195

EVIL

преди 2 години

До Реално погледнато и Пак по добре от ПОЖАРНИКАР ;)

194

Анонимен

преди 2 години

Обилното е амбулатория търговец и дървен философ да е премиер

193

Анонимен

преди 2 години

Злоба и реваншизъм има само у Борисов. Радев нищо не е губил, та да се реваншира. Мисли малко.

192

Анонимен

преди 2 години

Злобата и реваншизма, въведени официонално от Радев ще ни унищожи! Всъщност кариеристът Радев чисто и просто желае президентска република, подкрепян от кадри на БСП и НДСВ, Мая общата и други нереализирани, но готови на всичко антибългари!

191

Анонимен

преди 2 години

Предлагам кака Пена за Премиер. Редовно посещава офиса ни, особено когато надуши, че сме взели заплата. Евтино ги дава - по лев-два. Вземаме си по някой чифт, и тя все пак гърло има.

190

ББ

преди 2 години

права сте г-жо...от 30 г. кражбите,обществените за милиарди на наши хора,Свободните и вадещите си хляба почтенно биват мачкани от администрация,съдилища и прокурори,опитват да променят ценностите ни...закриват училища,болници,майките и бащите ни гладни и боси,ограбиха вноските им,продадоха построеното от тях на скрап,ако не си крадец...не е ценност,ако не служиш на путин или султано...не е ценност!да ама не!!!Чиста и Свята!!!...или бягайте!!!

189

Анонимен

преди 2 години

Да бяха предложили шефа на Microsoft - Бг. Хем пак е дистрибутор, ама поне е представител на една от най-световно известните фирми, хем е америанска, демек силно "наш" човек американски. Кво се плю_ююнчаттт с тоя...Като ще е гааргаа, да е рошаваа.

188

Реално погледнато

преди 2 години

ИТН можеха да предложат и някой зарзаватчия от ''Женския" пазар. Защото за този имаше толкова превюта и суперлативи, че ми се замая главата. Оказва се, че явно е последния коз намерен в момента.....

187

Не е обидно

преди 2 години

Аз бих си купил нови *** и плавници от тоя!

186

Сата НАТО

преди 2 години

Политик се става с биография,изграждаш се с години.Имаш каузи за които си работил,обществен живот.Не се става с интервю за работа,сякаш си пратен от трудовата борса.----////----- Човека обаче ясно си каза на интервюто - българският народ има много слаба дисциолина. И тий имал идеи как да ни вката в правия път. Вероятно както дядо му е вкарвал недисциплинираните в ТКЗС. Той този е абсолютен пукьо, но нали има полиция и жандармерия...

185

Сата НАТО

преди 2 години

Не ви ли е странно, че Бойко Борисов изведнъж много хареса новото предложение на ИТН?

184

Анонимен

преди 2 години

Aмбуланте търговец не е обидно, както и чистачка/хигиенистка или мияч на чинии.Толкова могат хората, това им е препитанието, няма обидна професия.Обидното обаче е някой от гореспоменатите да го предложат за Премиер.

183

Анонимен

преди 2 години

Политик се става с биография,изграждаш се с години.Имаш каузи за които си работил,обществен живот.Не се става с интервю за работа,сякаш си пратен от трудовата борса.Кой познава Пламен,виждал ли го е по митинги,протести,по защита на каузи-не нали?Кой е този анонимник?

182

Анонимен

преди 2 години

Сега шнорхелите като коледни надбавки ли ще ги раздават?На пенсионерите по един шнорхел, а на нас по един плавник зад врата....да си знаем за другите избори.

181

Анонимен

преди 2 години

Новият министър-премиер като миска,бе-избран на кастинг.Скоро и от тотото ще ни се падат.Предствяте ли си И.Костов или Б.Борисов дори Р.Инджова да кършат ръчички пред СлавитУ на интервю и малък Тошко да ги апострофира?

180

Мдааа

преди 2 години

Не е обидно, защо да е обидно,това е човек, който си върши работата,най-обидно е, да те нарекат политик,това безкрупулен лицемер,интересуващ се само от собственото си оцеляване!

179

Анонимен

преди 2 години

Юруш към бакалията, пуснали са плувки и *** от запаса на турската армия, шнорхелите бадева. Бакалията дава два шнорхела на цената на един ако си поръчате учебник по философия по всичко.

178

Парадокс

преди 2 години

Адвокатите на мутрите и олигарсите изведнъж се озоваха начело на борбата с тях....

177

Анонимен

преди 2 години

На мен ми е ОБИДНО ДЕПУТАТИ от времето на създаване на МУТРИТЕ, адвокати на МУТРИТЕ, предлагащата ПЕЕВСКИ за ШЕВ НА ДАНС ДНЕС да се правят на гнусливи от МУТРИТЕ И ЧАЛГАРИТЕ!Дончева гостуваше на Слави, свири на цигулка, ПРЕГРЪДКИ С ББ НА ОТКРИВАНЕТО НА ПАРТИЯТА! АМНЕЗИЯ! МАЯ ЗАБРАВИ КОСТИНБРОДСКАТА АФЕРА! ГАЛЕВИ НЕ СА МУТРИ,КАЛУГЕРИ СА!ВАНКО 1-Безсребърник! То политиката е к.у...ва, но чак толкова много АМНЕЗИЯ при всяка депутатка! СРАМ МЕ Е ОТ ВАС С МУТРИТЕ СТАНАХТЕ БОГАТИ,ДЕПУТАТИ ОТ БКП гнус

176

от село

преди 2 години

Обидно е ,че капончето,бабикянчето и манолчето са в парламента ,вече не знаем какъв цвят са .Обидно е да замеряш с яйца и домати символа на държавата ни герба ,а сега да се обиждащ от казана истина.От такива като нея народът не вярва на никой.