108

Анонимен

преди 5 месеца

Разбра се кой пази от фалит телевизия "Седем-осми". Това е Сашо Дончев от Овергаз. Затова не им трябват реклами, абонати, партийни субсидии. Нищо не им трябва, само един газов олигарх да ги пази и издържа вече 25 години.

107

НАРОДЪТ до ДПС

преди 5 месеца

МОЛЯ, ОСТАВЕТЕ АСЕН ВАСИЛЕВ ЗА ФИНАНСОВ МИНИСТЪР. ОСТАВЕТЕ ТОЗИ ЧОВЕК ДА РАБОТИ! НИЩО, ЧЕ МАЛКО ЩЕ ПОСТРАДАТЕ, НО САМО ОТКЪМ ФИНАНСИ. ИМА ПО- ВИСОКИ ЦЕЛИ В ЖИВОТА ОТ ПАРИТЕ!

106

Българин!

преди 5 месеца

Най-важното е да запазите ромската министърка! Пък ако сложите и министър на гейовете ЩЕ СТЕ НАПРАВО НОМЕР 1!!!

105

Анонимен

преди 5 месеца

Станев, не усещаш ли, че двете партии на протеста и БСП ще гласуват за кабинета ви от аматьори и сетне при първото гласуване на проектозакон, който не им харесва, с най-голямо удоволствие ще ви заколят. Ако агите от ДПС и ГЕРБ гласуват за вас (за ГЕРБ откровено се съмнявам) ще лъсне кои ви направиха пишман-партия, заместник на ГЕРБ и близка, направо гъста, с ДПС.

104

Анонимен

преди 5 месеца

Шнорхела знае ли ги вече кои са или чака сценария, че да репетира да ги чете пред огледалото?

103

Анонимен

преди 5 месеца

Значи на Ники Василев секретарката ще си остане министър на финансите? Чудно. Айде на гюбека!

102

anonymous

преди 5 месеца

Абе,да не би да съм пропуснала нещо.Имало ли при Славуца конкурс за сценаристи с най-грозните прически?Та Тошко и Филипчо са поделили 1-то място.

101

анонимен

преди 5 месеца

Мен най-много ме интересува кой ще е министъра на кривата ракета(пардон,на космоса).Айде да позная-Соломончо?

100

Анонимен

преди 5 месеца

И тия ядоха яйца по кратуните си вчера, а нашата полиция ги пазеше.Сценаристчетата гледаха уплашено. Лесно беше да се присмиват на хората от студиото си .

99

Анонимен

преди 5 месеца

Юруш на кабинетитее. Насам народее. Днеска има,утре нЕма.

98

Анонимен

преди 5 месеца

Малкият Мук ще бъде сив кардинал. Сламеният Пламен ще бъде сламен човек като Любен Беров. Сламен Николов - премиер. Овергаз на Сашо Дончев ще финансира телевизия седем-осми. Всичко се нарежда.

97

Анонимен

преди 5 месеца

Сценарият е да не мине кабинетът на ИТН и служебният кабинет ще стане редовен, предложен от ДБ след седмица или две. Приятни срещи на герберите с Бойко, ама с Рашков.

96

Анонимен

преди 5 месеца

Пееш им едно "Я, кажи ми, облаче ле бяло" на майонезите и доместосите от Германия, Испания, САЩ и Англия, те гласуват веднага за въздухари и облакари чалгари.

95

Анонимен

преди 5 месеца

Да не пробутат пак Малкия Мук щото много разбирал от далавери

94

123

преди 5 месеца

Ален Делон, нали разбираш кой ви избра, тези дето мият чинии и зад. ни. ци в Англия и Германия.

93

пияница мистик

преди 5 месеца

"Станев допълни, че в бъдещ проектокабинет няма да взимат министри от служебното правителство, както и от другите парламентарно представени сили." === Ахахахаха, голям кеф. Мечтата на фашиста-реваншист Рошков дамаджаната да се заяжда с Борисов и да му вкарва измислени обвинения УМРЯ дрогаре :))) Нито даде доказателство за празнодумието си, нито нищо. Само плямпаше измислици 2 месеца и накрая нищо не направи. Типично по комунистически, ченгесарски. Рошков си отива дрогаре, пуснете 1 сълза :)))

92

Ще има пак ще има за

преди 5 месеца

НАШИ от сърце, а честния да взима, еднопосочния билет.

91

Ставри

преди 5 месеца

Защо лъжеш бе, момче? Така ли ще управлявате, с лъжа? Мислиш ли, че някой ти вярва? Как няма да имате хора от предното правителство, вие нямате кадри, никой нормален човек не ви се връзва и не ви иска, ксмо ли да ви стане министър. Смешни! Стана ли ви ясно, че управлението не е като оная работа. Чакаме да се сгромолясат с трясък.

90

Анонимен

преди 5 месеца

Абе целия ни парламент и цялата политика в България е едно реалити шоу "Стани богат" могат да го кръстят.

89

Племе само за Военен

преди 5 месеца

режим е лъгано със Светло бъдеще.На кукумбергов ден!