57

Анонимен

преди 1 година

Явно се готви голяма кражба от червените кхмери. Пак подобен некомпетентен ол.игофрен като Жан Виденов сложиха. Пацо шнорхела даже няма и да разбере откъде му е дошъл фалита на държавата. Пълен тюрлюгювеч са цялата им пишман партия. Няма Такава Партия!

56

Здрасти

преди 1 година

Направо президент

55

КОИ СА МУТРИТЕ..?

преди 1 година

ЗА МЕН-ТОВА СА :КУФАРЧЕТАТА, КРЕДИТНИТЕ МИЛИОНЕРИ, ПРИВАТИЗАТОРИТЕ ПОД МАСАТА........ ВСИЧКИ, КОИТО ОГРАБИХА ЖИВОТА И ИМОТА НА ДЯДОВЦИ, РОДИТЕЛИ, РАБОТЕЩИ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ ИГРАЧИ............ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ СМЕНЯТ..??

54

До 64

преди 1 година

Бегай бе жалък мадъфакър. Безродници и предатели като тебе трябва да бъдат депортирани в някой трудов лагер на Камчатка.

53

ДА СМЕНИМ КРАДЦИТЕ

преди 1 година

ВРЕМЕ Е ЗА: ВОЕННИТЕ, АДВОКАТИТЕ, ШОУМЕНИТЕ, УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ...

52

Възраждане на СССР

преди 1 година

Единственото спасение за България е референдум за напускането на ЕС и НАТО и присъединяването на България като автономна република на Руската федерация!!

51

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Пламен Николов е толкова българи, колкото и Чибурашка. Предполагам, че по време на възродителният процес, който бе извършен от евреина Луканов, а не от семейство Живкови този индивид от турски,сиреч семитски тип е получил удостоверение за признателност от Кремъл и е бил удостоен с роля и имена за да е невъзможно Царство България. Вижте фейса му,не ме слушайте мен,а вижте фейсът му-чиста проба евреин.Профил,Ънфас,уши,нос,зъби...кози поглед.

50

анонимна

преди 1 година

Кога е представена декларацията,Радев? Да не би постфактум да си я получил след като Хаджигенов вдигна врява.

49

Анонимен

преди 1 година

Ами мили народе...имаше избори,това избраха някои от вас!Сега всички ще сърбаме.Друг път мислете!!

48

ВЪН, ВОЕННИТЕ..!!

преди 1 година

ОТ ПОЛИТИКАТА.......!!....ДА БЯХА УЧИЛИ ПОЛИТОЛОГИЯ И ПЕНСИЯ НА 65 Г......!!

47

Анонимен

преди 1 година

фигуганта отново неадекватен!!!пак се обяснява като ученичка.оставка подлого на мутрите

46

Анонимен

преди 1 година

Как изведнъж се сети да даде мандата, все едно не са се наговорили всички, само ние дето си траем и не сме на улицата все още.

45

Анонимен

преди 1 година

Е, как се е стигнало до това решение, като не е имало събиране и гласуване? Ако не е имало гласуване сред най-малко от 100 човека, значи ИТН нарушават собствения си устав и следователно не са политическа партия по Закона за политическите партии, а някакво ОПГ?

44

Споко,БЕ...

преди 1 година

СЛАВУЦАТА ЩЕ ИЗЧЕГЪРТА ВСИЧКИ ПАРТИИ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ....СЪС "МАЖОРИТАРНИЯ ВОТ"!!ИДЕ КРАЯТ НА ПАРТИЙНИТЕ ХРАНИЛКИ И РОДОВАТА ОЛИГАРХИЯ.НЕИЗБЕЖНО Е!!!!

43

Анонимен

преди 1 година

СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ Е ГЕНЕРАЛ- ЛЕЙТЕНАНТ- А РАДЕВАТА ХУНТА Е МНОГОЦВЕТНА- МИСТЪР МУСКУЛ С ОФИС В БОРДЕЙ И ПРОДАЛ ФИРМА НА КЛОШАР ЗА ДА НЕ ПЛАТИ 1 500 000ЛВ ДАНЪК НА СЪЩИЯТ ТОЯ НАП, НА КОЙТО СЕГА Е ШЕФ- НО ББ Е СЕЛЯНИН ОТ БАНКЯ С ПРОЧЕТЕНА ЕДНА КНИГА НО ГЕНЕРАЛ- ЛЕЙТЕНАНТ- КВА ИРОНИЯ, КО НЕЩУ- ЧАЛГАР И АЛКОХОЛИЗИРАНИТЕ МИ ДРАСКАЧИ ПРАВИТЕЛСТВО ДА РЕДЯТ...

42

Анонимен

преди 1 година

Градската десница е открадната от комунистически МОСКОВСКИ НАСЛЕДНИК И ЧЕРВЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ ГНОМ, като добавим и Мирчев и пълната зависимост от олигарха ИВО ПРОКОПИЕВ, топлата връзка с чичко МЕДИ!КАКВИ ДЕСНИ-петолъчките се виждат от километри с коленичането под прозореца на РЕШЕТНИКОВ президент!

41

хахахаха

преди 1 година

как хитро гледа,все едно не е знаел...

40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен.... Освен военните, виновна е и "градската десница" - подкрепил МАЯ МАНОЛОВА ЗА КМЕТ на София....

39

Анонимен

преди 1 година

До ВОЕННИТЕ СА ВИНОВНИ 46....НАМЕСИХА СЕ БРУТАЛНО В ЦИВИЛНИЯ ЖИВОТ....Цивилизован живот в ориенталско-балканския-синдромат не е имало от 1944та година! БКП Форевър!:))))))))))))))))))))

38

Анонимен

преди 1 година

До БАНко 44..НАРОДА ИЗХВЪРЛИ СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ , КАРАКАЧАНСКАТА , ВИНКЕЛЧЕТО , ВОЛЕНЧО , МАРЕШКИ , ПЕКИНСКАТА ОТ ХАСКОВО .........!!!И ДАДЕ НА ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ И НАЗНАЧЕНОТО ОТ НЕГО ПРАВИТЕЛСТВО ОДОБРЕНИЕ 65 % !!!ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ ПОКАЗА НА ПАРЛАМЕНТА КАК СЕ ГРАДИ ДОВЕРИЕ И КАК СЕ ОТСТОЯВА БЪЛГАРИЯ ОТ ТИКВИЧКИТЕ !!!.......Показа как цъфтят червени налъми и как червената краставица навлиза без възелин в народен задник! 90% от българското население съвсем скоро ще го почувстват!:)))))))))))))))))))