93

Анонимен

преди 2 години

А какъв е бившият комсомолски секретар и бкп активист плевнелиев, който мало'умно се хвалеше, пред още по-мало'умния си електорат, по телевизията, че дисидентствал, носейки плакат в подкрепа на управляващото България ръководство на БКП?!

92

До 108

преди 2 години

Е сигурно заради това народа пак ще го изберем за президент. Радев е нашия народен президент защото с вдигнат юмрук поведе битката с гербероСедераската мафия

91

Обективно

преди 2 години

Само прос.тотии срещу Росен, а защитават радев като матросов на амбразурата!!! ПРОЗРАЧНО Е КОЙ КОЙ Е!!! ЕДНО СВЯСТНО НЕЩО ИМАШЕ В СЛУЖЕБНОТО НА РАДЕВ - АСЕН ВАСИЛЕВ. И РУСНАЦИТЕ ОТ ДС НА ДПС ВЕДНАГА ПОБЪРЗАХА ДА ГО УНИЩОЖАТ. МИСЛИ, НАРОДЕ! ЯХАТ ВИ РУСКИ НАГЛЕЦИ!

90

Истукан

преди 2 години

Никой не ми плаща нищо, безплатно ги мразя всичките в парламента.

89

Shark

преди 2 години

До Майна. Мислим майна, мислим. Освен това и помним. Добре помним глупостите, които този *** ръсеше на европейските срещи, на които ходеше. Как каза, че Русия била най-големият враг на България, за една бройка война щеше да им обяви. Няма друга държава, чийто президент да наговори толкова глупости, дори такива, народите на които традиционно не харесват Русия не говорят така. Защото просто така не се говори, ама то откъде да знае недоразумението! Та спокойно, мислим, и помним! Не се коси!

88

999 до 109

преди 2 години

Аплодисментите за радев бяха от ПЛАТЕНИ РУСКИ ПОДМЕТКИ.

87

Анонимен

преди 2 години

Подпухнал е от парично недохранване. Дорде бащицата бе политически жив, от ръката му се хранеше, но времената се смениха и сега само глад и тревоги за придворния бизнесмен.

86

О хо хо до 106

преди 2 години

Само РУСКИТЕ *** МОГОТ ДА ИСКАТ НАРОДЕН СЪД / БЕЗ ПРАВНО ОСНОВАНИЕ/ И ТО ЗА РОСЕН!!!! А ХА ХА ХА ХА ХА! МЕЧТАЙТЕ СИ!

85

Анонимен

преди 2 години

Господин никой,да ти припомня ли как хората те изпратиха от Дондуков 2 и как посрещнаха Радев.Теб с освирквания,а Радев с аплодисменти.Айде сега продължавай да плюеш.

84

Кал-Ел

преди 2 години

Единствения ни президент, който беше с ясна позиция срещу Русия. За едни това беше добре, за други зле, не може да се угоди на всички. Сегашния ни президент про-какво е? Така и не мога да разбера, учил в САЩ, канят го в САШ, а из нета го плюят, че бил комунист и руски агент. Зная, че трябва да е про-български настроен, но не вярвам.

83

Анонимен

преди 2 години

Народен съд за тоя!

82

Оле

преди 2 години

Плевньо, защо напоследък изглеждаш толкова зле? Не си доспиваш май, защото котлонът под твоето Д започва да се нагрява и да пари ли? Следващият разследван по Магнитски ще си ти, а току-виж местните са се справили по-бързо.Така като се замисля райетата много ще ти отиват.

81

Анонимен

преди 2 години

Айде бегай в къщи да миеш чиниите,че Деса ще ти се кара.Твоите *** са ни до болка познати и втръснали.

80

Истукан

преди 2 години

До 99. Не съм гербераст, нито съм комунист, нито съм от чалгарите. Ако щеш се гръмни.

79

До 95

преди 2 години

Изтукан гербераст,недей да плачеш на чужди гробища.Твоят вожд 12 години е в уйдурма с ДПС,но си мълчахте и гък не казвахте.Сега се затюхкали за другите.Айде малко по- кротко,де.

78

Nov

преди 2 години

По добре популисти отколкото *** и тикви. Спрете да му давате трубуна на това недоразумение.

77

Анонимен

преди 2 години

Фани Боко-удари Росен.От един дол дренки са.З а тия двамата Алеко Константинов роман е написал.Дали ще се познаят?Ако изобщо са го чели,де.

76

Асан

преди 2 години

Тиквата и той сложи очилатия Митов ама номера не мина :)))

75

Истукан

преди 2 години

Вървим към дъното. ИТН излъгаха, че няма да управляват с БСП, ДПС и ГЕРБ. Щом седнаха да преговарят с БСП и ДПС, означава, че разчитат на подкепа от тях.

74

Тра-ла-ла

преди 2 години

Пастирката няма ли си стадо?!Да не се изявява...