105

ББ

преди 2 години

минусите ви работят в наша полза..ще измамите службите на САЩ..например..обратно..давате им доказателства за нашите аргументи..РБългария не иска нищо от РСМ,отказ от езика на омразата,спиране преследването на хора с българско самосъзнание,спиране варварското рушене на паметници в 21 век,извинение за палените ни Нацоинални Символи...и спазване подписаните от тях Договор!...много ли искаме?..нещо обидно?..накърняващо достойнството им?..просто са троянски кон на путин и сърбия!Вето!

104

Анонимен

преди 2 години

Нулевата група потвърждава ,че сме бойно племе,но това трябва ли да ни харесва.Чия е тази елитна армия?

103

Анонимен

преди 2 години

А днешните ни ежби също са продукт на сблъсъка на рогатия по шахматната им дъска,а нас ни връткат и противопоставят,за да се лее братска кръв.

102

Анонимен

преди 2 години

Много,ако не всичко е укрито,от масонството,с цел бъдещи манипулации.За да има толкова заличена памет,са действали кръстоносните походи,които са били ревизия на остатъците от предната култура и цивилизация, времевата линия също е преднамерено сгрешена,чрез мор ,катаклизми и войни,идват поколения,които са табула ,повсеместно.

101

Бунгар

преди 2 години

1944 посрещаме СССР войски с цветя и рози,след като обявяват война на България. Да не обвиняваме македонците,че са посрещали българските войски по подобен начин.Когато отиваме там с войска,едва ли е да се прегръщаме и да играем народни хора и ръченици.Ненадминати лъжи в Българската история.

100

Анонимен

преди 2 години

Балканската история включително и нашата е политическа и много манипулирана.Фактите никой не ги оспорва,но ги интерпретира както си иска.Само за нашия произход има три версии.Коя е истинска не се знае.Трите школи историци от България спорят по този въпрос вече 30 години.Смешна история.А това с Македония е даже гадно понеже нашите го правят заради Турция,Русия ,Сърбия и Унгария или по-точно заради златото и пачки евра в нощни шкафчета

99

Анонимен

преди 2 години

Тълкуванието на историята е право на всеки.Това е така защото историята не е точна наука.В спора с Македония е важно ,че нашите искания са противоречиви и абсурдни и са си заяждане.Това е поръчково заяждане и е сигурно в полза на Турция,Русия,Сърбия и Унгария и е срещу САЩ,Израел,Гръция и Азербейджан.Всичко е заради пазара на газта и петрола.Това е причината ветото да е абсурдно и бързо скълъпено.Ние искаме те да бъдат Македонци с Македонски език,но с български корени.

98

К.М

преди 2 години

До Хе хе хеИскаш три лъжи в Бг история..имаш ги1.Втора световна война не сме окупатори в Македониа2.180 000 население в Пиринска Македониа насилствено са се самоопределяли като македонци3.След даване репарации на Гърция като загубили войната бежанците от Егейска Македониа идват в България.Не! Идват в Пиринска Македониа и Вардарска Македониа.

97

Анонимен

преди 2 години

До Кънчо МисирковИма измишльотини от руска страна, напримерно че сме били славяни, само дето сърбите знаят че сме различни от "славяните", бойно племе сме :)) Макетата колкото и да се пънат, нема да ги огрее, щото не са утвърдени в историята :) Сърбите ги гъбаркат, гърците им казаха "смотани" българи, немат шанс :))

96

Anonimen

преди 2 години

Скоро модата в Северна Македония ще са бради и шалвари.

95

Хе хе хе

преди 2 години

Кънчо, обясни на нас невежите истинската история. Много хора намекват за огромни лъжи в историята ни, обаче не поясняват допълнително. Не се притеснявай. Посочи поне 3 лъжи и ни кажи къде бъркаме, премъдри? Или пък мислиш, че историята на Гърция и Румъния не е пропаганда? Гърците са уж византийци(римляни), но и древни гърци, че и минойската култура е тяхна(уж са врагове).

94

Кънчо Мисирков

преди 2 години

Българската история е система от подредени лъжи и измишлйотини,натрапвани и промивали мозъците на цели поколения.На какво отгоре искаме и съседни независими държави да е приемат за чиста монета.Ако ние си е харесваме и се самозаблуждаваме си е наш проблем.Никой не е хукнал да краде,още повече ненужни никому лъжи.Псевдо самочувствие базирано на измислена история е само заблуда,не и патриотично възпитание.

93

ББ

преди 2 години

До Ясенние не искаме нищо от тях,първи ги признахме за Независима,те са маша в ръцете на русия и сърбия...правят опити да запалят отново Балканите,подписа ли са Договор който не спазват,купуват лобисти и мафиоти да лъжат и манипулират общественото...нямаме Парламент..заека идва да преговаря...смешки,надявам се САЩ и ЕС да видят...тази провокация на русия и сърбия...и отговорно и Справедливо да подкрепят България!!!

92

Ясен

преди 2 години

ската история. Как може да спреш един лъжец. Чрез меморандум да си признаят, че са лъгали умишлено относно български личности, а чрез договор при всяка следваща лъжа, установена от международна комисия да търпят парични санкции. Жалко, че държава 1350 години история спори с държава на 70 години за...история

91

Ясен

преди 2 години

Дайте да се изясним точно и конкретно какво искаме от тези хора и да им го кажем. Гърците поискаха нещо конкретно и го получиха - смяна на името - нещо много унизително. Те българи не искат и няма да станат. Корени да признаят още по-малко. Спрете да говорите за кражба на история. Тя не е нещо което се краде. Те просто лъжат и изопачават. Това са лъжи, а не кражба. Трябва в прав текст чрез договор и меморандум не с комисия, да заявим, че Гоце, Симеон и всички други, са българи част от българс...

90

Анонимен

преди 2 години

То е ясно, ветото остава. Освен, ако ИТН, не желаят всенароден линч, щом види, че имат намерение, да клекнем пред РСМ. Не е нужно,да се конфронтираме, а любезно да обясним, че историята не си продаваме.

89

Анонимен

преди 2 години

В случая всички българи са съгласни с него. Когато истината и фактите говорят, няма симпатичен или омразен. И Плевнелиев го заяви много категорично преди 4 месеца, и колкото и да е недолюбван, съгласиха се хората с него. И ако Доган го каже в прав текст, ако защити българщината от нападките и лъжите на Скопие, и с него ще се съгласят хората.

88

Колкото и понякога

преди 2 години

да не ми е симпатичен, в случая съм съгласен с него.

87

Анонимен

преди 2 години

явно сървеменните македонци много обичат сърбите и ще си правят нова Югославия.

86

Анонимен

преди 2 години

До Бисер БалканскиКакво е това МакедониА, нещо на сръбски ли е.....хихихихи :)) Сетих се, това било СЕВЕРНА македония, що е северна, щото са изкуственяци....хахахаха :)))