57

Анонимен

преди 10 месеца

Явно се готви голяма кражба от червените кхмери. Пак подобен некомпетентен ол.игофрен като Жан Виденов сложиха. Пацо шнорхела даже няма и да разбере откъде му е дошъл фалита на държавата. Пълен тюрлюгювеч са цялата им пишман партия. Няма Такава Партия!

56

Здрасти

преди 10 месеца

Направо президент

55

КОИ СА МУТРИТЕ..?

преди 10 месеца

ЗА МЕН-ТОВА СА :КУФАРЧЕТАТА, КРЕДИТНИТЕ МИЛИОНЕРИ, ПРИВАТИЗАТОРИТЕ ПОД МАСАТА........ ВСИЧКИ, КОИТО ОГРАБИХА ЖИВОТА И ИМОТА НА ДЯДОВЦИ, РОДИТЕЛИ, РАБОТЕЩИ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ ИГРАЧИ............ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ СМЕНЯТ..??

54

До 64

преди 10 месеца

Бегай бе жалък мадъфакър. Безродници и предатели като тебе трябва да бъдат депортирани в някой трудов лагер на Камчатка.

53

ДА СМЕНИМ КРАДЦИТЕ

преди 10 месеца

ВРЕМЕ Е ЗА: ВОЕННИТЕ, АДВОКАТИТЕ, ШОУМЕНИТЕ, УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ...

52

Възраждане на СССР

преди 10 месеца

Единственото спасение за България е референдум за напускането на ЕС и НАТО и присъединяването на България като автономна република на Руската федерация!!

51

Веселинъ 7112136860

преди 10 месеца

Пламен Николов е толкова българи, колкото и Чибурашка. Предполагам, че по време на възродителният процес, който бе извършен от евреина Луканов, а не от семейство Живкови този индивид от турски,сиреч семитски тип е получил удостоверение за признателност от Кремъл и е бил удостоен с роля и имена за да е невъзможно Царство България. Вижте фейса му,не ме слушайте мен,а вижте фейсът му-чиста проба евреин.Профил,Ънфас,уши,нос,зъби...кози поглед.

50

анонимна

преди 10 месеца

Кога е представена декларацията,Радев? Да не би постфактум да си я получил след като Хаджигенов вдигна врява.

49

Анонимен

преди 10 месеца

Ами мили народе...имаше избори,това избраха някои от вас!Сега всички ще сърбаме.Друг път мислете!!

48

ВЪН, ВОЕННИТЕ..!!

преди 10 месеца

ОТ ПОЛИТИКАТА.......!!....ДА БЯХА УЧИЛИ ПОЛИТОЛОГИЯ И ПЕНСИЯ НА 65 Г......!!

47

Анонимен

преди 10 месеца

фигуганта отново неадекватен!!!пак се обяснява като ученичка.оставка подлого на мутрите

46

Анонимен

преди 10 месеца

Как изведнъж се сети да даде мандата, все едно не са се наговорили всички, само ние дето си траем и не сме на улицата все още.

45

Анонимен

преди 10 месеца

Е, как се е стигнало до това решение, като не е имало събиране и гласуване? Ако не е имало гласуване сред най-малко от 100 човека, значи ИТН нарушават собствения си устав и следователно не са политическа партия по Закона за политическите партии, а някакво ОПГ?

44

Споко,БЕ...

преди 10 месеца

СЛАВУЦАТА ЩЕ ИЗЧЕГЪРТА ВСИЧКИ ПАРТИИ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ....СЪС "МАЖОРИТАРНИЯ ВОТ"!!ИДЕ КРАЯТ НА ПАРТИЙНИТЕ ХРАНИЛКИ И РОДОВАТА ОЛИГАРХИЯ.НЕИЗБЕЖНО Е!!!!

43

Анонимен

преди 10 месеца

СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ Е ГЕНЕРАЛ- ЛЕЙТЕНАНТ- А РАДЕВАТА ХУНТА Е МНОГОЦВЕТНА- МИСТЪР МУСКУЛ С ОФИС В БОРДЕЙ И ПРОДАЛ ФИРМА НА КЛОШАР ЗА ДА НЕ ПЛАТИ 1 500 000ЛВ ДАНЪК НА СЪЩИЯТ ТОЯ НАП, НА КОЙТО СЕГА Е ШЕФ- НО ББ Е СЕЛЯНИН ОТ БАНКЯ С ПРОЧЕТЕНА ЕДНА КНИГА НО ГЕНЕРАЛ- ЛЕЙТЕНАНТ- КВА ИРОНИЯ, КО НЕЩУ- ЧАЛГАР И АЛКОХОЛИЗИРАНИТЕ МИ ДРАСКАЧИ ПРАВИТЕЛСТВО ДА РЕДЯТ...

42

Анонимен

преди 10 месеца

Градската десница е открадната от комунистически МОСКОВСКИ НАСЛЕДНИК И ЧЕРВЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ ГНОМ, като добавим и Мирчев и пълната зависимост от олигарха ИВО ПРОКОПИЕВ, топлата връзка с чичко МЕДИ!КАКВИ ДЕСНИ-петолъчките се виждат от километри с коленичането под прозореца на РЕШЕТНИКОВ президент!

41

хахахаха

преди 10 месеца

как хитро гледа,все едно не е знаел...

40

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен.... Освен военните, виновна е и "градската десница" - подкрепил МАЯ МАНОЛОВА ЗА КМЕТ на София....

39

Анонимен

преди 10 месеца

До ВОЕННИТЕ СА ВИНОВНИ 46....НАМЕСИХА СЕ БРУТАЛНО В ЦИВИЛНИЯ ЖИВОТ....Цивилизован живот в ориенталско-балканския-синдромат не е имало от 1944та година! БКП Форевър!:))))))))))))))))))))

38

Анонимен

преди 10 месеца

До БАНко 44..НАРОДА ИЗХВЪРЛИ СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ , КАРАКАЧАНСКАТА , ВИНКЕЛЧЕТО , ВОЛЕНЧО , МАРЕШКИ , ПЕКИНСКАТА ОТ ХАСКОВО .........!!!И ДАДЕ НА ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ И НАЗНАЧЕНОТО ОТ НЕГО ПРАВИТЕЛСТВО ОДОБРЕНИЕ 65 % !!!ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ ПОКАЗА НА ПАРЛАМЕНТА КАК СЕ ГРАДИ ДОВЕРИЕ И КАК СЕ ОТСТОЯВА БЪЛГАРИЯ ОТ ТИКВИЧКИТЕ !!!.......Показа как цъфтят червени налъми и как червената краставица навлиза без възелин в народен задник! 90% от българското население съвсем скоро ще го почувстват!:)))))))))))))))))))