74

Анонимен

преди 2 години

До Бонго БонгоРдев промени тона, даже се скара на ИТН, те изведнъж взеха да се коалират :)) Боко само цъка с език, щото само толкова може, дано поне Севдето да го укроти малко паляка, че повече на власт нема да бъде :)))

73

MaйMyнaтa

преди 2 години

Абе я ви бих e6aл мaйкaтa до крак, ама търпението ми е големо, и то доста

72

Анонимен

преди 2 години

Дали има друга държава , където да си избират политиците в риалити шоу. А тук става дума за министър-председател . 4-ти кандидат издигнат от ИТН за 3 месеца време

71

Без ДС няма да има

преди 2 години

правителДСтво

70

Един

преди 2 години

Е бог Славе и Тошко е неговия пророк,и не играе баскетбол с шнорхел!

69

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Славун и Тошко Ямболски не играят по...правилата и ще бъдат...бламирани в Парламента при гласуване на кабинета.Има само една...вероятност;всички партии,без ГЕРБ,да подкрепят кабинет на ИТН,поради факта че нямат пари за...нови избори и им трябва...време.Единствени Герб имат...пари да правят избори...всяка седмица,до края на годината и пак няма да им свършат.

68

Бонго Бонго

преди 2 години

Не помнени крайности..

67

Анонимен

преди 2 години

От 15 години ви наблюдавам и дойдох до извода че наистина няма такава държава но има такъв народ. Преди 15 г. бизнеса в БГ ми фалира изгубих всичко и останах на нула. Тогава реших повече бизнес никога да не правя там където върлуват Мутри. Събрах си багажа и с първият полет се изнесох. Същият бизнес започнах и тук в бялата държава и вече мога да кажа че съм богатаж. Не съм милионер но към 150 000 евро съм заделил. Наистина няма такава държава като вашата. Но има про..ст народ в това съм убеден.

66

Г.М.То

преди 2 години

Задкулисието дирижирано от дългата ръка на ФСБ създава предпоставки за смяна на управлението да стане президенска република, за да може по-лесно да напътства и управлява с олигарси държавата ни към разпад.

65

Анонимен

преди 2 години

психодесните, мутрите, бсп може да подкрепят итн, но ще искат порции. Всяко нещо си има цена. Подкрепата за правителство също.

64

Бонго Бонго

преди 2 години

Ако останат, ще разчитат на "съвестта" на другите партии за гласуване каквото и да е.Ако върнат мандата, ще отиде в БСП и там ще остане, тоест възможно е да има правителство.Но ако се заблуждаваме, защото Радев планира .Бг заминава на кино. Близо сме до крах като на Шишман. Гешев падне ли, край- гответе се за вън от НАТО и ЕС и диктатура.Остане ли Гешев, край с Радев. Непроменени крайности

63

Анонимен

преди 2 години

Каквито усти са раззинали за постове и кресла не ги виждам да го подкрепят. Българинът отива да става депутат, за да *** и пълни гуша. Сега Слави им предлага да подкрепят само за идеята. Ако го подкрепят все пак, то ще е само ако се страхуват какви ще са резултатите на следващи избори.

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 69Досега свирваха много, ние все едно не сме чули, това ни е чара....хахахаха :)) САЩ ни навириха закона Магнитски, все едно нищо не се е случило, така че спокойно ваксърче, не се поддаваме лесно :)))

61

дропшипинг инхаус

преди 2 години

Пацо най-добре ше ви научи, как се купува нещо от Али Баба за 1 долор, слага му се етикет и лого по избор и после се препродава за 10 долара в Амазон! Умен чиляк е!

60

Анонимен

преди 2 години

Важното е ГЕРБ-ДПС да се държат настрани от властта. Ние мнение че Служебното правителство се справя повече от добре в разбиването на Мафията у затварянето на кранчетата и трябва да остане поне още година.

59

Анонимен

преди 2 години

70, След 2 месеца задължителна ваксинация може и да няма, но ще има локдаун определено. От днес новина- 2/3 от заразените в Масачузетс били ваксинирани с две дози. Почва да излиза, че всъщност ваксините грам не предпазват и ваксинираните трябва да са с маски и заключени. Разбира се, ще се държи, че проблемът е от нови щамове, защото иначе ще станат ама и бунтовете.

58

Анонимен

преди 2 години

Народа си иска Прос тия и крадлив премиер.Българинът обича да си краде. Както при соца.

57

Анонимен

преди 2 години

А всъщност изобщо някои иска ли точно сега да управлява, при положение, че до два месеца ще му свирнат от Европата да въвежда задължителна ваксинация, което ще е предложение, на което няма да може да откаже и много бързо след това безславно ще залезе политически, а може и не само политически.

56

Отговор

преди 2 години

Не, няма да успее.

55

Анонимен

преди 2 години

До 57 Абе... Буби открадна и бая повече от 4 милиарда по това, което излиза. Ама това значи ли да оставим Доган да източи още 4 и да няма съд за предните? Излъгаха протеста. Ако продължат да са в тая игра, е време да ги погнем всички със сопите и отново избори с нови лица или тия, които не са играли играта, ако има такива. За всеки случай протестите не бяха за Сараи и шнорхел, след като не минаха НДСВ и позитански зет.