213

Хюго Бос

преди 2 години

Хареса ми как говори, по европейски, образован, няма простотии като на Бай Куй. Няма да берем срам. Образован, говори езици. Дано да стане. Малко съжалявам, че няма да бъде служебният кабинет и Янев. Много ми допаднаха. Раьгеле да не ни в срам. Малко ме притеснява позицията им за Вардарска Баново а- очаквам по- твърда позиция, а не диалози. Ама все пак е длъжен да говори по европейско конструктивно. Да видим действията им.

212

Анонимен

преди 2 години

За научната степен на СТАНИШЕВ ''ВЛИЯНИЕТО НА ВОЙНИШКАТА УНИФОРМА ВЪРХУ ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ '',и той беше английски възпитаник,Москва, ЛОНДОН и на 40 годишна възраст първи работен ден/ПРЕМИЕР! Нагледахме се на чудеса! И този ще го изтърпим да се упражнява ВЪРХУ нашата държава! ДАНО НЕ ФАЛИРА БАНКИТЕ !

211

Хан Тервел

преди 2 години

Унизително е да гледаш как твоят бъдещ премиер се явява на кастинг пред някакъв шоумен в някаква дупка подобна на студио !Все ти се се струва че трябва да е обратното!

210

toto

преди 2 години

Пацо Шнорхела Премиер... Така и така държавата потъва, поне ще си продаде стоката!

209

Хм

преди 2 години

Въпросът е да няма срам в България.Щото все пак не живеем заради ЕС,а за себе си.

208

Анонимен

преди 2 години

Дебилните чалгари ще доунищожат РОДИНАТА ни! Тъпоумните решили,че един продавач на шнорхили може да всява някакъв респект в Европа?! Този хвалипръцко не е никакъв предприемач,той е един обикновен слуга на чужд господар.Падението,което ни се готви е безгранично пропадане на България и ние не трябва да го допуснем! Кабинетът на чалгарите не трябва да бъде гласуван! Доказаха нагледно,че не стават за отговорна работа.Да се връщат при скапаните си хуморески! Дотегнаха на всички тези неадекватници!!!

207

Анонимен

преди 2 години

Пламен Николов е като жена.

206

Анонимен

преди 2 години

От сега да си знаете че всеки в Бг може да стане премиер като Боко, да открадне 5-10 милиарда ойро и да си тръгне поживи поздраво без някой да му търси сметка.Ако си мислите че тоя себилен очилатко-премиер ще разгражда схемите на Боко и Пеевски акъл ви лъже

205

ХХЛ

преди 2 години

На снимката - един озлобен и един мошенически поглед.

204

Vako

преди 2 години

Българина понеже е много лъган и изтрадал не вярва и не харесва никой.Дори Иван Вазов да възкръсне и стане премиер сега ще бъде масово отхвърлен.

203

Анонимен

преди 2 години

Егати аргумента, няма да берем срам..Тези ще върнат Тиквата на власт по-бързо отколкото може да си помислите.ИТН се оказаха 100% некадърници.Това е ПОДМЯНА а не промяна.

202

Началото бе Семейств

преди 2 години

Защо като е изключително образован до сега не е казал нищо за личната си библиотека, Винету и ролята му по посоката на нашата Демокрация. Силно впечатление прави че силно образования гледа в друга посока сякаш не Тошко го избра а някакъв уред за гмуркате из гьоловете на Родината е избрал Тошката. Леле. Дали си живеят на семейни начала.

201

д249

преди 2 години

Дано ама надали. Кошмари за бившите.

200

Малкото мутре

преди 2 години

Тошко пак се облекчава с лъжи и омраза.Толкова са смачкани от авторитета на Борисов в Европа,че се задушават до пръскване и изпушват.Смешници

199

МигрантМекереМуле

преди 2 години

Ниц! Теди има синьо петно не само на ривера на костумчето. но и на маската и то ама голямо ти казвам. Интерсно костумче като от ДетМаг за шестокласници-повтарячите ли ко ли. тамън му лепи и на размер и гънките по него се явяват като естествено екологично продължение на биологичните му бръчки на загрижеността му даващи формат на личността, който и на КапаляЗарзаватия нимои с алтъни дъдъ съ купи

198

Анонимен

преди 2 години

Припомняме си песента от зората на демокрацията за едни мишлета!Плана на ГЕНЕРАЛИТЕ/ тайно сборище в ТРЯВНА/ върви с пълна сила !

197

Анонимен

преди 2 години

Сега ще ви кажа какво ще стане, без да съм алена или друга мисирка. След седмица кабинетът на ИТН не минава, после опг ГЕРБ я се яви за мандат, я не. После Радев дава мандат на ДБ или имв и те предлагат служебният кабинет за редовен. Тъй като това вече стигна до ушите на Гешев, още този уикенд ще бъде арестувани Борисов и Пеевски иначе след две седмици Гешев ще е с тях в килията, ама не като служебно лице

196

bar

преди 2 години

Ние вече берем срам в ЕС със вас.От Радев и Слави по-голям срам не сме имали.

195

Гледната Посока

преди 2 години

Явно не е човекът на когото през едното минава а през другото неостава. Серьозен. Прическа. Собствен поглед чиято посока силно се отличава от посоката в която Тошко се е загледал

194

Един Българин до 222

преди 2 години

От кога ползвате никнейм "Българин"? Срамно е да се плагиатства по просташки начин!