153

Анонимен

преди 2 години

Росен си говори с приятел и оня го пита:Родени,вярно ли и,че си мъж под чехъл?Росен:Чакай да питам Деси.Звъни на Деси.Деси,аз мъж под чехъл ли съм?

152

Илиев

преди 2 години

Румен Радев,днешният и утрешният президент на България,стряска на сън бивши,маловажни,на никого не нужни вече,типове.Днес Р.Радев,може да разговаря с президента на САЩ Джо Байдън,без някой, или някоя да вади думи от превода удобни на герберската сбирщина.

151

Шопо

преди 2 години

Комсомолски секретар !!!!

150

Истината

преди 2 години

Добре,че си избрахме един истински мъж за президент,че това само ни излагаше.Во главе с онова,извънгабаритното.

149

Анонимен

преди 2 години

Кой ми открадна цвичките??? -))))

148

Анонимен

преди 2 години

Господи прости му.И той не е виновен,завалията.

147

Анонимен

преди 2 години

Минаха Пет години откакто този клоун напусна позорно политическа ни сцена!!! То не бяха шамарчета зад врата, дръпнато ушле, сервилност пред наши и чужди "големци", но в интерес на истината, трябва да признаем, че този ДБЛ нито беше първият, нито последният клоун-марионетка! Всъщност, цялата ни история след Освобождението е едно огромно Васалничество - Германя, СССР, а днес САЩ и ЕС! Нито един национално ориентиран лидер освн, може би, Стамболийски, но и той е под въпрос.

146

Анонимен

преди 2 години

Роско, ти плати ли си членския внос на БКП-то?

145

Денди

преди 2 години

Много е готен роско

144

Диана

преди 2 години

До Анонимен178 Жалко, че си стар, а не си поумнял достатъчно да разбереш какво трябва и какво не трябва да допускаме никога повече..Ще ти подскажа малко - съди хората по делата!..Тези, онези-не гледай какво БСПто говори за другите, защото БСПто лъже и ти най-добре трябва да знаеш това, но сигурно и ти си от това БСП, така че..няма спасение за такива като теб - истината работи, бачо! Както и да се заблуждаваш,нещата прави само истината, а ти има да се чудиш защо те не се получават по твой хатър

143

БС

преди 2 години

По-добре от Десни Крадци

142

1

преди 2 години

деси плевнелиев,твоята деса десен популист ли е.

141

Диана

преди 2 години

Елитите са дълбоко разделени, защото нямаме истински елити! - това са играчи на властта, хора, които нито са си на мястото, нито са наясно с времето и пространството. Те като куче.та са захапали имитацията на кокал и се бъхтят с ярост около него, чакайки стопанинът им да ги нахрани..Нашият елит е образуван, явно по метода на отрицанието - не си честен, не си умен, не си способен, не си коректен, не си самостоятелен, не си богат, не си интелигентен, не си красив, не си работлив, не си образован..

140

Анонимен

преди 2 години

Що не се кандидатира за втори мандат като ти знае много човката на тебе ми сложихте онуй плашило цецито? С такава конкуренция направо му дадохте президенството на Радев без бой.

139

Анонимен

преди 2 години

Ей, не трябва да допускаме НИКОГА повече да се връщат ПОДОБНИ на герберите и техния мафиот, както и този провален "баща" Плюввналиев !! Аз вече съм стар, но в името на децата ни и внуците, тези псевдо мафиоти 12 години дерибействат на изстрадалия български народ! Много тъжно!

138

Анонимен

преди 2 години

Поредната платена статия с платените *** на Тиквата! Спрете се малко ако искате да имате читатели, КОИТО НЕ СА ПЛАТЕНИ. ПП Троловете на Тиквата отдавна хората им свикнаха и дори не ги четата по диагонал, а ги прескачат автоматично. Тиквата е толкова пpocт, че си хвърля парите на вятъра.

137

Анонимен

преди 2 години

кой беше тоя

136

Anonyme

преди 2 години

По-добре да не говори, защото се излага тотално. Да се чуди човек, как е бил избран за президент

135

Анонимен

преди 2 години

Баxти плyжeka е тоя .... И там, ДБ опорки няма смисъл да ми подлагате подпорки... ГЕРБ са бити завинаги, ИТН ако се дънят още малко ще издържат, ама всичката гмеж трябва да бъде пометена първо и да се почне на чисто.

134

СЪН СЪНУВАХ

преди 2 години

СЪН СЪНУВАХ, МИЛА МОЯ МАЙНЬО ЛЬО. СЪН СЪНУВАХ -"ЧИЧКО БУДА, ЧИЧКО БУДА, Я КАЖИ ЗАЩО ИЗДИГНА МОМЧЕТО РОСКО ПЛОСКО ТИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ" А ЧИЧКО БУДА ПРОГОВАРЯ, ПРОГОВАРЯ И ОТГОВАРЯ "ЗАЩОТО БЕШЕ МИ УДОБНО, УДОБНО КАТ КИЛИМ ДА СИ ЛЪСКАМ ОБУВКИТЕ, ОБУВКИТЕ, ОБУВКИТЕ..." МАМО ***, МАМО ***, НЕ МЕ БУДИ СЕГА, КРАЯ НА ИСТОРИЯТА ЩЕ ИЗТЪРВА... НЯМА БЕ ДЕТЕ, КЛЪВНЬО, КЛЪВНЬО ВЕЧ ПРЕЗИДЕНТ ОТДАВНА НЕ Е.ЕХ, ЧИЧКО БУДА И ТИ ЛИ ВЕЧ НЕ СИ?!...