206

асд

преди 4 месеца

тоя не беше ли президент на Скалистите планини в Колорадо. Какво се изказва и намесва в политиката на чужди държави. Още с първото си новогодишно обръщение разбрахме, че е продажна невестулка

205

ПроСоТо

преди 4 месеца

Явно Пасольството плаща извънредно за коментари срещу Плевнелиев...Да цитирам Слави Трифонов - вече паспорт е жълтата книжка в ЖанЖоржия!!!

204

Анонимен

преди 4 месеца

Екс президента с най-ниския рейтинг в нашата история си позволява да коментира, а явно и си плаща на журналисти да го публикуват. Щом това го надървя - да си е жив и здрав. Ама нека да си мастурбиира в партийния клуб по постоянен адрес.

203

hungryOrca

преди 4 месеца

Плевктата ще си умре от яд ,никоя партия не го вика и за разговори вече само си плаща да се явява в ефир и да скимти, политически труп

202

Щирлиц

преди 4 месеца

....."След това разбрах,че това са подбрани "

201

Сър Вул

преди 4 месеца

Изчезни преродена Ирландска Пастирко!Колко срам брахме заради тебе,но не само по време на Молитвената закуска.

200

Някой

преди 4 месеца

Ти най-малкото имаш право да даваш мнение.Малко брахме срам с теб ..

199

Факти

преди 4 месеца

Плевнелиев си е синоним на провал.Доказуемо: провал като специалист, провал като съпруг, провал като родител, провал като политик и най-важното: провал като човек... и ако не беше дс мафията - и доказуем провал като бизнесмен

198

Анонимен

преди 4 месеца

*** си беше, **си остана.Този по цял ден целува дупето на ББ, и само от време на време си отваря устата да каже глупост.

197

Ха ха

преди 4 месеца

Росен най-корумпираният президент в историята на България. Да така ще го запомним. Надяваме се всички родолюбци, да се намерят смели българи у да го осъдят този човечец!!!

196

Светозар

преди 4 месеца

Моля, редактора да се намеси ! Последните десетина коментара са от човек, който има психични проблеми или е сериозно дрогиран. Не виждате ли, че говори несвързано и без връзка с темата ? Не тормозете читателите.

195

Истукан

преди 4 месеца

Леви ли са, десни ли са, и те не знаят, но за пръв път БСП влиза в коалиция с демократична партия.

194

Един Българин

преди 4 месеца

Докога на тази проскубана, нафталинена мишка ще давате трибуна за изява? Нагледахме се на простотиите му като президент, сега му слушаме глупавите комантарии! Не ни занимавайте с празнодумци, време е да се върши работа, че от такива като този *** сме на това дередже!

193

От Плевнелиев

преди 4 месеца

И за кои елити говоря и на мен не ме стана ясно но все пак трябваше да се включа в цирка. Да не ме забрави простолюдието.

192

Анонимен

преди 4 месеца

Правителство няма да има и изхода е само един: Президентът Радев да прави партия.

191

Анонимен

преди 4 месеца

Щом елитите не могат - следва РЕВОЛЮЦИЯ.Едните не могат вече така,а другите не искат вече да ги управляват по същия начин!Ленин идва!

190

Плевнелиев

преди 4 месеца

Вървим към правителството на леви популисти с десни убеждения не, че съм шизофреник но просто трябваше да кажа нещо.

189

а к'во е правил

преди 4 месеца

Тоя ще го запомня, че се срещаше с мениджърите на EVN по хотели в Австрия!

188

Анонимен

преди 4 месеца

До Българин до Илиев __НАУЧЕТЕ Я ДА ГОВОРИ ПАТАГОНСКИ И ДА ОБЯСНЯВА РЕШЕНИЕТО И ПРИЛОЖЕНИЕТО НА КРИВОЛИНЕЙНИЯТ ИНТЕПРАЛ НА ЗАНЗИБАРСКИ.

187

Росене ,

преди 4 месеца

момчето , което си бърка в дуппето с някакъв странен предмет - ти ли бе тогава ?