43

прокопиевските

преди 2 години

главички газ пи......ят...кеф.Сега ще се опитат за очернят п.николоф ама все тая явко няма да има лапачка за тях.

42

Анонимен

преди 2 години

Явно изчегъртват и кръга Капитал. Незнам защо го наричат градска десница , а не олигархия.

41

Днд

преди 2 години

Участието в цирка на Слави не е задължително .

40

Младите да кажат;

преди 2 години

1.КОЙ, роден 1977 знае руски?2. КЪДЕ?3.Тошко Й. ще каже.

39

Анонимен

преди 2 години

ДБ защо не са доволни? Гумената им лодка ще е в комплект с джапанките,банските и шнорхелите на Премиера.

38

Рошко

преди 2 години

Май 39 ще се окаже прав. Да не излезе, че родителите му са роми,работили в Австрия и платили синът им да учи. Нещо връзката със Шумен, боята, начинът на говорене ме кара да мисля, че има нещо общо с ДПС. Да не се окаже, че е от преименувалите се? Нещо много намирисва. Май интернетът колкото полезен /със соц.мрежите/ за ИТН. може да се окаже вреден защото лъснаха снимките на продавача Пламенчо, а ПРОдавач и ПРЕДПРИемач, са две различни неща. Избудалкаха ни пак. Тикво идвай, че стези кратуни...

37

izh

преди 2 години

Маджов, Маджов, как не ти проумя пипката, че те гласяха за резервна гума на Фуражката. Щеше да се возиш безплатно и да те помпят редовно. Сега -кво? взеха ти мястото и утре като потъне държавата ще те извадят от мухъла и ще те хвърлят на тълпата, без виновни вече не може Явно мисленето не е от най силните ви черти

36

Proace

преди 2 години

И що да е безумно, защото няма време за пазарлък ли?......

35

Кой лъже

преди 2 години

Нали уж се бяха договорили по основните въпроси и са намерили съвпадение и ес ДБ и с Мая и Нинова. Сега почнаха да се извъртат. Някой лъже, но кой? Като видят снимките на Пламен Николов, че от предприемач, че излезе обикновен продавач нан плавни артикули, каквито ромите продават по плажовете.... Като гледам и боята на бъдещия Премиер и това, че са отишли родителите му от Горна оряховица в Шумен, а не в Русе, Варна или София, май ми се струва, че връзката с ДПС НЕ Е ПРЕУВЕЛИЧЕНА. Българотурчин?

34

човек

преди 2 години

Аз, като български избирател предчувствам как пак ще се упражнявам на машината за гласуване в най-скоро време. Може би още наесен. Станислав Трифонов обяви, че тази кандидатура се знаела от него още преди две седмици!!! А защо преди две седмици ние не я знаехме??? Аз живея в държава в която очаквам да има правителство изпълняващо законите изготвени в парламента. Аз не съм си платил за цирково представление, на което господин Трифонов вади министри от ръкава на сакото си като фокусник!

33

Анонимен

преди 2 години

На снимката е един зелен талибан, човекът заради който магистрала Струма беше спряна!

32

Голямо плюене

преди 2 години

Пада по ДБ, от страна на ГЕРБ, ДПС, ИТН и троловете на гореизброенитеИТН хем плюят, хем заплашват, че ако ДБ не ги подкрепи ще върнат мандатаА причината е елементарнаИТН не е партия на протеста и ДБ и Изправи се, са им нужни за да се брандиран като такава, и да не осъмнат с протести под прозорцитеВ София, където реално живеят над 2.5 милиона, най малко, първа политическа сила е ДБСамо едно неразбирам, как си го представят да принудят ДБ да ги подкрепи

31

Анонимен

преди 2 години

ДБ, а профилът му харесва ли ви - философ, продаващ шнорхели. Какъв потенциал!

30

анонимен

преди 2 години

Е,как Стефанова-протежето на Божков???Вие в ДБ май съвсем се оляхте или от жегите ви се размекнаха мозьците.Претендирате,че сте десница,какво правите тогава при популистите и левите и защо изобщо водите разговори със тях.Още в предишният парламент трябваше поне да се срещнете с герберите-от едно политическо семейство сте.Да надмогнете обидите и неразбирателствата и да намерите допирните точки.Но ето сега ще ви командорят безмо-зъчните чалгари,а вие безропотно ще им вървите по акъла дето го няма.

29

до хахаха

преди 2 години

В очите на слепите... номинацията е перфектна...

28

хахаха

преди 2 години

Мнооого ги е яд на прокопи грантаджийчетата от ДайБГ.Номинацията за премиер е отлична - най-добрата от години насам.

27

Ясно е

преди 2 години

Всичко е ясно. Ще има ляво популистки кабинет на итн, БСП, Мая и ДПС. Комбинацията от белия бус плюс едни клоуни, подкрепен от Радев, който не иска да има 2в1. Най-лошият кабинет в историята на България. По-зле и от Орешарски. Честито на протестърите. Завършилите в Лондон, Мюнхен и Амстердам, които искаха промяна и докараха това недоразумение. А ДБ бяха прелъстени и изоставени. В момента дори няма нужда от тях. Дано им светна, че в тази компания нямат място.

26

Анонимен

преди 2 години

Цирк,фарс,смехория !!! Крайно неадекватно политическо поведение на " протестърите " !Деряха гърла и скачаха като ожилени цяла година,а когато им дойде реда се случи най-голямата пародия в политиката на България от 1989г. насам.Пародия,която няма да доведе до нищо добро.Подигравка с общество и държава ! Промяна,промяна,промяна....Ей ви я промяната !!!От както Борисов не е на власт имаме повишаване на ток,парно,А1,гориво,спрян Хемус.Нито едно решение,акт,действие,закон за благото на обществото!

25

Асан

преди 2 години

Ристю и Гнома се озъртат като обрани евреи :))))

24

Анонимен

преди 2 години

Абсурдно е да имате претенции. Нека видим състава на проекто-кабинета. Вие предлагате до болка познати лица, които отдавна трябваше да са в политическото безвремие. Вкл циркаджията Христо Иванов.