

преди 5 месеца

Е те там убиват и при вкаран автогол (Андрес Ескобар, 1994). Свикнали са да избиват населението си. Този път с ваксини.

20

Анонимен

преди 5 месеца

Вчера Китай се възмути от наложената диктатура в Австралия, правете си сметката докъде са стигнали някои "демократични" държави използвайки ковид като оправдание.

19

Щерю

преди 5 месеца

Очаквайте скоро- храната невъзможна за купуване от мнозина. Целта на Ционистите е неваксинираните да не могат да влизат в магазини, т.е. глад. Гладът води до вълнения, граждански бунтове и войни. Но, виждате ли, Йосиф Байдън ще спаси, като древния Йосиф, всички гладни хора от смърт, като ги направи послушни на Фараона. Пред очите ни Ционистите си вършат злите дела и насилия. Играят си на богове и царе. Пуснаха вируса на Изток, защото е писано, че "известия от Изток ще излязат" и ще смутят света.

18

Анонимен

преди 5 месеца

Глупости, затвори откъде ще намерят?

17

Анонимен

преди 5 месеца

Не бе, ваксините не са задължителни. Ако искаш, може и да не се боцнеш, просто си има последствия за това. Ама пак не са задължителни, въобще не.

16

Не!

преди 5 месеца

Знаете къде да си наврете ваксините, нали?

15

Анонимен

преди 5 месеца

8, прочети си писанията и сам си задай въпроса защо хората ти казват Но пасаран фашистче от петата колона!

14

Анонимен

преди 5 месеца

Тук държава няма, а и никой няма да те задължи да се ваксинираш, но ще стане по-трудно за неваксинираните да ходят на работа, да пътуват и т.н. но няма да е невъзможно, по същия начин както има хора които са в болнични в Гърция ще има и хора ваксинирани на хартия, сигурно дори самата държава го фалшифицира това.

13

пияница мистик

преди 5 месеца

Има религии, които се отказват от ваксинацията, твърдят, че ваксината е антихрист, други казват (че ваксинираните) ще умрат след две години, обяснява Меркадо." === В България ги има същите религии :))) Меркадо само да влезне да прочете коментарите тук и ще се убеди, че повечето българи са с интелекта на селяните от община Сукре в Колумбия :)))

12

Анонимен

преди 5 месеца

ваксърите да бъдат спокойни до 2г. няма да са сред живите

11

Анонимен

преди 5 месеца

Това ми харесва!

10

Ай

преди 5 месеца

Да видим тука как ще ме накарат??! Ще съм последния му образ от този живот който щи види ,посегналия на Мен или семейството ми за бодване с отровата! Шматки!

9

Анонимен

преди 5 месеца

До 2, Германия не може да ми заповядва! Ние сме суверенна държава. Германия да си заповядва на германците. Имаме опит в това да се опълчваме на простотията на германците. Щом сме могли да го направим преди, в името на човешкия живот, значи ще го направим и сега.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Тая кметица трябва много да се пази и да не излиза от в къщи... Не знам как ще оцелее като взима такива решения. ...Освен ако целта не е точно провокация, за да може като има убит такъв, после да се стигне до военно положение? Щото пък точно в Колумбия да се прави на смела?

7

Анонимен

преди 5 месеца

Хаха ваксината е антихрист, тия са като нашите антиваксъри избръмчали