23

Златена

преди 2 години

Всички партии в България трябва да схванат в тъпите си мозъци при трети четвърти пети избори в България пак ще има малко българи подали своя глас защото хората са отвратени от поведението на всички партии в България и пак няма да гласуват но кой каквото си надроби това сърба.

22

анализ

преди 2 години

БСП ще подкрепят проектокабинета на Чалгата, това мисля е ясно на всички. Уж Главния Чалгар не искаше да работи с тях, щото били партия на статуквото, ама сега без техните гласове не може да пръдне. ИСНИ също ще го подкрепят, ясно е. Вероятно ДПС също ще го подкрепят или ще гласуват въздържал се, което е същото. Нека да напомним че всеки който играе с ДПС рано или късно умира на политическата сцена. ДБ ще гласуват въздържал се и така ще има правителство, но ще го играят по-скоро като опозиция.

21

Гиб Мелсън

преди 2 години

ДБ май, май ще закрепят служебното правителство поне до края на годината, което мен ме устройва. Аз съм доволен от Рашко и не ме бърка да гласувам през два месеца. Така като гласувам по-често се чувствам по-значим а и да гласуваш с машина е голям кеф, като знаеш, че от партията на Винету не могат да ти драснат на бюлетината и гласа ти да изгори.

20

toto

преди 2 години

Издухахте ли супата, дебейци? Слави поне се усети, че от вас и канелка за буре не става. Дано да се усетят и тия дето подскачаха, сраха и пикаха по шосетата. Сега остана и чалгарите да се усетят, че и славуца не става за нищо. Освен да чегърта загорели тави в някоя чалготека.

19

Анонимен

преди 2 години

Браво, Слави! Чегъртане му е майката! Сякакви комунистически разклонения трябва да се чегъртат. Тия от ДБ са по-червени и от БСП. И затова толкова драпат и хвърлят къчове. Първо да си погледнат собствените редици пълни с ДС елементи и дечица на червени олигарси. АЙДЕ У ЛЕВО!!

18

Анонимен

преди 2 години

Комунистите от ДБ са сърдити на чалгарите, че разбират за далаверите от медиите. Уж комунистите от ДБ подкрепят чалгарите а пък не си получават пая от лапачката. Не е честно за комунистите от ДБ.

17

ПОЗНАТО

преди 2 години

ДБ и Мая искат Министерски Кресла .Но Слави е Пич - свърши тая с продажба на Хотели в Банско и Черно Море .Следващата Стъпка е да чакаме Главен Прокурор - тогава България ще се изкачи в очите на Народа , САЩ , Русия и ЕС .

16

Миро

преди 2 години

Абе вие умните ,красивите,бутиковите, градските, защо крадете мнението на ГЕРП казано с други думи а?Нали ще ги чегъртатентата? Пинокио онзи ден каза,че чегъртането била медии на измислица.При лъжците е така сами се оплитат в мръсните си кълчища.

15

наблюдател

преди 2 години

Сандов иска да се направи на важен.

14

Ех Сандо Сандо

преди 2 години

Дългогодишното участие на ДБ в ВЛАСТТА чрез използването на ББ и пробутването му на различни министри,заместници областни управители шефове на Държавни агенции ПРИКЛЮЧИ.ББ беше страхлив и се плашеше от МЕДИИТЕ на Прокопиев и ходеше да му ближе ..на различни Бизнес форуми.Слави се оказа по МЪДЪР и постави ДБ в ЪГЪЛА и затова сега ще направят ВСИЧКО за да НЯМА РЕДОВНО Правителство независимо кои предложат за министри.Слави ПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО БЕЗ ДБ и го внеси в Парламента и кой иска да гласува!

13

АнонимеН

преди 2 години

АБСУРДНО Е, ЧЕ ТОЛКОВА МНОГО БУДАЛИ СЕ ИЗЛЪГАХА ДА ПОДКРЕПЯТ КОСТОВ И СИЕ!

12

Чалгар

преди 2 години

До оня ден беше абсурдно, че ги обявяват предварително по кабеларката. Сега е абсурдно, че го обявяват при връчването на мандата.Дайте им едно министерство на тия опортюнисти и да се кротнат.

11

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

ПЪЛЗЯЩИЯТ ПРЕВРАТ УСИЛВА ТЕМПОТО, ЗАПОЧВА ДА БЯГА.НА ФИНАЛА Е БСП С ХАОС, МИЗЕРИЯ И КРЕМЪЛ.

10

Анонимен

преди 2 години

Като е абсурдно, защо ще плащате данъци на тези чалгари, все едно че живеете в нормална държава и не ви управляватпростаци? Тези простичалгари ли ще ни управляват нас, цивилизованите хора? Я да бегат у чалготеките!

9

Майора

преди 2 години

Те ИТН пще си мислят че България е Шоуто на Слави и правят всичко в последния момент!Но какво друго може да се очаква от хора несериозни и следващи указанията на чалга мутрата !

8

Анонимен

преди 2 години

ДъБъ ще духат супата. С тези коментари, ДъБъ на 80% няма да подкрепят правителство на ИТН, просто изчакват да чуят пълния състав на правителството и независимо от приоритетите, които се декларират от правителството,ДъБъ ще откаже да ги подкрепи.Докато БСП/БКП ше ги подкрепят на 100%, защото назначения 2-ри управленски ешелон от Р.Радев ( обл.управители, шефове на агенции и зам министри, шефове на болници и държавни дружества) е от кадровата банка на комунистите. ИТН нямат кадри свои кадри

7

Анонимен

преди 2 години

До 6 мисля че и дпс или няма да влязат на гласуването или и те ще са въздържал се, явна подкрепа от тях няма да има. На мая ще се разцепи групата половина ще гласуват за половина против

6

тайсън кючек

преди 2 години

Чалгарите ще съставят правителство с гласовете на ИТН, БСП, ДПС и ИСМВ. ДБ ще гласува въздържал се, ГЕРБ ще гласува против.

5

ДБ МАФИЯ

преди 2 години

ДБ са хора на Маджо!

4

Анонимен

преди 2 години

Зеления фашист да си носи парцала на устата и да мълчи!