23

Гладен журналист

преди 2 години

Премълчано е основното: Путин удари джакпота с назначаването на Байдън. Севения му поток 2 ще е завършен. На Украйна и Полша тръбите ще пресъхнат за наказание. И цените на горивата растат заради няколко мъдри указа на Байдън. Как да не празнува Путин. Пък и ако заграби още нещо както с Крим, докато Бидона пак спи, Путин ще го награди с държавен орден и дори ще купи картина на Хънтър за милиони от благодарност. Ако Китайската КП не ги изкупи всичките пак от благодарност.

22

Асан

преди 2 години

Славуца спичели изборите Тиквата е аут :)))

21

преди 2 години

Колкото и да се спечели в дупката 2х1м се отива с костюм и едни обувки. Масово обаче са се юрнали да печелят, да крадат, да грабят кой както може, сякаш могат да го пренесат. А дано да успее поне един.

20

Анонимен

преди 2 години

Олио Бисер достигна 4,75 лв., поне да имаше някакъв вкус.

19

Анонимен

преди 2 години

Ясно, да чакаме нови вълни мигранти!

18

Анонимен

преди 2 години

Аз нямам пари за катък "Веселина", а пък за вас - не знам.

17

Иван

преди 2 години

Kой печели и кой губи от скока в цените на стоките? - богатите печелят, бедните губят. Кратко и ясно.

16

Асан

преди 2 години

Съмтаймс уин... Съмтаймс люн :)))

15

Асан

преди 2 години

Който играй пичели който не играй не пичели :)))

14

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев печели, защото той е в основата на повишението на цените.

13

Анонимен

преди 2 години

Bloomberg Economics изчислява, че $550 млрд. ще се прехвърлят от вносителите към износителите през 2021 г., което е почти двойно обратното прехвърляне от $280 млрд. миналата година, когато цените се сринаха. В абсолютно изражение Русия ще се възползва най-много, като нейният нетен износ ще се увеличи с почти $120 млрд. през 2021 г. Тук Bloomberg Economics смята само износа на енергийни суровини, но Русия, за разлика от СА, изнася още хиляди и хиляди стоки с висока принадена стойност.

12

Анонимен

преди 2 години

Е, кой пусна вирусчето,а? Или мислите , че е случайно?

11

Анонимен

преди 2 години

един литър олио 1 евро и девет цента , а пък олио от рапица - 86 цента .

10

ДЕМЕК

преди 2 години

Иде стагфлация. Високи цени - намалено потребление. Яснооо... да правем консерви и зимнина, че зимата ще е дълга.

9

Анонимен

преди 2 години

Печелят другия път, при надуването на цените ще харчим по-малко разбира се, парите са ограничени, могат да спечелят само ако ми вдигат заплатата не с 2 а с 20% което няма как да стане.

8

Анонимен

преди 2 години

Сталин се оказа прав, но за това още е рано да се говори.

7

Анонимен

преди 2 години

В новата версия на Стратегията за национална сигурност на Руската федерация, публикувана преди дни, Москва за първи път включи "културната сигурност" в списъка на основните национални интереси и заяви, че ще защитава "традиционните руски духовни и морални ценности, култура и историческа памет". Този ход показва, че възгледът на Русия за националната сигурност се е разширил от традиционната военна сигурност до сферата на културата и ценностите.

6

Анонимен

преди 2 години

Когато Украйна стана независима държава, имаше промишлен потенциал значително превъзхождащ Германия (обединена Германия). Военно промищления потенциал на Украйна тогава превъзхождаше практически всяка страна в Европа, включително Франция. Що се отнася до корабостроенето, Украйна можеше да построи всякакви военни кораби - от самолетоносачи до малки военни кораби. Украйна можеше да произвежда космическа техника, ракети, междуконтинентални балистични ракети и самолети. Автобуси. Сега Украйна е стана от третия свят като България.

5

Анонимен

преди 2 години

има световна конспирация и тя е срещу дивите народи, като българите. Те ще изчезнат от лицето на Земята по естествен начин.

4

Кой губи

преди 2 години

обикновеният бачкатор-роб!