173

999

преди 2 години

Той каза: " Сами знаете колко много неизпълнени клаузи има в ПРЕСПАНСКИЯ договор"!!!!!!! А ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА!!! ***!

172

Анонимен

преди 2 години

Новия кандидат министъур-председател щял да ревезира Преспанския договор. Да не иска да сменя пак името на РСМ 9република северна македония) в РЗБ (република западна България) както предложи албанскияя премиер.Този иска да ни скара и с гърците.

171

Обективно

преди 2 години

В пик ИМА СНИМКИ. НЕ Е НУЖНО ДА МОЖЕШ ДА ЧЕТЕШ.

170

Абе

преди 2 години

До Анонимен 199Толкова и са образовани! Като стана въпрос за Северна Македония, то той говореше нещо за "Преспанския договор"? Дори не е прочел, че този договор е между Гърция и Македония/тогава/ , с който и промениха името!

169

Бонго Бонго

преди 2 години

Качур, вие срам набрахте набрахте и ви остана резерва.Имате бил срам.

168

До 211

преди 2 години

Ако гледаш ПИК, значи си поредния промит гербераст. ПИК са глашатаи на Боко и плюят по негова поръчка.

167

До 211

преди 2 години

Щом четеш ПИК си ясен. Ясно е какво е и нивото ти

166

Анонимен

преди 2 години

ГОРЕЩОТО ВРЕМЕ СЕ Е ОТРАЗИЛО НА МАЛКИЯ МОЗЪК НА ТОШКО

165

Анонимен

преди 2 години

"Какъв предприемач си ти лъжльо?" Снимката в пик кърти

164

До Надя

преди 2 години

Ще ти даде ли някой шнорхел?

163

Анонимен

преди 2 години

Това за езиковите познания на господин Борисов го вкараха в употреба драгалевските високоговорители с тяхното неуместно упорство.

162

О хо хо

преди 2 години

Магнитски яко се приближава до ДПС олигарсите от ДС! Те се гърчат и ще целуват ръка и крак на Слави само да има правителство, различно от служебното. ИСТИНАТА Е, ЧЕ АСЕН ЯКО ЗАСЕГНА ОЛИГАРХИЯТА НА ДПС!!!! НЕ СИ ПОДРИТВАЙТЕ КЪСМЕТА, ХОРА, МОЛЕТЕ СЕ АСЕН ВАСИЛЕВ ДА Е ФИНАНСОВ, НЕ ПРЕМИЕР.

161

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДА ТИ ИМАМ ОПТИМИЗМА...МАКЕДОНИЯ ТА МАКЕДОНИЯ А НЕ ВИЖДАШ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ПРЕВЪРНАТА В РОМСКИ РЕЗЕРВАТ...БЕЖАНЦИТЕ ГИ СПИРА ТУРЦИЯ И ТЯ РЕШАВА КОЛКО ДА ПУСНЕ КЪМ БЪЛГАРИЯ...КАКВА ВЪНШНА ПОЛИТИКА КАКВИ УСПЕХИ.

160

Анонимен

преди 2 години

Коя европейска колония е богата днес? Индия, Африка, Латинска Америка? Те са бедни и гладни след столетия европейско управление. Източна Европа е новата колония на Запада. За нея е отредено да е бедна и източник на евтина работна ръка.

159

Анонимен

преди 2 години

При бай Тоше правешки, пpocтия печатар, България беше икономическа сила, сред 30те най-развити икономики в света. След това всичко беше унищожено целенасочено за да влезе България е ЕС и НАТО. При ЕС България е кредитен клиент на МВФ. Без мизерните пари от Брюксел с България е свършено.

158

Обективно

преди 2 години

На челото му пише: БЕЗХАРАКТЕРЕН.

157

мдааааа

преди 2 години

а защо не вземем някоя мис от кастинг или конкурс? те дори ще се борят за един по-добър свят!

156

ЕС

преди 2 години

Никой е в ЕС не иска България. На тях - САЩ и ЕС, им е нужна територията на България и Румъния, като България е по важна. ЕС и САЩ просто си взеха територията, а към нея трябваше да вземат и нещото българска държава и народ. Влизането на България в ЕС беше катастрофа за България, ЕС доуби българската икономика за да ликвидира всякаква конкуренция, и я заместиха с клиентелистки режим под формата на "помощи" (евро-пари) за местната политическа върхушка която ги краде, стига да изпълняват нарежданията и да не забрявят да дадат процента на добрите чичковци от Брюксел.

155

Комунист

преди 2 години

Децата ви ще спят спокойно, но гладни.

154

Анонимен

преди 2 години

абе що единият е с маска а другият не? Господа?