114

О хо хо

преди 2 години

На тоя образ Сламен Николов дали не са му обещали да НЕ го изберат? Иначе с тия политически знания / за Преспанския договор/ не знам накъде е тръгнал...а уж бил и образователен спец? Направо съм в шок и ужас!

113

Асан

преди 2 години

И Тиквата беше гола вода ама му фана цаката :)))

112

Джаба герб

преди 2 години

Нека простотията ви закриляПлюенето срещу - итн трябва да започне точно сега

111

Хюстън,

преди 2 години

Аз също съм комунист!..е и какво ? Харесва ми да бъда такъв !...подкрепих протеста и се бих с ченгетата !

110

Бонго Бонго

преди 2 години

И Тогава не остана Никой с полуръста --сресания и качура дивия

109

Анонимен

преди 2 години

ИТН /И Тогава Не остана никой /.

108

Бонго Бонго

преди 2 години

Ей тия системи променят думите в последния момент...тююю

107

Бонго Бонго

преди 2 години

117 тиПомня диджея как пусна камъните падат и после яде бой в миналото

106

Анонимен

преди 2 години

Дяца, едно време чалгата и сръбското се слушаха само от шофьорите от градския транспорт по селата. Явно сте на тяхното ниво но е по вероятно да сте под тяхното ниво.Вижте си лидерите какви жалки момченца са, да точно така не могат да се нарекат мъже.

105

Анонимен

преди 2 години

Ще го подкрепят за да му гледат сеира и после ще го сринат. Дългия трябва да си знае мястото.

104

Анонимен

преди 2 години

Голям смях ще падне, когато ГЕРБ напуснат залата при гласуване на новото правителство. Всички маски ще паднат. Бойко, не спирай да се гъбаркаш с тия недоразумения!

103

Бонго Бонго

преди 2 години

Оставете Бойко на бира.Сега Славе БСП, ДПС и отровните са важни.

102

Бонго Бонго

преди 2 години

108 миНе е виновен този,който яде баницата, а този,който я дава!!!!!!Защо Тодор Живков смени имената ??Незнам дали няма да изтрият отговора ми, но ако ви интересува, ще ви кажа.Младите трябва да знаят с кого се хранят и в парламента.

101

Анонимен

преди 2 години

Само президента става на работа...Слави е обратната страна на монетата на Борисов...

100

помнещ

преди 2 години

Ако всички тикви влезли в народното събрание,се вкарат в някакви "интриги" мисля че ЩЕ ЗАГУБЯТ! Не само депутатските си места,но и победите в личен план!И като разумен човек мисля,че ще подкрепят правителството на ИТН! На бас се хващам със всеки,че ще позная! Това в политическа перспектива,е най разумното в момента! Не съм "политолог" но мисля че и без да имам тяхното "образование" Ще позная! -:)) Правителство на ИТН ЩЕ ИМ!!!

99

абе кви политици ?!

преди 2 години

чалгарчетата да си се връщат по селата от където са дошли , да свирят на сватби и погребения и да си правят концертите по селските стадиони .

98

Анонимен

преди 2 години

Разговор между китайски търговец и Пламен Николов. Китаецът:- Защо купувате толкова малка бройка шнорхели?- Защото сме 7 милиона, пазарът е малък.- Опитай и в друг град!

97

Бай Ристю

преди 2 години

ИТН са вече история като чалга песен от ранния етап със съдържание пародийно, комично и с привкус на таратор с чесън и коктеил Облак. Следва избирателите да изпият един бульон "Трезве" и да избрат пак Бойко или някой който ще държи здраво, с не да парадира със стиснати юмручета и заучени нищо не знсчещи фрази предназначени за Хоремага.

96

Анонимен

преди 2 години

Ще има ли оплаквания от предното правителство, подозирам доста неща ще излезнат и ще бъдат разкрити които са в полза на точно определни хора и държави.

95

Анонимен

преди 2 години

Няма да успее бе!Без турците не става,както и без руснаците.Кой ще ни зачита за нещо?!Ние държава нямаме от как са дошли турците.Преди това сме имали независима държава,ама се е спазвал законът!Било е престижно да се наричаш Българин!После ни научават,че може и с подкупи и да се заобикаля закона,поробителите ни лишават от доблестните ни хора и когато си тръгват тук остава една рая.Без войска власт няма!Никой не се съобразява с такава държава!