35

ВОЕННИТЕ СА ВИНОВНИ.

преди 2 години

НАМЕСИХА СЕ БРУТАЛНО В ЦИВИЛНИЯ ЖИВОТ.... ВОЕННА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА НЕ Е ПРОКОПСАЛА......!!!

34

Анонимен

преди 2 години

и този лъжи, за подкрепа на ИТН е готов на всичко и кога се събраха, като до последно беше плагиата

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41...Пак написали нещо от името на Фигуранта.......Всичките до един са БКП_Фигуранти, от всички възможни партии до момента! Случайно "безпартийни" няма и никога не е имало!!!!:))))))))))))))

32

Анонимен

преди 2 години

Пак написали нещо от името на Фигуранта

31

Бай Коко

преди 2 години

Поеме те си дълбоко въздух, че като дойде новия министър-председател ще ни държи постоянно под вода.

30

Анонимен

преди 2 години

Абе народе, как е възмойно да сте толкова сляпи и застреляни!?!?! Не разбрахте ли че дорде БКП-то (под всякакви имена, знамена и цветове) царува, ще ви се разкатава фамилийката до дънце! Една част от народа (около 10%) ще са добре, но редовия българин пак ще издърпва едрата краставица изотзаде! Толкова ли си нямате пипе, толкова ли ви е слаба паметта?????????/:)))))))))))))))

29

Анонимен

преди 2 години

До програмист Първо си изчегъртай калта в ушите, научисе да се къпеш, а не ходши мръсен и вонящ като любимия ти бойкикев. После се отвори очите.....и ако имаш поне 2 грама мозък ще видишш колко си тъунгерест.

28

Анонимен

преди 2 години

Ха ха, какви *** шарани са тия от ДБ и Хаджигенов. Счупиха се да оплюват Петър Илиев, после казаха, че ИТН са сменили премиера в последния момент. А, то е било ясно, че ще е Николов и президента го е знаел.

27

Анонимен

преди 2 години

Пламен Николов е от солиден БКП род, като Радев, Нинова, Бойко, Христо, Майчето и пр! Ще ви "оправят"!:))))))))))))))

26

Анонимен

преди 2 години

Радев, Импийчмънт! Служебното правителство е от измамници, крадци и мушеници. Дори от Швеция съдружниците на Василев казват, че е много умен мушенник. А Киро язовиро фалшивата диплома? А Спецов продал фирмата си за 500 лв на сламен човек? ГЕРБ питат къде е човека? Убит ли е? А Рашков дамаджаната саботирал разследването за убийството на Луканов? А фалиралата Everbread на Василев с 9 млн.британски лири? Янев си уредил децата без конкурс в БЕХ и Булгаргаз. Измамници!

25

програмист

преди 2 години

Да исчегъртаме боко и герп юруш народе

24

Ами,да....

преди 2 години

СЛАВИ ЩЕ Я ПОГРЕБЕ С ПОЧЕСТИ И ВЕНЦИ...ХАХАХААА...А БСП ЩЕ РОНИ СЪЛЗИ !

23

Така е тя...

преди 2 години

При " СКАПАНАТА ПАРТИЙНА система"----ВЕЧЕ САМО *** ТАЦИ и НЕКАДЪРНИЦИ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ....ха,ха,хааа...ЗАТОВА---ТРЯБВА ДА УМРЕ!

22

Анонимен

преди 2 години

До хи-хи-хиГледай за тебе да не дойде Видовден, че целите в ушите сте затънали в корупция и далавери. Кажи ми как сина на Стефан Янев е назначен в борда на Булгарстрансгаз, а дъщеря му в НЕК. Те толкова ли са кадърни, те децата на един *** военен от с. Поповица?

21

Анонимен

преди 2 години

До ГНЕВЕНТо именно Радев е за затвора, защото се видя, че назначението му Асен Василев Очите е осъден за кражби в съда на две държави!

20

Миро

преди 2 години

Тоя още ли си мисли,че е президент на Родината ми?!Отдавна е никой -за мен ,семейството ми,роднини и приятел.

19

Анонимен

преди 2 години

И за цялата тази политическа каша е отговорен Румен Радев.

18

А, за Спецов..

преди 2 години

Кога ше излезе истината с колко е ощетил Държавата?...

17

Не само Слави....

преди 2 години

ВСЕКА ПАРТИЯ ЩЕ ИМА СВОЯ КАНДИДАТУРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ.... А КАРТУНКЬО ЩЕ Е АУТ...!

16

Анонимен

преди 2 години

Кога ще излезе официално Асен Василев крал ли е интелектуална собственост? Румборак що мълчи? Ама наду памперса, че незаконно е връчил мандата. Да каже конституционния съд дали е законно или не. Щото лично Трифонов каза, че никой не знаел името до последно. А как са събрали подписи? Ами много ясно ползвали са подписите от първия проекто-кабинет, където го оповестиха преди да приключат изборите. Щото са чокшей тарикати. За нищо не стават.