326

ББ

преди 2 години

До Анонименхаха елементарно...командира ли ви съветва или надето...на служба при борисов...удобно в турция...късметлийка,а може би доктор менгеле...шута на борисов,крадящ от пране на чаршафи в болниците ни?объркали сте Народа!Избори...подценявате ни!!!ние гладните разбираме какъв риск поемат ИТН...с правителство на малцинството...вие власт и офшорни ДБ...те са Опълченци бре...срещу милиардите на мафията,олигархията,съдебната,прокуратурата..ако ни излъжат..сме на площадите...1400 г. сме оцелели

325

ББ

преди 2 години

До Анонименза гроб-дпс е голям проблем да си вадиш хляба честно и почтенно,като независим Човек...друго си е да чакаш на обществени които сами си разпределят на...5-но завишени цени...ама живеем в глобален Свят...и пътуваме...и сравняваме...крадците викат...е тоя почтенният и Свободният не става...не краде като нас и с нас...в това ви е проблема!!!...и ще става още по-зле...споко...хората ще се върнат към ценностите си

324

Анонимен

преди 2 години

Пацо Шнорхела

323

Анонимен

преди 2 години

Еми спечелил е кастинг. Бойко Борисов и гешевите също спечелиха кастинг в хотел Берлин. Тодор Свинаро и Андрей Карлович спечелиха кастинг в Кремъл. Ти спечели кастинг пред жена си поне

322

Анонимен

преди 2 години

Американски бизнесмени си говорят на кой какво му се е случило в последно време. Идва ред на сибственик на фирмичка за шнорхели и плавници. - А пък моят директор Продажби ми пусна молба за напускане...- Защо?- Спечелил кастинг!- За коя роля?- Министър-председател на някаква държава - България.- Да, бе, няма такава държава...(По действителен случай)

321

Таратор

преди 2 години

Хахахахаха......и кво стана сега, накъдето сте тръгнали, хората оттам се връщат бе...

320

Анонимен

преди 2 години

Огнян Минчев БСП ще подкрепи кабинета на ИТН в пленарна зала, а Бойко Борисов ще го подкрепи като изкара депутатите си от пленарна зала. Т.е. - ГЕРБ ще бъде срамежлива част от новото мнозинство в парламента. Такава борба със статуквото ще падне, че камък върху камък няма да остане.

319

Сата НАТО

преди 2 години

Не е бил конфликтен, защото е бил грижливо отглеждана обещаваща издънка от комунистически род. Когато му дадеш власт, тази шушумига ще коли и беси не по-зле от всеки друг червен терорист.

318

Анонимен

преди 2 години

Пламечо да отговори какви са неговите виждания по въпроса дали Турция да бъде член на Ес

317

Анонимен

преди 2 години

До сата НАТО, Не искам да ставам адвокат на ПН, но защо да не го изберат хората от Горна Оряховица? Познават си го, не е бил конфликтен, жена му пише стихове. Не е някой, който излиза само нощем по улиците с джип и жена му няма снимки по или без бельо по социалните мрежи. Така Костя копейкин ще вземе повече гласове от Портних ако днес се проведат кметски избори във Варна

316

Сата НАТО

преди 2 години

Добре де, радетелите за мажоритарни избори, може ли да си сложите ръката на сърцето и да кажете - този индивид какви мажоритарни избори може да спечели?

315

Анонимен

преди 2 години

Хубаво сте го написали, сега остава да напишете какъв бе пътят на Бойко Борисов преди да стане премиер и ще дръпнем на 111 място

314

Анонимен

преди 2 години

Значи спекулант. Всеки знае свръх раздутите цени на авточастите.

313

Анонимен

преди 2 години

Струва ми се, че някой е бръкнал в чувала и квот такова.На фона на неговата невзрачна кариера в бг има стотици варианти за човек с повече опит и възможности.

312

Алпе Адриа

преди 2 години

Нищо не открих в този университет за дисертацията на Николов!?! Обикновено има публични списъци, автореферати и т.н. Специалността съществува: "доктор по всичко и т.н.", но прилича на някакъв курс. И мен ме съмнява, че не защитил!!!

311

Анонимен

преди 2 години

И аз това питам, по какво е бакалавър. Много е оскъдна информацията. Може да е Археология. Нали средното му образование е с профил История и археология. :)

310

Така си е

преди 2 години

По- сериозна кандидатура не можеше да има!

309

Анонимен

преди 2 години

До Предприемач? По-смешното е, че Николов даже не е мениджър, а е *** търговец на граждански договор. НИКОГА НЕ Е БИЛ СЛУЖИТЕЛ НА ФИНИС ЮРЪП ООД И/ИЛИ УПРАВИТЕЛ. Фирмата има всичко 8 ОСЕМ служители в България и 25 ДВАДЕСЕТ И ПЕТ за трите си офиса в САЩ и България. Та този даже няма мениджърския опит на управител на малък ресторант или квартален супер. Пълна лъжа е около него всичко.

308

Предприемач?

преди 2 години

После, вярно, че до преди 30 години всички бяхме равни, но хайде да не ни смятат за толкова наивни? Правим разлика между предприемач и мениджър в чуждестранна компания. Едно е да тръгнеш от нулата, да създадеш успешен бизнес, а друго да станеш мениджър в американска компания за шнорхели, изнесла част от бизнеса тук. Такива мениджъри в София има стотици. Това не те прави никакъв предприемач. И поне Слави го знае, но се прави на луд.

307

Бългериъ фърст

преди 2 години

Всяко едно магаре, вързано за оградата на парламента, може да стане български министър-председател!