173

Ха ха

преди 2 години

Росен най-корумпираният президент в историята на България. Да така ще го запомним. Надяваме се всички родолюбци, да се намерят смели българи у да го осъдят този човечец!!!

172

Светозар

преди 2 години

Моля, редактора да се намеси ! Последните десетина коментара са от човек, който има психични проблеми или е сериозно дрогиран. Не виждате ли, че говори несвързано и без връзка с темата ? Не тормозете читателите.

171

Истукан

преди 2 години

Леви ли са, десни ли са, и те не знаят, но за пръв път БСП влиза в коалиция с демократична партия.

170

Един Българин

преди 2 години

Докога на тази проскубана, нафталинена мишка ще давате трибуна за изява? Нагледахме се на простотиите му като президент, сега му слушаме глупавите комантарии! Не ни занимавайте с празнодумци, време е да се върши работа, че от такива като този *** сме на това дередже!

169

От Плевнелиев

преди 2 години

И за кои елити говоря и на мен не ме стана ясно но все пак трябваше да се включа в цирка. Да не ме забрави простолюдието.

168

Анонимен

преди 2 години

Правителство няма да има и изхода е само един: Президентът Радев да прави партия.

167

Анонимен

преди 2 години

Щом елитите не могат - следва РЕВОЛЮЦИЯ.Едните не могат вече така,а другите не искат вече да ги управляват по същия начин!Ленин идва!

166

Плевнелиев

преди 2 години

Вървим към правителството на леви популисти с десни убеждения не, че съм шизофреник но просто трябваше да кажа нещо.

165

а к'во е правил

преди 2 години

Тоя ще го запомня, че се срещаше с мениджърите на EVN по хотели в Австрия!

164

Анонимен

преди 2 години

До Българин до Илиев __НАУЧЕТЕ Я ДА ГОВОРИ ПАТАГОНСКИ И ДА ОБЯСНЯВА РЕШЕНИЕТО И ПРИЛОЖЕНИЕТО НА КРИВОЛИНЕЙНИЯТ ИНТЕПРАЛ НА ЗАНЗИБАРСКИ.

163

Росене ,

преди 2 години

момчето , което си бърка в дуппето с някакъв странен предмет - ти ли бе тогава ?

162

Българин до Илиев

преди 2 години

Илиев, 4-годишната ми внучка говори английски несравнимо по-добре от сричкоговорещия зелен чорап, който (ти също) мисли, че говори английски! Ясно е от коя сбирщина си и научи граматиката. Bye-bye!

161

Анонимен

преди 2 години

АХ МОЯ МАЛКА ДИАНКА, КАКВА СТЕ МИ ХУЛИГАНКА. ИЗПИТВАТЕ КРИЗА ЕКЗИСТЕНЦИАЛНА И ПОТЪВАТЕ В ТИНЯТА КАЛНА. ИЗЛЕЗТЕ СРЕД ПРИРОДАТА НА ВЪЗДУХ,ХВАНЕТЕ КОСТЕНУРКА, КОТКА, ЗАЙЧЕ ИЛИ ДИВО ПРАСЕ - ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВАТЕ ПО-ДОБРЕ. И СПАЗВАЙТЕ ДИХАТЕЛНА ХИГИЕНА - УКРЕПВА ДУ_ХА И ЛОШИТЕ МИСЛИ ИЗЧЕЗВАТ.

160

Унуфри

преди 2 години

Тръдно ще раберат хората в България, какво добро и лошо е свършил Плевнелиев докато го оценяват предимно по външния вид дали става или не.

159

Анонимен

преди 2 години

Последния голям и уважаван от Запада български президент. Преди червените да вземат властта и да върнат държавата там където я завари Борисов.

158

Анонимен

преди 2 години

От раз е видно че веднага е захвърлил билбията на политиката списана от оня детоКрал през Май с некой си Вино Тутьовец, накратко Винепутьо

157

БабоСтефкеАма верно

преди 2 години

След първият му половактТова е преседяло на хладенбакърен казан и с болка се е е осмихвало на чичкото със Симсона-Истерици преполагат че подохващият еанализиран отгорския който гое прикотквал да го вози на Симпсона а няколко години по-късно дал комсомолския билет на аРПежът, който с практикита на-през-докато-в задниядвор се уредил чрез епилиранитет на седалката и шише Мастиска да стане КомсополскиСекретар

156

Неразбрал

преди 2 години

Таз мишка кой я настъпва че скимти?

155

Левкоцит Ин Акшън

преди 2 години

Левкоцит един брой и нищо чудно чрез системното му излизане извън България да е заразил с Ковидите поне един чужденец и поне един български гражданин, от където най малко по едно семейство след което десетки семейства, от тях 1000-ди семейства а те от своя страна два цели народа със мильони семейства и стотици мильони отделни граждани. Един ненадминат *** който ако някога е бил Президент или най малкото парламентарист щеше да направи всичко възможно да спира левкоцитите да шетът насам-натам

154

Анонимен

преди 2 години

Роско,що не се кандидатираш срещу Радев на президентските избори?Нали си голямата работа.Нали си мъж,уж.Айде да те видим.