45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 54Еми макетата нали си направиха малък шенген със Сърбия и Албания, за какво постоянно реват против нас....хахахаха :)) Ако не се държат приятелски и си признаят че са с български корени, ще ги пуснем в ЕС, даже сърбетата ще завидят, нали те им подклаждат омразата към нас :))

44

Анонимен

преди 2 години

Северна Македония трябва да остане в Отворени Балкани, заедно с другите страни от Западните Балкани, които нямат шанс да се присъединият към ЕС и тези два съюза да поддържат някакви близки отношения,подобни на ЕС и Турция. Повече от това не може да се направи с тези държави. Те не могат да са част от ЕС в сегашния си вид и трябва да спрем да говорим глупости и да си губим времето. Няма България да бъде изпитвана по история от една мизерна бивша юго-република, един неуспешен съветски експеримент.

43

аа1830

преди 2 години

"Македония без българи, огън да я гори...." - Иван Михайлов. Проблемът е че там има българи и там ще си останат и българската държава им е длъжник.

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50Щом казваш...хихихихи :)) Ако кажа на грък, сърбин или турчин, че територията и историята немала значение, как мислиш биха реагирали те ? :)) Това че сте изкуствена нация, не е мой проблем, проблема си е ваш :) Аз писах че требва да ви оставим на албанците, тогава историята и границите наистина нема да имат значение за вас......хахахахаха :))

41

Анонимен

преди 2 години

Оди си навирай теориите пред скопиянци! Ако САЩ имат някакво мнение, да си го запазят за тях си. Виж една малка Сърбия колко време им се опъва на глупостите за Косово. Хич не ми дреме какво искат геополитически някави други. Ако искат дестабилизация на района, вместо интеграция, да си продължават с натиска. България няма да бъде предадена от българите и точно това не е никак унизително, а гордо! Иска ти се да си оправдаеш парите с антибългарските коментари, съветвам те да идеш в РСМ!

40

Анонимен

преди 2 години

А у Южна Македония има ли македонци

39

Анонимен

преди 2 години

До до 36 - Еми дай да ги обезглавим македонците! Нали сме турци!

38

Анонимен

преди 2 години

браво Джамбазки, да си седят в мини ес който си готвят, при големите в ес няма място за тях

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Българите са още по жалки, като се репчат на Македния, а накрая ще клекнат унизени.

36

Анонимен

преди 2 години

Браво, правилна позиция! Тези хора са по-инатливи и от шопите. Като не се съгласят на преговори да си стоят там където са.

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен. Никой в Европа не дава пет пари дали слугите общуват или не общуват помжеду си. И не се интересува от техните смешни спорове за езици и истории.

34

Българин

преди 2 години

Да не ходим в Сърбия и Македония заради омразата им към нас!

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36Самият факт, че държавицата ви се казва Северна Македония, какво ти говори маке.....хихихихи :)) Съседите що мълчат по въпроса, не ви ли смятат за макета, мейби за сърбета :)))) Тези локуми недейте да ги разтягате, щото нема по лошо българин да мрази, нема на света сила която да го спре, така че спрете с глупостите си :))

32

Хм

преди 2 години

Македония е област, не държава!!!Аре у мерудия!!!

31

до 36

преди 2 години

айде бе! Не е работа на България да пази паметта и националната идентичност на националните си герои! Кажи на някой турчин, че ататюрк не е турчин и ще те обезглави на място!

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Според македонците Христо Ботев може да е всякакъв, и не е работа на България да се бърка на Македония да и казва какъв е Христо Ботев? Ако решат, може и аржентинец да го смятат. Македония да не би да ви казво да пише в българските учебници по история/

29

ха ха ха

преди 2 години

"Въпросът е, че като ви приемат, никой българин няма да общува и се занимава с вас. Това си го пропуснал". - - - Ти пък защо мислиш, че всички са приритали да общуват с българите.

28

Анонимен

преди 2 години

До 34Ще я откраднат историята. Като кажат например, че Хр.Ботев е виден македонски революционер. Те са майстори на тия шашми.

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - И защо да не може? България и такива като този никой няма да ги пита каква история да си пише. И Бългаиря ще клекне на САЩ и ще пусне Македония, защото иначе лошо и се пише.

26

Анонимен

преди 2 години

"Ние просто се противопоставяме на всякакви опити да бъдат откраднати части от нашата история" - Как ще я откраднат? Българската история да не е някаква запазена марка? Българите къде са я регистрирали като такава? Смешни приказки.