94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 110Нашите депутата знаят че вируса за тях е като антикорупционната комисия и няма от какво да се страхуват.

93

До Venom

преди 2 години

Те това го правят и в момента. Години наред пръскаха със самолети наноалуминий в атмосферата. А сега инсталиха 5G мрежите от които пускат микровълнова радиация която загрява алуминиевите атоми в телата на хората. Нали знаете както става като сложите нещо метално в микровълновата. Същото нещо го правят сега но със много ниско напрежение така че да не го усещаме.

92

Анонимен

преди 2 години

А вдигнете пак двойно от септември клиничната пътека за Ковид двойно и ще си докарате пак страшните всекидневни статистики. Ама кой ви вярва бе? Не младите, а и вече старите не ви вярват на глупостите.

91

Venom

преди 2 години

Aко бях един зъл гений, бих напълнил хората с достаъчно количество графен (което е добър проводник и може да стои в организма им) и операционна система с която да ги накарам да изпиват неудържима ярост. Бих ги активирал да се изтрепят с неинжектираните и след като се задоволя с резултата, ще изкюча всички инжектирани с електромагнитем импулс от прясно качените на 30км сателити. Кой ще забележи, че съм ги дал накъсо? Те са умрели в боя. Добре, че не съм зъл гений.

90

Анонимен

преди 2 години

кат гледам на депутатите, как изобщо не им дреме за вълни, изглежда само ваксинираните са се абстрахираи и са в нервна криза ;)

89

Анонимен

преди 2 години

Вируса се побеждава със силата на мисълта и с природно лечение.

88

Анонимен

преди 2 години

НЕ знам дали иде нова вълна, ама на мен взе да ми писва. Втора година, всекидневно, от всички медии - ковид, умрели, ували, заразени, в интензивно, вълни, затваряне, локдауни. Еми взе да ми писва. Това е повече от 500 дни в които съм се събудил и почва атаката на ковида. Май тряа хващам брадвата и да тръгвам да ми го обяснят н аживо тези, дето вече втора година ме тормозят психически.

87

Анонимен

преди 2 години

Като не искат да спазват карантината, нямат право на лечение. Ваксината не е тесвана добре и тепърва ще се види как работи и докога. Най-добре е човек да спазва карантината както досега.

86

Анонимен

преди 2 години

Вие ако си мислете, ча като затворят ще ви спестят боденето, жестоко се лъжете.

85

Анонимен

преди 2 години

Че как да надценят един грип? Ако ги нямаше мерките, дезинформацията по медиите, и заговора на СЗО и световните политици, никой по света нямаше и да е разбрал че имало "пандемия"

84

Ачката

преди 2 години

В по-предната вълна младите не бяха засегнати.Но в следващата вълна ще бъдат засегнати и те.Нещо много взе да пада летвата от новите щамове,които както пишат медиите са ,,наложителни,,и обезателно трябва да се преминат.Човек ще каже че са пророци тези хора.

83

Анонимен

преди 2 години

До Красимир 82Интересно е как един лек вирус го изкараха все едно е най-тежкия вирус в света

82

Анонимен

преди 2 години

До 96: Дано да не си прав. Дано причината за това да е друга.

81

Анонимен

преди 2 години

Разделяй и владей това е системата Ваксари антиваксери боледува ли неболедували маниполаций на макс и прочие......

80

Анонимен

преди 2 години

То и на младите и възрастните в България им омръзна да слушат и да четат новини за ковид и да има мерки.

79

Кал-Ел

преди 2 години

До 88. Реално, всичко започва след 8 дни. Трябва първо да свърши Сатурниадата (олимпиадата) която е поклонение към Сатаната. Началото винаги го дава Папата, натам гледайте, къде ходи и какво прави тоя. След това ще предизвикат хората да се бият навсякъде срещу насилственото чипиране (което е канзаска врътка за отклоняване на вниманието) и ще ни оставят да се трепем около месец. На финала "ще ни спасят" от разрухата, като въведат ред - Новия Световен Ред. Армагедона ще е малко по нататък.

78

Тато из Правец

преди 2 години

Българинът е мъдър и няма да си постави отрова ! Още повече, че БЦЖ го пази !!!

77

Анонимен

преди 2 години

Никого не мразя грешна представа яд ме е че ни направиха на маймуни а си траем само тук си драскаме а едно правителство читаво не може да си изберем

76

Анонимен

преди 2 години

Пак си в грешка не слагам минуси

75

Кал-Ел

преди 2 години

До 81. Да, кажи как ще затворят 95% от българите? Интересно ми е. Между другото, казвал съм го и пак ще го напиша - ако си такъв тарикат мразещ българите - излизаш навън и започваш да ни биеш. Защо си тук при "ракиджиите"?