26

До Бау

преди 2 години

Важно е колко са починалите, но е важно и колко са заразените. Първо, броя на починалите е приблизително определен процент от заразените и второ, все още малко се знае за дългосрочните последици от преболедуването. Първото съобщение за това беше преди около една година за импотентност след преболедуване.

25

Анонимен

преди 2 години

целия свят е заразен с нещо, кой с хрема, кой с язва, и т.н. да не иброявам и постоянно хора си умират, заразяват и т.н., нередното в случая е фалшивата пладнешка обирджийница от к19

24

Анонимен

преди 2 години

Още ли не сте разбрали, че блъфират?

23

Анонимен

преди 2 години

да не бяха затваряли и всичко отдавна щеше да е изчезнало, нямаше да има никви пср, инжекции, маски, затваряния и т.н., с тия неща пср, инжекции, маски, затваряния и т.н., само държат вируса да е постояно циркулиращ

22

Бay

преди 2 години

не е важно колко са заразени, а колко умират.

21

Анонимен

преди 2 години

Вируса трябва да се разпространява. Аз като бях положилен обикалях да го разпространявам за да може по-бързо да свърши тази пандемия.

20

Анонимен

преди 2 години

САЩ при на 430 милиона сложени ваксини отчитат почти 194 хиляди новозаразени за последното денонощите , седнали Русия да гледат дето е с по-малко от 24 хиляди новозаразени

19

Анонимен

преди 2 години

Досега нито един човек не умрял от ковид. Умират само от страх и от стоене в къщи. Има хора със други заболявания и отслабена имунна система. Като ги наплашат от телевизора и есента като лепнат сезонния грип и не издържат на стреса. Комбинация от фактори които ги убиват. Не случайно в старите книги пише да не се страхуваме. Според някой религии страхът разболява душата на човека. А без душа няма живот.

18

Анонимен

преди 2 години

до 24 "ако ботев беше с каска викаш", за тва не е, стига агитирал ;), щото, "ако" те вакснат още 25 пъти, ще почнеш и за други неща да пишеш ;)

17

Анонимен

преди 2 години

Значи червените *** бълват взаимно изключващи се неща. Първо, няма вирус. Второ руската ваксина е най-добра. Е за какво е най-добра като няма вирус, питам аз. Предпазва от акъл сигурно. Ама то на русофилите акъл не им трябва, те си имат вграден имунитет. По голями палячовци от вас няма другари.

16

Анонимен

преди 2 години

Ако ковид беше също толкова смъртоносен за децата, дали щяхте да разтягате локуми по форумите или щяхте да бягате през глава към ваксинационните пунктове?!

15

Анонимен

преди 2 години

Няма нищо нито в Индия нито в Русия. Животът си върви, хора си ходят на работа, забавляват се и си гледат живота. В момента в който изключиш телевизора, радиото и спреш да четеш новините в интернет заразата престава да съществува. Ковидът е като интернет вирус. Разпространява се през мрежата и медиите и зарязва мозъците на хората. Болните от ковид ги обзема страх, паника и параноя. Готови са на всичко само и само да ги спасят. Ако трябва ще набодат и децата си отрова да спрат агонията.

14

Анонимен

преди 2 години

В Индия си пръкна нова мутация делта + . Милиони са болните, за да се генерира нова мутация.

13

Анонимен

преди 2 години

Там са само 17% ваксинирани. Ваксината дава все пак някаква защита. Що за въпрос!

12

Анонимен

преди 2 години

Ама умрелите ваксинирани ли се? Защо не казват?

11

Анонимен

преди 2 години

По едно време пишеха за Индия през 5 минути, рисуваха страшни картини за милиони измрели по улиците и не знам си какво.... Е ? След месец вече е забравено, никой не пише за Индия. Какво стана там в крайна сметка ???

10

До 15

преди 2 години

Мдааа. "Нашите" русофили казват, че нямало, ваксините били лъжа.В Русия мрът като мухи и вече се говори за насилствена ваксинация(даже някои ги насилват вече..)

9

до анонимен

преди 2 години

А, щом Винету е бил в Ел-Риад, значи "срещата" и "клевата" е била фалшива! -)))))

8

Анонимен

преди 2 години

До 12: не е заплаха за комунизма, напротив: точно в такова време комунизма набира сила! Си Дзинпин е по-силен от всякога! Защото като остане планетата фалирала, китайчетата ще я хранят.😁

7

Анонимен

преди 2 години

Идеята на ковид е да ни покажат че няма независими държави. Цялото човечество е подчинено на едни и същи господари. Техните заповеди са над всички национални закони и конституции. През 2017 година в Рияд имаше едно събитие на което дадоха старт на новия световен ред. Там всички световни лидери отидоха да положат клетва за вярност към новите господари. Нашия Бойко също беше там. Официално ликвидираха нациите и държавите. Сега всички са едно цяло по шапката на ООН и Световната банка.