113

Факт

преди 2 години

Победата на ИТН е резултат от 12+ години европейско развитие.

112

Асан

преди 2 години

Леви десни всички са крадци на евросуджук :)))

111

До 143

преди 2 години

Не го тормози , той еГендар

110

ined

преди 2 години

Навремето бат Бойко се пошегува, че и едно магаре да предложат за президент пак ще го изберат и за да ни докаже това ни пробута недоразумението Плевнелиев. След години в едно интервю обаче той самия не беше сигурен кой му го е пробутал пък на него.

109

Въпросче

преди 2 години

Другаре от герб, какъв е бившият комсомолски секретар и бкп активист плевнелиев, който мало'умно се хвалеше, пред още по-мало'умния си електорат, по телевизията, че дисидентствал, носейки плакат в подкрепа на управляващото България ръководство на БКП?!

108

Анонимен

преди 2 години

Досаден истеричен ревльо

107

Анонимен

преди 2 години

Ти лично отдавна си отишъл на бунището на историята. Въпросът е кой ти налива средства във фондацията, която основа във Вашингтон?

106

Анонимен

преди 2 години

За всичко си прав. Така си е. Стремглаво летим към дъното.

105

Факти

преди 2 години

Плевнелиев си е синоним на провал.Доказуемо: провал като специалист, провал като съпруг, провал като родител, провал като политик и най-важното: провал като човек... и ако не беше дс мафията - и доказуем провал като бизнесмен.

104

Анонимен

преди 2 години

В коментарите пак *** парти... Събота пак ли работен ден бе

103

Анонимен

преди 2 години

Я, бе, заваля!

102

СЪН СЪНУВАХ

преди 2 години

СЪН СЪНУВАХ, МИЛА МОЯ МАЙНЬО ЛЬО. СЪН СЪНУВАХ -"ЧИЧКО БУДА, ЧИЧКО БУДА, Я КАЖИ ЗАЩО ИЗДИГНА МОМЧЕТО РОСКО ПЛОСКО ТИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ" А ЧИЧКО БУДА ПРОГОВАРЯ, ПРОГОВАРЯ И ОТГОВАРЯ "ЗАЩОТО БЕШЕ МИ УДОБНО, УДОБНО КАТ КИЛИМ ДА СИ ЛЪСКАМ ОБУВКИТЕ, ОБУВКИТЕ, ОБУВКИТЕ..." МАМО ***, МАМО ***, НЕ МЕ БУДИ СЕГА, КРАЯ НА ИСТОРИЯТА ЩЕ ИЗТЪРВА... НЯМА БЕ ДЕТЕ, КЛЪВНЬО, КЛЪВНЬО ВЕЧ ПРЕЗИДЕНТ ОТДАВНА НЕ Е.ЕХ, ЧИЧКО БУДА И ТИ ЛИ ВЕЧ НЕ СИ?!...

101

Другарете от герб

преди 2 години

А какъв е бившият комсомолски секретар и бкп активист плевнелиев, който мало'умно се хвалеше, пред още по-мало'умния си електорат, по телевизията, че дисидентствал, носейки плакат в подкрепа на управляващото България ръководство на БКП?!

100

мак

преди 2 години

Къде е казано, че само т.лупа и герб имат право да управляват? И че стават за тази работа? плевньото пак се прави на капацитет, ама е жалък и смешен.

99

Анонимен

преди 2 години

Обективно мнение от най-успешния президент на България...

98

иво

преди 2 години

ти върви да смучеш на боко. а аз ще ходя при жена ти,мен тя да смуче

97

Анонимен

преди 2 години

Обективно, ти много си се объркал нещо. Ако руски наглеци действат срещу правителството на Радев, това означава, че Радев не е човек на Русия и това е много добре. А Плевнелиев въобще не ми го защитавай!

96

Анонимен

преди 2 години

И затова ли бяха протестите на красиво-умната градска десница - Чалгар и Шапкар да си съствят правителство без да се консултират с тях и без тяхно участие!Излъгани камилчета!Така беше и с ОФ през 1944-48 г. - комунистите консумираха властта, а другите само им създаваха създаваха камуфлаж, че не вървим към диктатура.

95

999 до Шарк

преди 2 години

Да. Акула си. Те са без мозък, но затова пък са суперагресивни. НЯМА ДЪРЖАВА В СВЕТА, КОЯТО ДА Е ПО- ПОСТРАДАЛА ОТ РУСИЯ. ДРУГИТЕ, ПО- ГОЛЕМИ НАРОДИ ОТБЛЪСНАХА АГРЕСИЯТА. НИЕ БЯХМЕ НАПЪЛНО ПРЕТОПЕНИ. И ТИ СИ ОЧЕВИДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТОВА. ДУМИТЕ ТИ ЗАЩИТАВАТ ПОВЕЧЕ РУСИЯ, ОТКОЛКОТО БЪЛГАРИЯ. СРАМ!

94

Анонимен

преди 2 години

Чорап Популистов обърна България с главата надолу за 15 000 лева на месец и още толкова за секретна информация в посока Русия...