17

Анонимен

преди 1 година

Кога ще излезе официално Асен Василев крал ли е интелектуална собственост? Румборак що мълчи? Ама наду памперса, че незаконно е връчил мандата. Да каже конституционния съд дали е законно или не. Щото лично Трифонов каза, че никой не знаел името до последно. А как са събрали подписи? Ами много ясно ползвали са подписите от първия проекто-кабинет, където го оповестиха преди да приключат изборите. Щото са чокшей тарикати. За нищо не стават.

16

Чукундур

преди 1 година

До 17 когато си много ***,ама много *** не може да бъдеш реалист и да даваш оценки на умните и достойни хора като Борисов.Така,че изчезвай и не се излагай.От злоба се умира

15

Хо,хо,хо,ооо...

преди 1 година

БОКО си има Партия и цел народ гласува за него...а, клепоухия КАРТУНКЬО си отива наесен...СЛАВИ ЩЕ НАЛОЖИ ДРУГ ПРИЗИДЕНТ!!!!

14

ЗАЩИТНИК?

преди 1 година

Президент РАДЕВ, не ВИ ли безпокои, че от първия ден навсякъде към името на бъдещия Премиер четем"ОСКЪДНИ ДАННИ".ЗАЩО? Семейство? РОДИТЕЛИ? Къде е учил руски?КАК да се съглася с толкова ЕНИГМАТИЧНОСТ?НИЩО не знаем за кръга около Трифонов.За Трифонов- знаем развитието му от 1990; ...

13

Ами,да....

преди 1 година

Хаджигенов е от хората на БКП, завършили ""тротоарно право"...затова и беше на протестите..ХАХАХА...ЕКСПЕРТ, БЕ....

12

Анонимен

преди 1 година

Лъжа. Излъгаха и Радев. От парламентарната група не са знаели за Николов. Знаели са за Петър Илиев. Документа е фалшифициран както и докторантурата на Николов. Трифонов се оказа най-изпечения лъжец. Първо каза, че с БСП няма да преговаря понеже са статукво. След това за малко да направи адвоката на БСП П.Илиев премиер. Нинова е плащала по 50 000 лв.на месец за консултации на Илиев. Слави каза на Нинова, че е котака Леополд и стоят на 2 различни бряга. А сега се на.дупи на БСП за подкрепа.Лъжец!!

11

СМЕХ....

преди 1 година

Тиквата поне е месеста и става за ядене, ама КАРТУНАТА на ФИГУРАНТА даже и семки нема....за цер!---ПРАВ Е СЛАВИ ДА НЕ ГИ ИСКА НЕГОВИТИ ХОРА ..все са АЙДУЦИ там....

10

сина

преди 1 година

Президенството се наложи да се обяснява заради некомпетентностаа на Хаджигенов от сутринта ли? ДА - НАЛОЖИ СЕ, такъв е юиста хаджигенов

9

български избирател

преди 1 година

На кого да вЕЕЕрваме...на Грипена или на ХаджиГенчо...в това е въпроса скъпи ми Йори...имаме чувството,че сме управлявани от некадърници и има желаещи от още по гОООлеми некадърници да ни управляват!!!

8

irkd

преди 1 година

и сега хаджипендов ще си уапе задния отвор

7

какво е това?

преди 1 година

Да не е връчил манадата нелегално?

6

Анонимен

преди 1 година

Правихте избори, струвахте и накрая избрахте Крачун и Малчо да ви управляват. Няма такъв майтап. Все едно в САЩ да изберат Лаурел и Харди на избори. Вие изобщо виждате ли каква глупотия правите? Пълна политидиотщина.

5

Даа

преди 1 година

Наистина започна да става голяма излагацията. Тия ли ще ни управляват следващите 4 години? И тоя с юмрука излезе голяма кратуна.

4

Анонимен

преди 1 година

Истинска скръб са българските политици - хвани единия удари другия

3

Анонимен

преди 1 година

Хаджигенов и Христо Иванов, ще върнат ББ отново на власт.Това са новите Тома (Неверни) Биков. Борят се за неговото място.

2

Анонимен

преди 1 година

Президенството се наложи да се обяснява заради некомпетентностаа на Хаджигенов от сутринта ли?

1

Анонимен

преди 1 година

С колко грешки е документа на ИТН? Питам щото видях поканата е поне с 8 грешки в 4 реда.