233

Радка

преди 2 години

Кво каза Тоше ????? Ти твоя славей пита ли го кога пееше Радка пиратка срам брал ли е ??????? Или не ??? Той е безсрамен

232

Стоян

преди 2 години

Абе не знам какъв мениджър е Николов но го видях снимка как на сергия продава книги.

231

Анонимен

преди 2 години

Че какво му е на Пламчо Шнорхела? Започна с надувка още с първото си изречение, и живеем тръпнещо очакване всеки да получи по един спасителен пояс и розови подводни очила.

230

анонимна

преди 2 години

До Анонимен 282 Путин немски знае защото е бил агент на КГБ в Германия.Що се отнася до английския му,то той е на нивото на ББ или Славуца.Иначе Путин е multitasking личност-и на пиано "свири" и книги "пише".Сега ще му дадат най-високата руска литературна награда както навремето Брежнев получи ленинската премия за литература.

229

Прожектор

преди 2 години

На нас не са ни нужни интелигентни, r. "Селекцията" на вождове става на на критерии "дълбока зависимост", "ярка посредственост" и "безупречно раболепие".Шоу програма с "кастинг" и факирски трикове ! Искате сокол ? Вадим от ръкава сврака с име "Сокол" ! Ако не ви харесва пернато, вадим от ръкава заек с име "Сокол".

228

Анонимен

преди 2 години

Пламен Николов има граждански договор към този момент с фирмата за плажни аратикули. Това е грубо газене на Конституцията. Не може да има договори с фирми докато е дупутат. Това е чиста проба ЛОБИЗЪМ 24 карата.

227

ИТНераст акшън

преди 2 години

като се знае колко е грамотна онази кържелиска органка, нарачеот БацеПКПетка, колко ли ще чакаме да чуеме за този високообразуван мальчикчикчирик като му падне шнорхелето за дишане какво съкращение ще му лепне нашият любим дадушка от Бънкя. На снимката П кледа в севсем друга посока. Това не е посоката на ИТНерасите

226

Анонимен

преди 2 години

хаха Тошкооо, маската си сложил на терсене :D Глъгнал си езика си от шубе.

225

Анонимен

преди 2 години

Много се заблуждават от ИТН, че нямало да берат срам. Пламен Николов е господин за един ден. Има политически опит кръгла нула. С тази кандидатура в кризата България е подложена на огромен риск за националната сигурност. Ако изобщо бъде избран за премиер надявам се ще познава протокола и ще говори в Брюксел на немски, но дано да не каже I hope this situation is critical :D като Румборак.

224

Анонимен

преди 2 години

Пацо шмиргела сега тепърва ще учи каквото и да било. Чакай ти от празна кратуна адекватни решения. Дано поне екипът му да става за нещо.

223

Анонимен

преди 2 години

Дълбоката държава и моделът "КОЙ" с милиардите откраднати в джобове на олигарси се борят със новото - медиите и троловете саботират партиите на промяната

222

Анонимен

преди 2 години

Когато Путин е учил английски, в руската губерния изчаквахме РУСКИ!НЯМАШЕ ДОСТАТЪЧНО УЧИТЕЛИ ПО АНГЛИЙСКИ/ съвсем умишлено/ ВТОРИ език-френски 2 часа седмично, след 7 клас Путин знае немски, ЗАЩОТО е живял в Германия, КГБ обучаваше добре АГЕНТИТЕ! ПОКОЛЕНИЕТО НА ББ НЕ Е ИМАЛО ВЪЗМОЖНОСТ ДА УЧИ АНГЛИЙСКИ И ЗА ТОВА ДОКТОРИТЕ ПРЕД ПЕНСИЯ ОСТАНАХА В БЪЛГАРИЯ! ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ БАН,УНИВЕРСИТЕТСКИТЕ ПРЕПОДАВАТЕЛИ,СЪДИИТЕ СЪЩО НЕ ВЛАДЕЯТ АНГЛИЙСКИ! Георги Първанов също не ВЛАДЕЕ английски !

221

Анонимен

преди 2 години

До Еш па тоя, к.275, 276 Путин знае отлично немски език, който е един от трите основни езици в ЕС, и добре - говорим английски език.

220

Анонимен

преди 2 години

Важното е Тиквата да бъде арестуван и бит в кауша!

219

Анонимен

преди 2 години

Тошко Й. пред НОВА: "Човекът е изключителен специалист...". Изключителен специалист по какво? В МС има 16 министерства, най-важни са тези по икономика (реално на промишлеността), финанси, МРРБ, МВнР, МВР, МЕ, МТ, МЗХГ. Та по какво ПН е изключителен специалист и какъв му е административният и организационният опит? Тошко и Филипе, отговорете!

218

Анонимен

преди 2 години

До анонимнаИ как точно разбра, че аз пийвам ракийка и слушам чалгийка всяка вечер?

217

анонимна

преди 2 години

До Анонимен 274 Това че ти си пийваш ракийка слушайки чалгийка не значи,че и ние сме така.НИКОГА не слушам така музика-нито на ракийка,биричка,уиски или шампанско.И на концерт на Слави не бих отишла дори и да ми платят за това.

216

анонимен

преди 2 години

До Конграчулейшънс 273 Гледай у телевизора по-внимателно.Всички тези със слушалките в Европарламента не слушат музика от телефоните си,а преводачите,които им превеждат.Трябва да си супер ограничен да смяташ,че знанието на езици гарантира читавост и способностите да се управлява една държава.Само да кажеш Славуца как е с енглиш,той и с руския се опитваше да се упражнява.Ама явно задочно го е учил в Магаданския университет.Пълна скръб е той отвсякъде.

215

Анонимен

преди 2 години

Опасни сте повечето коментиращи, ей! Чалгари били, ама пийвате по една ракийка всяка вечер докато върви "Планета ТВ", нали? Някой преди мен говори за голямото падение, което ни очаквало с такъв премиер. Какво падение бе, човек? От най-бедната държава в ЕС колко още можем да паднем? Или от най-корумпираната държава в ЕС колко още можем да паднем? Бащицата ви за 12 години кое от това промени? Утрои външния дълг, по свобода на словото от 50-то до 110-то място паднахме, 4 млрд изчезнаха безследно.

214

Конграчулейшънс

преди 2 години

Унизително е ... единственият премиер с преводач на евро форуми... !!!!