186

Българин до Илиев

преди 4 месеца

Илиев, 4-годишната ми внучка говори английски несравнимо по-добре от сричкоговорещия зелен чорап, който (ти също) мисли, че говори английски! Ясно е от коя сбирщина си и научи граматиката. Bye-bye!

185

Анонимен

преди 4 месеца

АХ МОЯ МАЛКА ДИАНКА, КАКВА СТЕ МИ ХУЛИГАНКА. ИЗПИТВАТЕ КРИЗА ЕКЗИСТЕНЦИАЛНА И ПОТЪВАТЕ В ТИНЯТА КАЛНА. ИЗЛЕЗТЕ СРЕД ПРИРОДАТА НА ВЪЗДУХ,ХВАНЕТЕ КОСТЕНУРКА, КОТКА, ЗАЙЧЕ ИЛИ ДИВО ПРАСЕ - ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВАТЕ ПО-ДОБРЕ. И СПАЗВАЙТЕ ДИХАТЕЛНА ХИГИЕНА - УКРЕПВА ДУ_ХА И ЛОШИТЕ МИСЛИ ИЗЧЕЗВАТ.

184

Унуфри

преди 4 месеца

Тръдно ще раберат хората в България, какво добро и лошо е свършил Плевнелиев докато го оценяват предимно по външния вид дали става или не.

183

Анонимен

преди 4 месеца

Последния голям и уважаван от Запада български президент. Преди червените да вземат властта и да върнат държавата там където я завари Борисов.

182

Анонимен

преди 4 месеца

От раз е видно че веднага е захвърлил билбията на политиката списана от оня детоКрал през Май с некой си Вино Тутьовец, накратко Винепутьо

181

БабоСтефкеАма верно

преди 4 месеца

След първият му половактТова е преседяло на хладенбакърен казан и с болка се е е осмихвало на чичкото със Симсона-Истерици преполагат че подохващият еанализиран отгорския който гое прикотквал да го вози на Симпсона а няколко години по-късно дал комсомолския билет на аРПежът, който с практикита на-през-докато-в задниядвор се уредил чрез епилиранитет на седалката и шише Мастиска да стане КомсополскиСекретар

180

Неразбрал

преди 4 месеца

Таз мишка кой я настъпва че скимти?

179

Левкоцит Ин Акшън

преди 4 месеца

Левкоцит един брой и нищо чудно чрез системното му излизане извън България да е заразил с Ковидите поне един чужденец и поне един български гражданин, от където най малко по едно семейство след което десетки семейства, от тях 1000-ди семейства а те от своя страна два цели народа със мильони семейства и стотици мильони отделни граждани. Един ненадминат *** който ако някога е бил Президент или най малкото парламентарист щеше да направи всичко възможно да спира левкоцитите да шетът насам-натам

178

Анонимен

преди 4 месеца

Роско,що не се кандидатираш срещу Радев на президентските избори?Нали си голямата работа.Нали си мъж,уж.Айде да те видим.

177

Анонимен

преди 4 месеца

Росен си говори с приятел и оня го пита:Родени,вярно ли и,че си мъж под чехъл?Росен:Чакай да питам Деси.Звъни на Деси.Деси,аз мъж под чехъл ли съм?

176

Илиев

преди 4 месеца

Румен Радев,днешният и утрешният президент на България,стряска на сън бивши,маловажни,на никого не нужни вече,типове.Днес Р.Радев,може да разговаря с президента на САЩ Джо Байдън,без някой, или някоя да вади думи от превода удобни на герберската сбирщина.

175

Шопо

преди 4 месеца

Комсомолски секретар !!!!

174

Истината

преди 4 месеца

Добре,че си избрахме един истински мъж за президент,че това само ни излагаше.Во главе с онова,извънгабаритното.

173

Анонимен

преди 4 месеца

Кой ми открадна цвичките??? -))))

172

Анонимен

преди 4 месеца

Господи прости му.И той не е виновен,завалията.

171

Анонимен

преди 4 месеца

Минаха Пет години откакто този клоун напусна позорно политическа ни сцена!!! То не бяха шамарчета зад врата, дръпнато ушле, сервилност пред наши и чужди "големци", но в интерес на истината, трябва да признаем, че този ДБЛ нито беше първият, нито последният клоун-марионетка! Всъщност, цялата ни история след Освобождението е едно огромно Васалничество - Германя, СССР, а днес САЩ и ЕС! Нито един национално ориентиран лидер освн, може би, Стамболийски, но и той е под въпрос.

170

Не се чуди, Диана

преди 4 месеца

Determinatio est negatio. Позитивното определение на същността изисква снемане на всички акцидентални и екзистенциално-релативни характеристики. За да определиш нещо, трябва последователно да отстраниш всички случайни идентификации. Не това, не това - нети, нети.

169

МЕН

преди 4 месеца

Ей,мистър Бийн пак се изказа! Аман от продажни "меки китки"!

168

Ако Борисов

преди 4 месеца

е нормалността, добре е, че не сме вече нормална държава.

167

Анонимен

преди 4 месеца

Роско, ти плати ли си членския внос на БКП-то?