193

ДИТЕР БОЛЕН

преди 2 години

ОЧАКВАМ ОЩЕ В НОЕМВРИ МЕСЕЦ---ГЛАДНИ БУНТОВЕ НА ОЗВЕРЯЛАТА ОТ ГЛАД ТЪЛПА--- И ДА СВАЛЯТ ЧАЛГАДЖИИТЕ И ТЕХНИЯ УЛТРА-ДЕСЕН ГЕНОЦИДЕН КАБИНЕТ .

192

Анонимен

преди 2 години

Само безроден некадърен кмплексар се интересува от мнението на ес.Българите се интересуваме от развитието на България.

191

Циркаджии

преди 2 години

И за Дедо така говориха, ама на, брахме едно нищо. Имахме и такъв дето ги таковаше...по приятелски разбира се с 200 и всички му бяха ужким приятели, ама бая срам брахме. Сега ще берем мухите по въздуха, защото никой бяма да ни взима на сериозно. Биографията му е впечатляваща, особенно три месечния курс в Австрия))))Големия бизнес, който управлява, също)))))Паднах, че превежда стихотворения на английски. Просто Феноменално!))). Е хаде хаерлия да е Шоуто)))

190

овцевъд

преди 2 години

тошку ентелегенто е типичния *** . тоя трябва да е овчар в най забутаното турско село ( без да обиждам овчарите ) .

189

Анонимен

преди 2 години

До Знаете ли на кои/230На,евроатлантика в АОНСУ Дайнов.

188

Анонимен

преди 2 години

Срам в ЕС? Борисов е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УВАЖАВАН в ЕНП. Тошко, от слушане на Чалга си влязъл в друго "измерение".

187

Хехе

преди 2 години

Само за 800 дни работливият и интелигентен български народ ще почувства ефекта от...големия шнорхел! ВЕРВАЙТЕ ми!!!

186

Диоген

преди 2 години

Да,да..Няма да берем срам,а ягоди,боровинки и ряпа из Европата.

185

Анонимен

преди 2 години

Бай Шиле и Тошко 2 - писна ми от овце, писна ми от овце.

184

дропшипинг инхаус

преди 2 години

Али Баба Премиера е млад меринджей и нашо момче от онлайн Битака, рекох! Купуваш за 1 долар, продаваш за 10, разбирашли!

183

Анонимен

преди 2 години

Със сигурност е километри по добре от тъпоъгълника от Банкя !?!?Всички некадърни *** без качествено образование трябва да бъдат премахнати от управлението .

182

Анонимен

преди 2 години

Хаха! Няма да берем срам, а само помощи и тухлички! Герджиков е оптимист, дава му 1 год! Сериозно? Аз мислех, че премиерът и кабинетът трябва да са за 4 год, щот всички им вярват и има работа за вършене! А те пак задкулисие замнякви дребнавости са наредили и си правят некви планове без народа!

181

Аз

преди 2 години

Предлагам следващите избори да са като реалити формат.Първи етап: Пей с мен Втори етап: Стани актьор и Трети етап: Биг Брадър . Така ще излезе по евтино,даже ще се изкарват пари от реклами.П.П. Този има физиономия на *** и подмазвач.Нищо добро не ни чака

180

Анонимен

преди 2 години

Предлагам Здравко от Биг брадър 1 за премиер. Спечели ТВ шоу, сигурен съм, че знае езици, имаше топки да се обърне срещу брат си, интелигентен е и е със собствена позиция по много въпроси. Отговаря на всички критерии на ИТН. Завършил е университета на живота и е успешен в бизнеса си.

179

Майна

преди 2 години

СЛУГИНАЖ НА САРАИТЕ. ДИРЕКТНО. ДПС ЩЕ ГЛАСУВАТ 29 ЧОВЕКА ЗА С ДВЕ РЪЦЕ!!! СТОЙТЕ И ГЛЕДАЙТЕ! НЕ. СПЕТЕ И ГЛЕДАЙТЕ С ЕДНО ОКО.

178

Цццц

преди 2 години

Итн да бяха избрали Годжито, повече характер има!!

177

Дпс

преди 2 години

И магаре да вържете - пак ще ГО ИЗБЕРЕМ!!! СТРААААААААААХ!!! МАГНИТСКИ.

176

Българин

преди 2 години

Никой себеуважаващ се човек няма да вземе участие в реалити формат. Така че мен лично вече ме е срам от избора на министър-председател.

175

Анонимен

преди 2 години

Този е продавач на сергия, а не предприемач.

174

Анонимен

преди 2 години

Да обобщим за ПИК и някои други медии. Ако ПИК публикува нещо, било то и истина, е кафяво и е поръчково. Ако един друг всекиДневник публикува нещо, то е самата истина и не е поръчково. Айде, бе!Не чета нито един от двата сайта. Просто не вярвам, че има добър олигарх. Водя се от поговорката: Не слушай какво ти говорят, гледай какво правят.