128

Майна

преди 5 месеца

НАЙ- ДЪРЖИМ НА ФИНАНСОВАТА МИНИСТЪРКА НАЙ- МЛАДИЧКА Е. КЪВ ЛИ КАСТИНГ Е МИНАЛА!!?

127

Анонимен

преди 5 месеца

На нас не са ни нужни интелигентни, високо ерудирани и независими личности. "Селекцията" на вождове става на критериите "дълбока зависимост", "ярка посредственост" и "безупречно раболепие".Шоу програма с "кастинг" и факирски трикове ! Искате сокол ? Вадим от ръкава сврака с име "Сокол" ! Ако не ви харесва пернато, вадим от ръкава заек с име "Сокол".

126

Прожектор

преди 5 месеца

На нас не са ни нужни интелигентни, r. "Селекцията" на вождове става на на критерии "дълбока зависимост", "ярка посредственост" и "безупречно раболепие".Шоу програма с "кастинг" и факирски трикове ! Искате сокол ? Вадим от ръкава сврака с име "Сокол" ! Ако не ви харесва пернато, вадим от ръкава заек с име "Сокол".

125

Анонимен

преди 5 месеца

На нас не са ни нужни интелигентни, високо ерудирани и независими личности. "Селекцията" на вождове става на база на критерии "дълбока зависимост", "ярка посредственост" и "безупречно раболепие".Шоу програма с "кастинг" и факирски трикове ! Искате сокол ? Вадим от ръкава сврака с име "Сокол" ! Ако не ви харесва пернато, вадим от ръкава заек с име "Сокол".https://faktor.bg/bg/articles/novini-balgariya-letyashtiyat-tsirk-na-ima-takav-narod

124

Хмм

преди 5 месеца

Дпс уж не искат радев, но това безхарактерно същество начело на държавата ни - сламен николов, е най- лесният и бърз начин народът да избере повторно радев! Николов е пълен антипод на радев.Нерешителен и мек конформист срещу решителен и смел пилот. Кой ще спечели???

123

Един

преди 5 месеца

...професионалист имаше в радевото служебно - и той се казва Асен Василев. ДС на ДПС веднага побързаха да го отстрелят. Но за тази грешка ще платим само НИЕ.

122

Бррр до 125

преди 5 месеца

Не си схванал принципа в изказването. Никой не плаче за Виденов. Но скоро и работещите ще ровят в кофите. Не искам конкуренция!:)

121

До 122

преди 5 месеца

До Клошар ПенсионерЩо,при другаря Жан Виденов и другите другари с ТРИ долара пенсия къде ровеха пенсионерите?

120

срам

преди 5 месеца

УУУУУУУУ.Пет пари не дадохте за волята на ходата,които гласуваха за вас.Дано не мине и на другите избири да пиете студена вода,продажници!

119

Да изселим

преди 5 месеца

Сидерови от България!

118

Н1

преди 5 месеца

Добре бе, големи обяснения, големи приказки. Подписвайте "Коалиция за Ускорено Развитие" и управлявайте.

117

Клошар Пенсионер

преди 5 месеца

Не е страшно унижение да ровиш по кофите, СТРАШНО Е ДА КРАДЕШ ОТ БЕДНИТЕ, КОИТО СА РАБОТИЛИ 40 ГОД. ЗА 300 ЛВ. ПЕНСИЯ.

116

хахахахаха

преди 5 месеца

тази игра много им харесва на чалгаджиите, но нас ми омръзна. как е регистрирана тази партия? има ли органи? как се взимат решения?

115

Тоя

преди 5 месеца

Фильо прилича на ковач.

114

НАРОДЪТ

преди 5 месеца

ГОСПОДА ОТ ИТН, МОЛЯ, ОСТАВЕТЕ АСЕН ВАСИЛЕВ ДА РАБОТИ!! САМО ОТ ВАША И НАША ПОЛЗА ЩЕ Е! ТОЗИ ЧОВЕК МОЖЕ. ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАШИТЕ АМАТЬОРИ И ТЕОРЕТИЦИ, КОЛКОТО И ДА СА ДОБРОНАМЕРЕНИ. ТОЙ МОЖЕ ДА ИЗВЕДЕ БГ ОТ БЛАТОТО. ДОРИ НЕВЯРВАЩИТЕ ЩЕ ГО РАЗБЕРАТ МНОГО БЪРЗО.

113

Ако не оставят

преди 5 месеца

Раши да надува шушонките наши, ши ривъъъъъ....Щот съм кифлъъъъъ...

112

Гей

преди 5 месеца

Искаме и наш министър!

111

Анонимен

преди 5 месеца

Дълбоката държава и моделът "КОЙ" с милиардите откраднати в джобове на олигарси се борят със новото - медиите и троловете саботират партиите на промяната

110

Анонимен

преди 5 месеца

Програмата "Чалгари в Космоса" да се ускори. "Избрахме да пратим чалгари в Космоса. Не защото е лесно, а защото е трудно." Кенеди обеща и да ги върне обратно. Не държим да се върнат обратно.

109

Анонимен

преди 5 месеца

Сламен Николов ще философства, а тези зад него ще цапцарапцат и няма да философстват. Сламен Николов е никой.