43

Живко

преди 2 години

Нашенските слуги на световния фашизъм скоро ще въведат това и в България! Те винаги са гледали да угодят и да докажат сервилността си, за да получат снизходително потупване по рамото от "големите шефове". Така например в Западна Европа ако изкукаш от стоене в къщи и нарушиш карантината си ще получиш солена глоба, а в България директно ще те съдят и ще те вкарат в затвора! Законодателно наследство от хората които затвориха с КПП-та големите градове при 10-15 заразени!

42

Анонимен

преди 2 години

България не е узряла за ЕС . Нито за европейска демокрация . И тук трябва тоталитарни мерки. Ето какво става иначе-шепа антиваксъри си веят байряка. Бой!!!

41

SHEFA

преди 2 години

У КОЛУМБИЯ БЕЛОТО СТРУВА СОЛКОТО ЗАХАРТА-.-ВСЕКИ ДЪРЖАВНИК ЗНАЕ АМА МЪЛЧИ-ЩО МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЛУМБИЯ?

40

Анонимен

преди 2 години

Религиозни фанатици отказват ваксини и заради тях всички страдат. Такива отказват и кръвопреливане и операции и всякакви лечения. Да живеем като в каменната ера искат.

39

Анонимен

преди 2 години

Ами да не отказват само да не се подписват.

38

Бay

преди 2 години

спокойно никой няма да ви насилва. Ще има ограничения, просто :D

37

†††

преди 2 години

Антихриста иска всички да му се поклонят. Който приеме отровната игла му се покланя и е готов да го следва.

36

Анонимен

преди 2 години

До Бонго Бонго Бойко и Ангелов, които от заетост да обикалят с джипката, пропуснаха срока за новото лекарство... А тези, които изброи, просто не се правят на луди и много добре знаят, че този вирус ще остане и няма смисъл да се всява излишен страх. Вирусчето ще мине през всеки и руска рулетка. В Токио при такъв контрол и ежедневно тестване, отново заразени....Байдън каза:"Новото нормално".

35

Светозар

преди 2 години

Бих искал да видя, как ще ваксинират насила синът на Пабло Ескобар и неговите дружки. А кметицата Елвира сигурно е прекалила с прочутата колумбийска пудра - захар.

34

Трансваксиниран

преди 2 години

Ей така ще се идентифицирам вече пред диктаторчета като тази лелка - няма значение дали съм се боцнал или не, важно е аз как се възприемам. Инклузивност и толерантност във всичко, хъ-хъ. За джендърните фантазии нали мълчат послушно, ще мълчат и за моята трансваксинация.

33

123

преди 2 години

Това не са ваксини, а бавнодействащи отрови. Това което се прави насила не е за добро.

32

Анонимен

преди 2 години

Който си сложи тази смес, наречена ваксина, вече не е човешко същество. Това нещо ти отнема душата и се превръщаш в някакво сатанинско създание, защото то е създадено с тази цел. Който иска да загуби човешкия си облик, да си слага ваксина.

31

Анонимен

преди 2 години

Които го отричаха, го отнесоха яко. Сега друга песен пеят ама кел файда.

30

А за

преди 2 години

многократно набоцканите параноици - по 20 грама прахообразен бонус от държавата!

29

Бонго Бонго

преди 2 години

И кой ще го приложи бре Чичо?Славье ли дето отричаше, че съществува,Радев ли, който накара хората да протестират и горяха маските?Бабикян, Мая ли,които носеха ковчезите и горяха маските, Тошко полуръста ли, който отричаше също, Кацаров ли, който уволни доктори в боя с пандемията? Кой???Или ония лъжци Христо Иванов и Иван Костов....Терминал 1&2

28

Не!

преди 2 години

Опитайте тук, да ви видя къде ще затворите 5 милиона човека.... Успех :D

27

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да ни плашите с вируси, глоби, затвори, не разбрахте ли, че няма да се ваксинираме, за да угодим на сата нистите.

26

Анонимен

преди 2 години

Глоба и затвор за антиваксърите в България! Маса народ заблудиха и умориха!

25

Анонимен

преди 2 години

Влизам веднага в затвора и глобата ще платя, но отрова в организма не си слагам. Само ме е страх, докато спя да не ми набучат инжекцията на смъртта. Затова ще се бия до последно. Ако трябва Балкана ще хващам! Няма да се предам в ръчичките на сатанистите!

24

Майко мила.

преди 2 години

20% от всички хора на света (около 1.5 милиарда) съдържат бактерията Mycobacterium tuberculosis, и има вероятност да боледуват от туберкулоза! Манете го тоя Ковид. Това според мен е тест да видят колко хора ще се подадат! Аз искахар коронавирус точно в рамките на 2 дни още в октомври месец миналата година. Имах кашлица и малко температура. Родителите ми също го изкараха без никакви затруднения. 2019 грипа беше много по - страшен. 2 седмици не можах да стана от леглото, а сега КОРОНАВИРУС!