94

Бонго Бонго

преди 2 години

105 ти Има център по Конфликтология в Москва там ги забъркват. И да, научете руски, че ви трябва.Ако Гешев не падне. Ако остане, няма да ви трябва.

93

?!?

преди 2 години

По-скоро ще успее ли да задоволи лакомията на БСП, ДБ. ИБГНИ и поетите от тях ангажименти !

92

учуден

преди 2 години

До Предвидено е 99 Как за 4 -5 реда си успял да напишеш толкова глупости

91

99

преди 2 години

Не ми се иска. Но така ще стане. Решетников е всъщност цял институт, мислят как Черно море ще стане вътрешно руско езеро.

90

Бонго Бонго

преди 2 години

Божков не е ли мутра???Е и то от най- свирепите.Другото го знаете

89

Анонимен

преди 2 години

До 95 Защо да е подмяна на вота . Щом Конституцията го позволява , няма проблем . В крайна сметка управлява този , който може да събере мнозинство . Отделно първата партия разполага едва с 65 депутати . Крайно недостатъчно , за да има претенции за каквото и да е . Ама се вижда ,че на Слави ниския брой депутати , и едва 11% подкрепили партията му , не му е проблем . Държи се така , все едно разполага с 121 народни представители

88

Анонимен

преди 2 години

Немога да повярвам че от една мутра се откачихте но се закачихте за друга. С какъв умствен багаж трябва да са тези които гласуват за Мутри. Едната Мутра ограби държавата а другата тепърва ще я ограбва. Евала на тези които не гласуват. А те хич не са малко. Те са с повече от една гънка в сравнение с другите мозъци.

87

АНОНИМЕН

преди 2 години

Метаморфозите в ИТН са култови.Уж БСП бяха статуквото и как изведнъж Корнелия се превърна за най-желаната мома за тях?Те май мнението си менят по-често и от Бойко.Сега ако представят и програмата,която коренно се различава от тази на Никито,значи наистина нищо свое нямат нито като идеи,нито като лица.Абсолютни марионетки и фурнаджийски лопати.

86

Предвидено е

преди 2 години

Мандатът ще отиде в БСП. И те ще направят правителство. Отсега се пече това!!! Всички, без Герб и Дпс, стига бройката. Следва Радев2. Следва Гешев изгонен. Следва - Бг вън от Нато първо, после и вън от ЕС. Това е Решетников не спи като вас, народе!!!

85

Ръмтъмтъм

преди 2 години

До 94. Ко прайм. Карам карбураторна кола на вода. Присто е

84

Бонго Бонго

преди 2 години

94 Ко Ко, ясно е Ко)) навън с тоягите

83

Бонго Бонго

преди 2 години

77 ми не смея да напиша подобно, за да не засиля завистта на бг в България, но е абсолютна истина. Радев ще ги води в Русия))

82

до 87

преди 2 години

За какво се правят избори щом трета или четвърта партия на изборите ще държи мандата???? Това е подмяна на вота и избора на хората.

81

анонимен келеш

преди 2 години

Дизел/Бензин 2.30.Ко праим?

80

Гошко

преди 2 години

Славчо, след като си спечелил изборите длъжен си да си Министър председател. В привен случай у лево. Но така като не поемаш отговорност, вредиш и на демокрацията и на държавата и наливаш вода във деструктивните и предателски сили. А останеш ли зад борда, ще изпаднеш много скоро. Властта не е като популярността в музиката.

79

Бонго Бонго

преди 2 години

Бойко не е важен в момента, така е. Незнам защо е все в устите на хората.Сега се гледа това, което е, а то е цветно зеле))Ще видим дали Гешев ще падне, това е решаващото. Слави ще се разбере, сега прави финтове и Радев само клати глава и маха пръст))

78

анонимна

преди 2 години

До Анонимен 84 Ами това са похватите на Славуца,всеки на кастинг избира.И Тошко с Филипчо са минали през такъв-за "сценаристи" с най-грозните прически.

77

до 87

преди 2 години

Тинтири минтири. Как ще управлява партия с 36 депутата? Никой няма да ги подкрепи. Протестните партии казват една година, че БСП са статукво. Като подкрепят БСП ще си подпишат смъртната присъда.

76

Анонимен

преди 2 години

Чалгаров зимата ще усети народната любов, но този път в другата посока

75

Всъщност

преди 2 години

Няма да мине. Но Тритият мандат на БСП ще мине с всички гласове без Герб и Дпс!!!! Ще влязат ДОСТА министри от Служебния, но ще се води редовно правителството. Така също няма да бъде оспорван и Вторият мандат на радев.