119

Майна

преди 9 месеца

НАЙ- ДЪРЖИМ НА ФИНАНСОВАТА МИНИСТЪРКА НАЙ- МЛАДИЧКА Е. КЪВ ЛИ КАСТИНГ Е МИНАЛА!!?

118

Анонимен

преди 9 месеца

На нас не са ни нужни интелигентни, високо ерудирани и независими личности. "Селекцията" на вождове става на критериите "дълбока зависимост", "ярка посредственост" и "безупречно раболепие".Шоу програма с "кастинг" и факирски трикове ! Искате сокол ? Вадим от ръкава сврака с име "Сокол" ! Ако не ви харесва пернато, вадим от ръкава заек с име "Сокол".

117

Прожектор

преди 9 месеца

На нас не са ни нужни интелигентни, r. "Селекцията" на вождове става на на критерии "дълбока зависимост", "ярка посредственост" и "безупречно раболепие".Шоу програма с "кастинг" и факирски трикове ! Искате сокол ? Вадим от ръкава сврака с име "Сокол" ! Ако не ви харесва пернато, вадим от ръкава заек с име "Сокол".

116

Анонимен

преди 9 месеца

На нас не са ни нужни интелигентни, високо ерудирани и независими личности. "Селекцията" на вождове става на база на критерии "дълбока зависимост", "ярка посредственост" и "безупречно раболепие".Шоу програма с "кастинг" и факирски трикове ! Искате сокол ? Вадим от ръкава сврака с име "Сокол" ! Ако не ви харесва пернато, вадим от ръкава заек с име "Сокол".https://faktor.bg/bg/articles/novini-balgariya-letyashtiyat-tsirk-na-ima-takav-narod

115

Хмм

преди 9 месеца

Дпс уж не искат радев, но това безхарактерно същество начело на държавата ни - сламен николов, е най- лесният и бърз начин народът да избере повторно радев! Николов е пълен антипод на радев.Нерешителен и мек конформист срещу решителен и смел пилот. Кой ще спечели???

114

Един

преди 9 месеца

...професионалист имаше в радевото служебно - и той се казва Асен Василев. ДС на ДПС веднага побързаха да го отстрелят. Но за тази грешка ще платим само НИЕ.

113

Бррр до 125

преди 9 месеца

Не си схванал принципа в изказването. Никой не плаче за Виденов. Но скоро и работещите ще ровят в кофите. Не искам конкуренция!:)

112

До 122

преди 9 месеца

До Клошар ПенсионерЩо,при другаря Жан Виденов и другите другари с ТРИ долара пенсия къде ровеха пенсионерите?

111

срам

преди 9 месеца

УУУУУУУУ.Пет пари не дадохте за волята на ходата,които гласуваха за вас.Дано не мине и на другите избири да пиете студена вода,продажници!

110

Да изселим

преди 9 месеца

Сидерови от България!

109

Н1

преди 9 месеца

Добре бе, големи обяснения, големи приказки. Подписвайте "Коалиция за Ускорено Развитие" и управлявайте.

108

Клошар Пенсионер

преди 9 месеца

Не е страшно унижение да ровиш по кофите, СТРАШНО Е ДА КРАДЕШ ОТ БЕДНИТЕ, КОИТО СА РАБОТИЛИ 40 ГОД. ЗА 300 ЛВ. ПЕНСИЯ.

107

хахахахаха

преди 9 месеца

тази игра много им харесва на чалгаджиите, но нас ми омръзна. как е регистрирана тази партия? има ли органи? как се взимат решения?

106

Тоя

преди 9 месеца

Фильо прилича на ковач.

105

НАРОДЪТ

преди 9 месеца

ГОСПОДА ОТ ИТН, МОЛЯ, ОСТАВЕТЕ АСЕН ВАСИЛЕВ ДА РАБОТИ!! САМО ОТ ВАША И НАША ПОЛЗА ЩЕ Е! ТОЗИ ЧОВЕК МОЖЕ. ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАШИТЕ АМАТЬОРИ И ТЕОРЕТИЦИ, КОЛКОТО И ДА СА ДОБРОНАМЕРЕНИ. ТОЙ МОЖЕ ДА ИЗВЕДЕ БГ ОТ БЛАТОТО. ДОРИ НЕВЯРВАЩИТЕ ЩЕ ГО РАЗБЕРАТ МНОГО БЪРЗО.

104

Ако не оставят

преди 9 месеца

Раши да надува шушонките наши, ши ривъъъъъ....Щот съм кифлъъъъъ...

103

Гей

преди 9 месеца

Искаме и наш министър!

102

Анонимен

преди 9 месеца

Дълбоката държава и моделът "КОЙ" с милиардите откраднати в джобове на олигарси се борят със новото - медиите и троловете саботират партиите на промяната

101

НАРОДЪТ до ДПС

преди 9 месеца

МОЛЯ, ОСТАВЕТЕ АСЕН ВАСИЛЕВ ЗА ФИНАНСОВ МИНИСТЪР. ОСТАВЕТЕ ТОЗИ ЧОВЕК ДА РАБОТИ! НИЩО, ЧЕ МАЛКО ЩЕ ПОСТРАДАТЕ, НО САМО ОТКЪМ ФИНАНСИ. ИМА ПО- ВИСОКИ ЦЕЛИ В ЖИВОТА ОТ ПАРИТЕ!

100

Българин!

преди 9 месеца

Най-важното е да запазите ромската министърка! Пък ако сложите и министър на гейовете ЩЕ СТЕ НАПРАВО НОМЕР 1!!!