25

Анонимен

преди 2 години

Те и на гърците се дръвчиха 30 години, но накрая клекнаха. Просто трябва да сме последователни и да не им правим никакви компромиси. Ние зор нямаме за нищо. Щом не сакат в ЕС, много им здраве.

24

Анонимен

преди 2 години

Джамбазки, хОди мятай пиратки на къра...

23

Анонимен

преди 2 години

Външният министър на България : "Сегашната рамка за преговори със Скопие трябва да се промени, червените линии не са парадигма" - по думите му червените линии не са парадигма, която не може да се променя, въпросът е дали се защитават по достоен и аргументиран начин или са поставени с политически дивиденти.

22

Анонимен

преди 2 години

РСМ сама да си решава какво да крадне за история? ТИ СИ ГО НАПИСАЛ НАПЪЛНО УМИШЛЕНО, нали, северен предателю? Едва ли не осъзнаваш какъв цинизъме това, това е забранено според историческите закони. Историята е наука, която е важна за всяка страна и на запад няма практика да се краде история. Всякакви опити се стопират в зародиш. А тук имаме престъпление срещу България,вече 70 години.

21

Анонимен

преди 2 години

до Анонимен "Вeто до дупка!!!" - - Лесно е да се цепиш по форумите анонимен. И като служебно правителство и като правителство накрая на мандата. Я да го видим новото правителство какво вето ще наложи?

20

Ммм

преди 2 години

Еми Браво, а външно никога неизленаха с такава позиция за защита на Българския интерес.

19

Анонимен

преди 2 години

Една от задачите които са поставили САЩ на България е колкото може по скоро да се състави правителство което да пусне Македония.

18

Анонимен

преди 2 години

Забравят за ЕС и приключваме да се занимаваме с тях!

17

Анонимен

преди 2 години

Германия построи Северен Поток 2 и сега е основен монополист в разрпеделянето на енергия в Европа. А българите живеят бедно като cкотове, плащат скъп ток и газ, а по нареждане на САЩ спряха Южен поток 2, спряха си атомните централи в Козлодуй и Белене. И сега същите тези българи тръгнали срещу решението на САЩ да приеме Македония в ЕС. Нали разбирате, че всичко това със сигурност ще завърши много унизително и трагично за България.

16

Анонимен

преди 2 години

Вeто до дупка!!!

15

Анонимен

преди 2 години

"Джамбазки за "червените линии" на Скопие: Позицията ни за историята няма да се промени" - - Кой ви кара да я променяте? Българите да си пишат каквато си искат история, и да оставят Македония също да си решава каква и е историята. Защо България се бърка на Македония? Какво я засяга България каква история си пише друга държава?

14

aa1830

преди 2 години

Външно спи....

13

Анонимен

преди 2 години

Аз съм ходил на почивка на Охридското езеро, знам ги какви са нашите сънародници там :)) Мазнят ти се когато говориш лице в лице с тех, обаче обърнеш ли гръб усещаш злобата към теб :)) Да си одат в Београд, там явно искат да бъдат.....хахахаха :))

12

Анонимен

преди 2 години

Вмро искаха с една псевдо патриотична кампания да влязат в НС.Но на лъжата краката са къси!Когато 90 % от партията ти е за Гешев няма как позицията ни за Македония да е силна.

11

Грешка на едика

преди 2 години

Не защитавайки, а оспорвайки необоримото.

10

Анонимен

преди 2 години

Браво, Джамбаз! Мачкай наглите макета!

9

Анонимен

преди 2 години

Замразяваме преговорите. Еничарите поне да не крадат преденичарската история. Кога са станали еничари, коя година са взети на сърбо-югославска служба? Като отговорят на този въпрос, кога са станали еничари, ще видим тогава.

8

Анонимен

преди 2 години

много добре написано ние българите вместо да защитаваме позицията на наш сънародник който в момента е прав на 200 процента ние по някъкъв начин го охулваме за това ни мразят целият свят Но си го заслужаваме АПСОЛЮТНА ПРОСТОТИЯ ЧЕСЪН ЛУК И НАКРАЯ ***

7

Анонимен

преди 2 години

Белите линии в Брюксел са по-важни. Макетата, ако искат бели брюкселски линии, ще се откажат от червените линии.

6

Анонимен

преди 2 години

Това е ясно Джамбаз, нема нужда да се показваш :)) Ако зависеше от мен, щях да ги оставя на произвола на съдбата, да прегърнат албанския меч :) След толкова обиди по адрес на българите, каквито са и те, требва урок, щото не вдяват явно :))