135

Анонимен

преди 2 години

Няма ли мъже в тая страна и държава, които да озаптяват наглите и позорни подобия на жени?

134

Мунчо

преди 2 години

Тая много се е угоила..... Кво ли яде !?

133

Анонимен

преди 2 години

"Изправи се. БГ. Ние си отиваме." Скапон любовницата на Сбабикян много голяма отварачка станала. Що не вземе да каже на Има Такъв Компот, че първо списъка с хората от правителството се внася при Президента. След това Президента на РБ внася в НС персоналния състав. Повтарям при Президента първо, а не директно в НС. Ама от къде да знаят като са чели само текста на Ще ти скъсам гъ...а?

132

Всеки с подпис

преди 2 години

Всеки, който може да се подписва е възможно да стане и да бъде избран за премиер. Важното е да се подпише бг съгласие за влизане на С. Македония в ЕС, Истанбулската конвенция, приватизация на банки и пътища, дето не са приватизирани, пълен достъп на НАТО за война срещу Русия и т.н.

131

Българин пита

преди 2 години

Днес, вярно ли Капон-ова плаща добре, за да се публикуват "мислите" и'?

130

?

преди 2 години

Тази госпожа от Изпразни се вън -не беше ли в друга парламентарна група

129

Анонимен

преди 2 години

Тази да се скрие и да не дава акъли, защото и нейната биография никак не чиста! Само в извратената глава на тази обективната истина е обида! Отново с лъжи и манипулации искат да ни наложат едно ***,което да ползват за собствените си порочни интереси!Безпардонно нагъл,лъжец,с фалшива биография,патологичен кариерист,без никакъв управленски опит! Само българомразци и предатели на РОД и РОДИНА могат да твърдят,че този самовлюбен чалгарски нарцис става за премиер! Срам и позор !!!

128

Анонимен

преди 2 години

Слави,уж щяхме да летим в Космоса,а ни даваш премиер с маска и шнорхел?Значи ще ни потапяте.

127

Анонимен

преди 2 години

Абе, наскоро биха едно момче, което продавало чорапи из Капана в Пловдив - да не е бил новия премиер...или негов служител. Виж как съдбата веднъж ти удря шамар, а после те награждава!?

126

Хюстън имаме проблем

преди 2 години

Уж космонавти а с плавници и шнорхел.Да видим останалия екипаж на кораба.

125

Анонимен

преди 2 години

Слави и Тошку да избират министерски съвет!?Никога не съм предполагал,че ще ми се случи.Направо не знам накъде да бягам.

124

Анонимен

преди 2 години

Пламен Николов е един най-обикновен управител на слад. Това не материал за премиер. Сламен Човек.

123

Анонимен

преди 2 години

Пламене,Пламенее,ако знаеш какво те чака?Що ти трябваше,бе човек?На луд ще те направят.Продавай си шнорхелите и си гледай кефа.

122

ееееееее

преди 2 години

Капутката два стола ли заема в парламента за да ръси мозък?! Хубаво е нещата да се наричат със своите си имена. Кой дебел, кой амбулантен търговец. Не сме от английския кралски двор, д---ба.

121

Анонимен

преди 2 години

Славчо прави избори. Това е най забавния епизод в цялото творчество на господин Трифонов. Убеден съм че един ден в Надфиз както и в академията на МВР ще изучават надълго и на широко живота и творчеството на Трифонов. Нашето поколение се срещна със забележителен талант, за когото ще се правят филми , ще се пишат книги, ще се играят театрални постановки. Самороден талант които не може да бъде повторен. Да си жив още 100 години да ни забавляваш така Слави.

120

Анонимен

преди 2 години

И аз имам успешен бизнес - със семки, ама си е мой! Не съм наемен работник, като премиера. Който си няма собствен акъл, работи за чужд!

119

Не мерси

преди 2 години

ИМЕТО ПЛАМЕН-ШНОРХЕЛА Е ДОСТАТЪЧНО.ОПИТ-УПРАВЛЕНИЕ НА 12 ИЛИ 14 ЧОВЕКА ДО СЕГА.ЯВНО ИДВАТ НОВИ ИЗБОРИ.

118

Анонимен

преди 2 години

Ами той човечецът тъкмо да отговори на журналистически въпрос и Тошко взе да каканиже вместо него.Какъв председател ще е?

117

Анонимен

преди 2 години

Няма нищо обидно всеки да бъде наричан такъв, какъвто е, също и новия кандидат-премиер. Такива като него с лопата да ги ринеш в България!Чудя му се на акъла да се натиска да става премиер, при положение, че ще е абсолютно контролиран и зависим от Слави, Тошко&ко., които с едно щракане на пръстите могат да да го пратят обратно там, откъдето е изпълзял.Тоя май лични интереси повече преследва - да си попълни CV-то с "интересна" позиция. Кой кат него - премиер бил 3 месеца!?

116

Анонимен

преди 2 години

От ИТН можеха и кварталния семкаджия да сложат за премиер.