63

Анонимен

преди 2 години

*** къв си ти бе? Аз не съм гласувал за теб, значи не съм ти дал думата като гласоподавател! Вие ли бихте на тези избори - НЕ! Единственото, с което прилъгахте народа са ПР кампаниите при Росенец. Другото, с което ще ви запомним е предателските изявления, че се готвите да отстъпите пред лъжите и фалшификациите на РСМ! Ето с това може да ви запомни народа, а то не е никак хубаво. Колкото по-бързо изчезнете, толкова по-добре за България!

62

Я, па Я

преди 2 години

В тоя парламент няма нито една партия която да не е свързана с така нареченото статукво, ама нито една. Всичко са п-чи месали и лакардия и дъвки. Крайна цел е докопване до власта с цел преразпределяне на траншовете от ЕС, че ще е за последен път. И колкото повече време минава толкова по нервни и брутални стават играчите. Да му мисли народа. Няма за кой да се гласува но за политиците това не е важно и 2000 човека да гласуват тези пак ще са в парламента. Як лобут трябва да има ...

61

Анонимен

преди 2 години

Хр.Иванов е кат селска мома къде вика ме не ще да я щипят , ама всъщност умира да я гушнат

60

Анонимен

преди 2 години

Сбе Боко ви го каза - дъбъ-тата искат министерски постове :))

59

Анонимен

преди 2 години

До Да, България Фенче, няма как твоите от ДБ да се хванат на работа. Те никога не са работели, само са лъгали и цицали от НПО-та, които са вредни за България. Като пример: радан-единствения българин гласувал срещу приемането ни в Шенген; признаване на несъществуващо македонско малцинство от милиончева и радан, искане за връщане на Живковата конституция, искане за закриване на спец прокуратура и съд в полза на олигарси-спонсори на ДБ и БСП, и болезненото желание за бойкикев за поста Гл. прокурор.

58

Nov

преди 2 години

Алоо Сандов, а вие колко депутата имате, че да определяте кои да е министър-председател. Щом не ви харесва избора и начина на комуникиране на ИТН, просто спирате контактите и на избори. Какво сте се запенили толкова, банкянската тиква ни стига с глупостите си, та и вас да слушаме.

57

Българин

преди 2 години

Господа от ДБ ! Помним министър 10%, помним "Кажи си Иване". Помник как на втората година ще , не ще Иван Костов промени правителството........Помним и Гад Зееви и гаража на "хубавото Наде", и Кремиковци, и " приватизацията"............. Вие докарахте царя и крадците му.Няма нормален човек , който да гласува за вас!По-големи продажници от вас няма , може би като изключим "патриотите.".

56

Анонимен

преди 2 години

Целият български народ разбра от ТВ кой е кандидат за министър председател от ИТН. Защо ДБ-ари считате, че сте по-велики от българския народ?? Толкова сте арогантни, че считате за задължително всички политици и партии да ви уведомяват и да съгласуват собствените си планове и политики с вас? Я, се погледнете, та вие сте един файтон некадърници с огромно самочувствие и болезнени амбиции, но вдигате шум и крякате все едно България е ваша бащиния. Е, не е така.

55

Dedo Ivan

преди 2 години

Тези от ИТН в момента го играят герои от Елин Пелиновото емблематично творчество. Първо са маймунджелъците на Тошко Африкански, а после идва Андрешко и целата държава, заедно с коня - у блатото. Пълно разачерование, пълни лигльовци и поредните деца на лейтенат Шмит!!! Нещо като римейк на Бареков! На следващите избори ще изпълнят желанието на най-малкото козле, след като майка му е монтирала шпионка на вратата.

54

Анонимен

преди 2 години

Защо имам имам усещането че И Така Нататък (ИТН) ще е тоталитарна партия. Нищо хубаво не ни чака.

53

Анонимен

преди 2 години

И какво щеше да се промени, ако знаехте преди? Щяхте да се самопредлагате за министри, да налагане волята си, да редите кабинета на ИТН, по ДБ -еевски. ДБ имат самочувствие на победители, а са четвърти на избори.

52

Анонимен

преди 2 години

Незнам мъ почва да ми писва от всичките.Плуралистично така -от всички.Детската градина и лудницата.

51

Анонимен

преди 2 години

ДБ крепят ББ

50

Да, България

преди 2 години

Аз като върл фен на Да, България ги призовавам да не гледат дребното,да не се правят на обидени , а да се заемат с главното.....мутри вън,съдебна реформа, върховенство на закона и повишаваме доходите на хората.

49

Анонимен

преди 2 години

ДБ са агенти на борисов, с цел да дръпнат от гласовете на ИТН. Мая също. Ако има нови избори ДБ и Мая може и да не влязат в парламента

48

Анонимен

преди 2 години

ДБ няма ли най сетне да си признаят кой ги финансира/Божков?/, та си позволиха предизборно да залеят София с пропагандни плакати и мантериали за пиар на ДБ? Кой стои зад вас? Но иначе се представят за света вода.

47

Анонимен

преди 2 години

Дълбоката държава и моделът "КОЙ" с милиардите откраднати в джобове на олигарси се борят със новото - медиите и троловете саботират партиите на промяната

46

Анонимен

преди 2 години

Сандов се изказва много по-адекватно от Христо Иванов. Плюс това няма тежкото бреме на бивш министър на Мутрата. ДБ трябва в бъдеще да се изчисти от старите муцуни, които ще я дърпат надолу!

45

инж Владова

преди 2 години

Капризите ви са глупави, неадекватни за възможностите, които получавате. Няма обяснение защо го правите. Слави не е Бойко да ви търпи тъпите капризи .

44

инж Владова

преди 2 години

ДПС СА ПО ДОБРИ ОТ ВАС ЗА ПАРТНЬОРИ- ПОДКРЕПЯТ БЕЗ УСЛОВИЯ.ДБ - ВИЕ НЯМАТЕ МЯРКА НА УСТАТА И ИСКОВЕТЕ СИ ВАЖНО Е ДА ПРОВАЛЯТЕ ВСИЧКО. ВИЕ БЯХТЕ В ГЕРБ ЗАЩО ДА ВИ ВЯРВАТ. ДАВАТ ВИ КОРЕКЦИИТЕ НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА- ПАК СТЕ, КАТО ГЛЕЗЕНО ДЕТЕ. СТИГА ДЕ!