115

Пст

преди 2 години

Е продавачите на *** и чорапи, как да ги наричаме!?

114

Анонимен

преди 2 години

типичната бг селянияя, един бил грозен друг дребен трети дебел, на четвърти името било смешно на пети пууткка ви лелина деббилли просстии, гнийте си в помийната яма каквато сте превърнали България.

113

Анонимен

преди 2 години

България е земя на злото и завистта.Дано новите променят това и да се започне да се гледа положително на нещата.Защото в последните 20 години само омраза къв всичко и всеки.

112

Анонимен

преди 2 години

В България е нормално да обиждат и да завиждат.Не е нормално да бъде похвален човек и да му се пожелае успех.Само мутрите и крадците са хвалени и подкрепяни.

111

хах

преди 2 години

Още по обидно е наличието на такива народни представители като Капон.

110

ПроСоТо

преди 2 години

Ами да се надяваме,че няма да издържи..Според мен най-добре е да си остане "Служебното"..Докато не се избистри мътилката сред мераклиите за власт и облаги.."Протестния вот" се РАЗХВЪРЛЯ "НА СТО МЯСТА"...Не знам дали това стана по нечий "сценарий",но е пагубно за нас..."Орел,рак и щука"...БОЛЕЗНЕНО РАЗДЕЛЕНО общество сме..Дори бих казал:-РАЗПАРЦАЛОСАНО!..И НЕ,ТОВА НЕ е "ефект на демокрацията"!..По-скоро НАШ НЕДОСТАТЪК..

109

Анонимен

преди 2 години

Обидно е да гледам Мара протестърка откъдя са появи ? :)))

108

Анонимен

преди 2 години

Обидно било. Ами това е целта, Маро общинска. И ти се извъртя през няколко партии в гонитба за кокала.

107

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТоСпоко ве, нема да издържи това правителство, много е крехък съюза между партийките :)) Още отсега има разногласия, представям си ако требва да редят постове, сигурно ще се избият....хихихихихи :)))

106

Анонимен

преди 2 години

Григор Лилов: Кандидат-премиерът го нямаше в регистрите като д-р, добавиха го на пожарhttps://tribune.bg/bg/mrezhata/grigor-lilov-kandidat-premierat-go-nyamashe-v-registrite-kato-d-r-dobaviha-go-na-pozhar/

105

ПроСоТо

преди 2 години

Аз много бих искал някой да попита госин кандидат-премиера:--ВИЕ ЛИЧНО ли подбрахте министрите си,по какви критерии и от кога ги познавате?"...Много бих искал...Например Тиквата сам си подбираше ДЪРЖАНКИТЕ,а как стои въпроса с тоя "появил се от нищото" "политик"?!

104

иво

преди 2 години

ИНТЕРЕСЕН КАНДИДАТ ! НА ЕДНА И СЪЩА ДАТА ЗАЩИТАВА ДИСЕРТАЦИЯ В АВСТРИЯ И В Б-Я ! КАК СТАВА ТОВА , ПИТАЙТЕ ХАКЕР4ЕТЕТЕ НА слафф4о !/ал/ КАПОНЕ , ПРОВЕРИ И ТОГАВА ГО ХВАЛИ !!!

103

Анонимен

преди 2 години

До рКакъв избор има ***, освен да лъже ? :)) Баце като те лъга усети ли нещо :)) Дайте му малко шанс, ако се издъни .....знаете къде да го търсите, на политическото бунище :))

102

Сата НАТО

преди 2 години

Не разбирам защо толкова се натискат за писмено споразумение?! ИТН могат да се отметнат от него винаги,както и от устното.. ----/////------ Така е по-убедително за плебса. Така показват, че са по-корави.

101

ПроСоТо

преди 2 години

До ВЪПРОС Първо попитай как така Бориссофф беше и в "политиката" ,и дори премиерин,като не само беше свързан с мутрите и мафията,а самият той СИ Е МУТРА И МАФИЯ?!..Ако имаш отговор,не питай,просто ни "отвори очите"..

100

леля Мара

преди 2 години

Защо ***, не е ли такъв ?! А как да бъдем наричани ние, амбулантните търговци - мини стър-председатели ли ?!?!?!

99

ВЪПРОС

преди 2 години

Тази жена не беше ли свързана с Мутрите и Мафията в България ?Как така е в Българското Народно Събрание в ролята на Депутат ?

98

Анонимен

преди 2 години

Николов е избран в последния момент. Записа на кастинга е манипулиран, като е добавен нов аудио файл... Всичко е скалъпено на 2 на 3...Марионетка ще е, ако изобщо има кабинет. За мен е несериозно да има правителство на ИТН с такива аматьорски изпълнения ...

97

р

преди 2 години

Още не е станал премиер и вече лъже и цял отбор замазва. Много достоен? Нямало да ги е срам я?

96

Читател

преди 2 години

Г-жо Капон,под никаква форма,не споменавайте за поредни избори.Дойдат ли,вие си отивате."Ние идваме".Обратното е, ние си отиваме.5-те % с които влязохте в НС,вече се претопиха при тези високи политически температури.