166

Денди

преди 4 месеца

Много е готен роско

165

Диана

преди 4 месеца

До Анонимен178 Жалко, че си стар, а не си поумнял достатъчно да разбереш какво трябва и какво не трябва да допускаме никога повече..Ще ти подскажа малко - съди хората по делата!..Тези, онези-не гледай какво БСПто говори за другите, защото БСПто лъже и ти най-добре трябва да знаеш това, но сигурно и ти си от това БСП, така че..няма спасение за такива като теб - истината работи, бачо! Както и да се заблуждаваш,нещата прави само истината, а ти има да се чудиш защо те не се получават по твой хатър

164

БС

преди 4 месеца

По-добре от Десни Крадци

163

1

преди 4 месеца

деси плевнелиев,твоята деса десен популист ли е.

162

Диана

преди 4 месеца

Елитите са дълбоко разделени, защото нямаме истински елити! - това са играчи на властта, хора, които нито са си на мястото, нито са наясно с времето и пространството. Те като куче.та са захапали имитацията на кокал и се бъхтят с ярост около него, чакайки стопанинът им да ги нахрани..Нашият елит е образуван, явно по метода на отрицанието - не си честен, не си умен, не си способен, не си коректен, не си самостоятелен, не си богат, не си интелигентен, не си красив, не си работлив, не си образован..

161

Анонимен

преди 4 месеца

Що не се кандидатира за втори мандат като ти знае много човката на тебе ми сложихте онуй плашило цецито? С такава конкуренция направо му дадохте президенството на Радев без бой.

160

Анонимен

преди 4 месеца

Ей, не трябва да допускаме НИКОГА повече да се връщат ПОДОБНИ на герберите и техния мафиот, както и този провален "баща" Плюввналиев !! Аз вече съм стар, но в името на децата ни и внуците, тези псевдо мафиоти 12 години дерибействат на изстрадалия български народ! Много тъжно!

159

Анонимен

преди 4 месеца

Поредната платена статия с платените тролове на Тиквата! Спрете се малко ако искате да имате читатели, КОИТО НЕ СА ПЛАТЕНИ. ПП Троловете на Тиквата отдавна хората им свикнаха и дори не ги четата по диагонал, а ги прескачат автоматично. Тиквата е толкова пpocт, че си хвърля парите на вятъра.

158

Анонимен

преди 4 месеца

кой беше тоя

157

Анонимен

преди 4 месеца

Чегьртане трябва яко до последният - гербер , няма как иначе дьржавата да тръгне поне малко напред

156

Anonyme

преди 4 месеца

По-добре да не говори, защото се излага тотално. Да се чуди човек, как е бил избран за президент

155

Анонимен

преди 4 месеца

Баxти плyжeka е тоя .... И там, ДБ опорки няма смисъл да ми подлагате подпорки... ГЕРБ са бити завинаги, ИТН ако се дънят още малко ще издържат, ама всичката гмеж трябва да бъде пометена първо и да се почне на чисто.

154

СЪН СЪНУВАХ

преди 4 месеца

СЪН СЪНУВАХ, МИЛА МОЯ МАЙНЬО ЛЬО. СЪН СЪНУВАХ -"ЧИЧКО БУДА, ЧИЧКО БУДА, Я КАЖИ ЗАЩО ИЗДИГНА МОМЧЕТО РОСКО ПЛОСКО ТИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ" А ЧИЧКО БУДА ПРОГОВАРЯ, ПРОГОВАРЯ И ОТГОВАРЯ "ЗАЩОТО БЕШЕ МИ УДОБНО, УДОБНО КАТ КИЛИМ ДА СИ ЛЪСКАМ ОБУВКИТЕ, ОБУВКИТЕ, ОБУВКИТЕ..." МАМО ***, МАМО ***, НЕ МЕ БУДИ СЕГА, КРАЯ НА ИСТОРИЯТА ЩЕ ИЗТЪРВА... НЯМА БЕ ДЕТЕ, КЛЪВНЬО, КЛЪВНЬО ВЕЧ ПРЕЗИДЕНТ ОТДАВНА НЕ Е.ЕХ, ЧИЧКО БУДА И ТИ ЛИ ВЕЧ НЕ СИ?!...

153

Кольо

преди 4 месеца

Само да кажа племенника ти, дето си го наредил в Енергото в Пловдив, за никакъв *** за зеле и той като теб не става. Николай Динев - уж дипломиран инженер, ходи по районите да проверява хора с 30 години стаж, а не знае какво е трансформатор. Е такъв е и Плевела, хубаво го гледайте.

152

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 166Нали знаеш, че лево-десно в БГ не значи нищо, все от партията-майка се пръкват "демократите" като Плюнката :))

151

Анонимен

преди 4 месеца

Имаше един герберюшки *** тука преди последните избори, казваше "ние работим, учим,затова сме успешни, а вие сте неудачници". Видяхме колко сте успешни, вече сте в 9-та глуха, предстоят ви разследвания, дела, а за някои особено "успешни" и решетки.

150

Егати подмазвача!

преди 4 месеца

Аве на тоя Плювналиевв не му ли омръзна да смуука топките на Бойко, нали вече е мъж има семейство, дете ???

149

Анонимен

преди 4 месеца

Не е ли малко странно точно комсомолското магаре на тиквата да говори за ляв популизъм

148

Анонимен

преди 4 месеца

Стоянчо тролчо току-що го пое хобота и изохка.

147

Анонимен

преди 4 месеца

Такъв е жалкия живот на всички нeyдачници и кoм'плексари... Да плюят по някой успял човек.