134

Анонимен

преди 2 години

Е ТЪЙ ЛИ ЩЕ Я КАРАМЕ НА ВСЕКИ 6 МЕСЕЦА БОЦ ДОКОГА?????

133

Анонимен

преди 2 години

Нищо не е свършило. Това беше генерална репетиция. Представлението предстои.

132

хмм

преди 2 години

Цирка ковид ще приключи скоро.Няколко свръхбогати психопата си повярваха че ще излъжат всички хора на планетата с медиина пропаганда и дезинформация.

131

ЦИНИК

преди 2 години

Ич не ми пука ! Мислете му гражданята ! Накарааа ли ви дъ носите маски и парцаля на устътъ? Накараа ви. Сагъ разпраят че новио щам влизал през гза ! Щели ви карат и тапи ,а си турнете !

130

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

До 148 - "Последователи на корона вируса от последния ден"! Заемам го! По-вярно няма как да бъде.

129

Анонимен

преди 2 години

Като гледам всички тези продажници последователи на корона вируса от последния ден вече разбирам защо навремето е имало Белене.Правилно са ги пращали там.Затова тогава имахме истинско общество чисто!!!

128

хеха

преди 2 години

Стига с тия вълни, да не сте на плажа ? Видяме колко са раздути приказките за вируса.

127

Demonaz

преди 2 години

До До АнкетаЕдни и същи опорки. Отивай ти да ставаш *** бездомен.

126

Анонимен

преди 2 години

До 141: Не позна. В света има и други сираци. Бедни. Не само на лекари.

125

Анонимен

преди 2 години

Абе вие верно ли вервате че некой верва че ако се набоцкаме масово всичко щв отмине???!!! Ми... нема да отмине!!! Върти, сучи, ама Атанас Мангъров ви каза истината - докато МАСОВО не се изпозаразим с вируса, той няма да ни забрави!!! Вярвайте ми!!!

124

маймунски аденовирус

преди 2 години

До 141 - ще ходим на партито на танцуващите медицински сестри. От празните ковид-отделения. Обещавам да ги целунем за лека нощ. А ти си вземи пропагандата, завий я в хартийка да не изсъхне, и си я зарови в задния двор.

123

Анонимен

преди 2 години

Младите трябва да се оставят сами да си трошат главите. Нали гледам сина си на 30 години не знае основни положения и ценности в живота . Самочувствие с 50% покритие. Калпаво поколение...

122

Що не пишете новини

преди 2 години

Десетки хиляди излязоха на протест в Париж за трети пореден уикенд, за да изразят недоволството си от ограниченията заради пандемията от Ковид-19.

121

Анонимен

преди 2 години

До Бау: Продължаваш да не ни вземаш на сериозно. Наистина ли очакваш , че резултат от аутопсия ще излезе: починал от друго, не от ковид. В момент на масово промиване на мозъци я цял свят точно от такива, дето правят аутопсии.

120

БОЦИ-БОЦ

преди 2 години

До Бay - "на младите не им пука, защото са "сигурни", че ще го изкарат леко. Това, че ще умре някой въобще не го интересува." - Но какъв невероятен успех за науката, че "старите" ще бъдат "ваксинирани", и напълно и мощно защитени - и няма никой да умре. Медали да се дадат на шефовете на Фицър и Мъдурна и даже астрозинека. Те ни спасиха. И ти може да не се притесняваш вече.

119

Анонимен

преди 2 години

В статията има поне две лъжи и те са са, че възрастните са ваксинирани и, че се пазят повече. На останалото има ли смисъл да вярваме.

118

Анонимен

преди 2 години

дивите и простите винаги са оцелявали и без лекарства.

117

Не така

преди 2 години

Цял свят се бунтува! Масови и жестоки протести в развитите държави, фалшиви ваксинации с цел сертифициране за пътувания и работа на някои места! Това е реалността,а не глупостите, които пишете! Никога повече няма да бъде като изминалата година!

116

Анонимен

преди 2 години

Ванга си го е казала - всички ще ***, само българите ще оцелеят.

115

Анонимен

преди 2 години

По плажовете е гмеж от народ.Да не мислите,че някой се пази от вируса.Всички тия,българи и чужденци ще разнесат заразата плюс връщащите се от чужди курорти и есента ще пламнем отново.И пак ще ни затворят.И пак ще обвиняват всички.